Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Oργή από την ΤΖΕΝΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για τις βροντερές απουσίες από τη Διαμαρτυρία στη Χρυσοβίτσα ενάντια στη Βιομάζα

    Η Τζένη Παπαδημητρίου με ανακοίνωση στη σελίδα της αφού συγχαίρει την γενναιότητα του Χρήστου Σαλτογιάννη για την ξεκάθαρη στάση του ενάντια στην εγκάτασταση μονάδας Βιομάζας, γράφει για τις ηχηρές απουσίες από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε το μεγάλο Σάββατο στη Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου, ενάντια στην εγκατάσταση μονάδας βιομάζας. 
Αναλυτικά: 

   Μπράβο στον Κο Χρήστο Σαλτογιάννη για την παρουσία του - Ομιλία του στο συλλαλητήριο πού έγινε στην Χρυσοβίτσα το Μεγάλο Σάββατο και την τωρινή του δημοσίευση αναλύοντας γιατί δεν πρέπει να γίνει η μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με Βιομάζα. 
     Όπως τοποθετήθηκε και εξήγησε την αρνητική θέση ανοικτά ο Χρήστος έτσι πρέπει και μερικοί συγχωριανοί μας ενώ έπρεπε να ήταν στην συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στο χωριό τους αυτοί ήταν στον Αστακό. Μπορεί εκεί να είχαν "σύσκεψη" και εμφανίστηκαν μετά το τέλος τού συλλαλητηρίου. Επίσης εμφανίστηκε μετά από πολύ καιρό και ο πωλητής του χωραφιού στον ΖΗΚΟ. 

    Υ.Γ: Στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Χρυσοβίτσα το μοναδικό χωριό πού δεν είχε εκπρόσωπο ήταν ο Πρόδρομος. Ούτε ο πρόεδρος αλλά ούτε και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ξηρομέρου ήρθε αν και για να πάει στο χωριό του τον Πρόδρομο περνά από το δικό μας χωριό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο