Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Πρώτες διαπιστώσεις μετά το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο στην Κατούνα

       Φίλοι συνδημότες της Κατούνας για το γήπεδο έχετε απόλυτο δίκιο. Δεσμεύομαι ότι το πολύ σε δέκα ημέρες θα δημοσιεύσω αναλυτικά πόσα χρήματα πήγαν με απευθείας αναθέσεις σε όλα τα γήπεδα των τριών Δημοτικών Ενοτήτων Ανακτορίου, Κεκροπίας-Παλαίρου και Μεδεώνος και σε όλα τα χωριά.
      Όταν θα πληροφορηθείτε το ποσό που πήγε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του πρώην Δήμου Ανακτορίου θα εκπλαγείτε.

    Ρωτώ το κ. Προδρομίτη Σωτήρη, Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης και τη κα Λίτου Βαρβάρα, Πρόεδρο της Τουριστικής Επενδυτικής Επιχείρησης όταν ανέλαβαν τα καθήκοντα τους διερωτήθηκαν τι παραλαμβάνουν; 
    Πότε ενημερώθηκαν, αν ενημερώθηκαν, από το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη για το αίτημα μου της χορήγησης των απολογισμών των επιχειρήσεων αυτών από συστάσεως τους και τις απαντήσεις που πήρα εγώ και η Αποκεντρωμένη Αυτοδιοίκηση Δυτικής Ελλάδας για το θέμα.

     Αγαπητοί Συνδημότες στη Κατούνα την 29 Μάη 2016 συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας. Το αίτημα μου για διενέργεια διαχειριστικού και οικονομικού ελέγχου του Δήμου από συστάσεως του μέχρι σήμερα ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ.
      Μετά τα απερίγραπτα και νοσηρά που ειπώθηκαν σε αυτή τη συνεδρίαση διερωτάται κανείς που πάει ο Δήμος μας.  Θα σας ενημερώσω προσεχώς αναλυτικά.
      Ο ανίσχυρος πολιτικά Δήμαρχος κ. Αποστολάκης διατηρεί στη θέση του τον Αναπληρωτή Δήμαρχο, Αντιδήμαρχο Οικονομικών, πολιτικό προϊστάμενο των διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου, μέλος του ΔΣ και της ΕΕ του ΦΟΣΔΑ κ Στούπα Θεόδωρο. Γιατί άραγε; ΟΨΟΜΕΘΑ.

Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός

10 σχόλια:

  1. Λάκια Στούπα ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών να μας πεις , πόσα χρήματα πήγαν για τα γήπεδα του πρώην Δήμου Ανακτορίου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάκια Στούπα υπέβαλες παραίτηση και δεν την έκανε δεκτή ο Δήμαρχος Αποστολάκης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θύμιο Φερεντίνο ,εσύ συμμετείχες στη πιθανή μεθόδευση ( έτσι είπε ο Αποστολάκης σε συνέντευξη του) της πώλησης του χωραφιού στη Κατούνα με το ποσό των 214.000 ευρώ ; Αν όχι βγες και δήλωσε το ανοιχτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γνωρίζετε κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι πως κάθε Απρίλιο πρέπει να γίνεται ο απολογισμός των υπηρεσιών του Δήμου και να υποβάλλεται στο Δημοτικό Συμβούλιο σύμφωνα με το νόμο. Συνεπώς χθες η ψήφιση των απολογισμών της Κοινωφελούς του 2011,2012,2013, 2014 συνιστά παραβίαση της κείμενης νομοθεσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και να μην συμμετείχε την ανέχτηκε με τη ψήφο του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λυπάμαι για ορισμένους Δημοτικούς Συμβούλους πλειοψηφίας και μείζονος αντιπολίτευσης που κατέχουν Πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών που αμόρφωτοι και αδίστακτοι άνθρωποι τους γελοιοποιούν. Στρατηγέ που έμπλεξες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΟΛΔΑΤΟΣ.ΑΥΤΟΝ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ;ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.ΑΝΑΣΥΝΤΑΧΤΕΙΤΕ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΓΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΑΠΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατά το Δήμαρχο κ Αποστολάκη εκείνοι που δεν φταίνε σε τίποτε είναι ο ίδιος και ο φίλος του ( ο ίδιος το είπε μέσα στο ΔΣ) κ Σολδάτος. Θύμιο τα ακούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δήμαρχε στη πιθανή μεθόδευση του χωραφιού στη Κατούνα όπως είπες , η κοινή λογική λέει ότι συμμετείχαν ο Σολδάτος, ο Φερεντίνος και ο Τομαράς Σπύρος. Ποιοι άλλοι συμμετείχαν; Εισαγγελέας υπάρχει κ Αποστολάκη. Διαφορετικά πρέπει να πάνε στο εισαγγελέα τον Αποστολάκη, οι Σολδάτος, Φερεντίνος και Τομαράς. Αν δεν πάει κανένας τότε όλοι μαζί κλέψατε τα χρήματα των Δημοτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Σολδάτος , ο Κομποτιάτης, ο Σύμβουλος του Σολδάτου κατέστρεψαν το Δήμο. Είχαν στο χέρι τον Αποστολάκη και το Τσακάλη δρούσαν ανενόχλητοι, κατασπαταλώντας το Δημοτικό χρήμα και έγραφαν στα παλιά τους παπούτσια τους νόμους. Νομίζετε ότι αποσύρθηκαν τυχαία; Αυτή είναι η πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο