Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Αμπελοσοφίες ή κακίες: Μια απάντηση σε ένα σχόλιο για το Τροχαίο ατύχημα στο δρόμο Βόνιτσας στο ύψος των σφαγείων «ΚΙΡΚΗ»

      Τέσσερις Βονιτσιάνοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο τροχαίο ατύχημα στο δρόμο Βόνιτσας-Λευκάδας στο ύψος των σφαγείων «ΚΙΡΚΗ» (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)  που τουμπάρισε το όχημα και εγκλωβίστηκε ο οδηγός και απαντώντας σε ένα σχόλιο, μας περιγράφουν τι στιγμή του τροχαίου ατυχήματος

Διαβάστε τι αναφέρουν κατά λέξη για το ατύχημα: 

   Η κριτική είναι καλή και αποδεκτή όταν είναι καλοπροαίρετη και κυρίως «αληθινή».
      Με πρόκριμα το σχόλιο ενός αναγνώστη, ο οποίος για ένα τροχαίο ατύχημα, λίγο πριν τα σφαγεία ΚΙΡΚΗ ΑΕ, έγραψε:
   "Οι υπάλληλοι του δασαρχείου, τι ώρα πηγαίνουν στη δουλειά τους, τι ήθελαν στις 9 το πρωί εκεί, γιατί δεν βλέπουν τις καταστροφές των δέντρων στη Χώρα της Βόνιτσας".

Παρακαλώ τον αναγνώστη και σχολιαστή να διαβάσει, αν μπορεί, τα γεγονότα:
     Το πρωί της 4/5/2016 και ώρα 7.19 το πρωί, στο δρόμο πριν την ΚΙΡΚΗ ΑΕ, ένα αυτοκίνητο ήταν καταμεσής του δρόμου τουμπαρισμένο. Ο βονιτσιάνος υπάλληλος του δασαρχείου Λευκάδας ήταν εκεί από τους πρώτους. 
    Εβαλε το αυτοκίνητό του, την περιουσία του, στην μέση του δρόμου, με αναμμένα φώτα και αλαρμ, για να προφυλάξει ένα νέο ατύχημα πάνω στο πρώτο, πήγε με κίνδυνο της ζωής του στο τουμπαρισμένο και εντελώς κατεστραμμένο αυτοκίνητο. Μίλησε με τον εγκλωβισμένο οδηγό χωρίς να υπολογίζει μια τυχόν ανατίναξη από το καύσιμο που είχε πλημμυρίσει το οδόστρωμα...........



    Αμέσως τηλεφώνησε στην πυροσβεστική και στην αστυνομία. Αμέσως μετά, ανέλαβε το έργο που εμείς κάναμε μέχρι εκείνη την στιγμή, δηλ.  συντονίζει την κυκλοφορία και να υποστηρίζει τον εγκλωβισμένο οδηγό.
        Μείναμε μαζί του, τέσσερεις Βονιτσιάνοι μέχρι  στις 7.35 πμ. Μας «έδωσε την άδεια» να φύγουμε και εμείς γνωρίζοντας την ικανότητά του, αποχωρήσαμε ενημερώνοντας όλα τα οχήματα που έρχονταν προς αυτήν την διεύθυνση, να είναι προσεκτικοί. Βέβαια από το βάθος διακρίνονταν η άμεση ανταπόκριση της πυροσβεστικής και της αστυνομίας.
     Αυτός ο συμπολίτης μας, έπεσε θύμα του γνωστού σχολιαστή.
     Αγαπητέ συμπολίτη. Από εμάς έχεις την εκτίμησή μας. Η εκτίμηση του αμπελοσόφη, μην την υπολογίζεις. Είναι αρνητική.

Τέσσερες αυτόπτες μάρτυρες Βονιτσιάνοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο