Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Δήμαρχος κ. Αποστολάκης: Παρέλαβα 6.000.000 € χρέος και δεν ξέρω που θα φτάσει...

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ


-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ απ0  ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

 Ο  Δήμαρχος κ. Αποστολάκης στη μηνιαία εφημερίδα «Ακαρνανικά Νέα» του Απρίλη 2016 έδωσε συνέντευξη. Τα δύο κύρια σημεία που συμπεραίνει ο αναγνώστης της συνέντευξης είναι:
1)Η κακή οικονομική κατάσταση του Δήμου
2)-Η έλλειψη αναπτυξιακού  έργου  διαχρονικά στο Δήμο.

     Πολλές φορές έχουμε επισημαίνει στα άρθρα μας το θέμα, τι ακριβώς παρέλαβε ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης την 1-9-2014 από τον απερχόμενο αποτυχημένο Δήμαρχο και τον τέως Αντιδήμαρχο Οικονομικών και σημερινό επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Φερεντίνο. Μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης απαντούσε με δόσεις και τελικά την τελευταία φορά είπε:
1)-Παρέλαβα χρέος 2.822.000 ευρώ
2)-Δεν ξέρω τι ποσό θα έρθει από δικαστικές αποφάσεις. (προφανώς απαιτήσεις)
3)- Και κάποια που δεν λέγονται.

Στη συνέντευξη που ανάφερα παραπάνω έχουμε την ερώτηση:
-"Κύριε Αποστολάκη, έχετε κλείσει 18 μήνες στην δημοτική αρχή του Δήμου μας. Θα ήθελα να μου αναφέρετε αυτό το διάστημα τι έχει γίνει και τι θα μπορούσε να είχε γίνει αλλά δεν έγινε".
-Απάντηση του Δημάρχου: "Με γυρνάτε πίσω κ. Φράγκο, ενώ η προσπάθεια μας είναι να πάμε μπροστά. Θυμάστε εσείς και οι  αναγνώστες σας τα ποικίλα προβλήματα που κληρονομήσαμε. Προβλήματα που παραδόξως εγκαταλείφθηκαν στη τύχη τους να χρονίζουν και μάλιστα σε χρόνο εκλογών. Με κυρίαρχο το οικονομικό πρόβλημα, που πέρασαν τρεις μήνες και δεν μπορούσαμε να κλείσουμε ταμείο όπως λέμε λαϊκά. Κάθε μέρα ξεφύτρωναν και νέες οικονομικές απαιτήσεις που όφειλε να είχε εξοφλήσει η προηγούμενη δημοτική γιατί ήταν δικές της υποχρεώσεις. Οι τρέχουσες υποχρεώσεις του Δήμου έφθαναν περίπου τα 3 εκατομμύρια ευρώ και άνω. Επίσης άλλα 3 εκατομμύρια που αφορούν τις νομικές εκκρεμότητες οι οποίες δεν γνωρίζουμε σε ποιο ποσό θα καταλήξουν. Το θέμα αυτό συζητήθηκε στο ΔΣ, κατόπιν ερωτήσεως του κ. Μωραΐτη, χωρίς καμία διαφωνία και από τον πρώην Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ Φερεντίνο………..>> ( συνεχίζεται)...........



Παρακάτω έχουμε στο σημείο που αναφέρεται το Δημοτικό Διαμέρισμα Κατούνας (Μεδεώνος).
Δήμαρχος κ. Αποστολάκης: "Έγινε η δημοπράτηση του πρώτου τμήματος βιολογικού Κατούνας. Όπως ήδη ανέφερα, η τιμή αγοράς του οικοπέδου εγκατάστασης του βιολογικού έχει απορριφθεί και ο δήμος καλείται να επιστρέψει 177.500 ευρώ. Γνωστή ιστορία και η αρνητική θέση μου για τη τιμή και τη πιθανή μεθόδευση της και δυστυχώς επιβεβαιώθηκα. Αυτά μας κληρονομούν όσοι δεν γνωρίζουν πως λειτουργεί η διοίκηση αλλά δεν ακούν κανένα".

      Σήμερα θα σχολιάσουμε αυτά τα σημεία της συνέντευξης και εν καιρώ τα υπόλοιπα. Τους τρείς μήνες που δεν μπορούσε να κλείσει ταμείο ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης όπως λέει αναφέρεται στο διάστημα Σεπτέμβριος- Οκτώβριος- Νοέμβριος του 2014 μόλις ανάλαβε τα καθήκοντα του. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημάρχου το χρέος είναι πάνω από 6.000 .000 ευρώ και κάποια που  δεν λέγονται.!!!!!!!

 Τι έκανε ο Δήμαρχος και η Δημοτική του Ομάδα τότε:
1)- Αύξησε τα δημοτικά τέλη εν ώρα πρωτοφανούς κρίσης.
2)Έφερε προς ψήφιση τον  οικονομικό απολογισμό χρήσης του 2013
3)-Δεν είπε στο ΔΣ αυτά που λέει τώρα,  για τι ακριβώς παρέλαβε.
4)-Στη συνέχεια έφερε προς ψήφιση το τεχνικό πρόγραμμα και το  προϋπολογισμό του 2014.

      Βέβαια θα θυμάστε ότι οι 3 Αντιδήμαρχοι του Δήμου (κ. Στούπας, κ. Τσακάλης, κ. Σώζος) από τη συνεδρίαση του ΔΣ με θέμα ψήφισης του οικονομικού  απολογισμού χρήσης του 2013 απουσίαζαν και ο τέταρτος κ Πάντας ψήφισε αρνητικά. Αυτό έγινε προφανώς γιατί οι 3 Αντιδήμαρχοι ήξεραν τι ακριβώς παρέλαβαν.
      Το ερώτημα όμως είναι γιατί δεν ΕΙΧΑΝ  ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟ. Η πλέον πολιτική απάντηση είναι ότι ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΕ ΜΕΝΑ. Ουδέν κρυπτόν υπό το ήλιο. Αυτό κρατήστε το.

   Γιατί όμως δεν είχαν το θάρρος της θετικής ψήφου; Η πλέον πολιτική απάντηση είναι ότι πριν λίγο καιρό για να πάρουν τη ψήφο των Δημοτών έλεγαν διαφορετικά. Και στη μία και στην άλλη περίπτωση ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ. Και ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης δεν είχε το πολιτικό ανάστημα να τους ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ. Τυχαία; Όχι βέβαια. 
ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ αλληλούια.

     Τι έγινε στο ΔΣ τότε; Οι περισσότεροι νέοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της μείζονος Αντιπολίτευσης ψήφισαν τον απολογισμό του 2013 και έτσι αποφεύχθηκε ο Διαχειριστικός και Οικονομικός Έλεγχος στο Δήμο. Σημειωτέον αυτός γίνεται από Οικονομικούς Επιθεωρητές και όχι από ορκωτούς λογιστές που ο ίδιος ο Δήμος επιλέγει και πληρώνει.
      Εσείς νέοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας αν ξέρατε αυτά που είπε ο Δήμαρχος τον Απρίλη του 2016 και το Φθινόπωρο του 2014 και υπερψηφίσατε τον απολογισμό χρήσης του 2013 είστε πολιτικά εκτεθειμένοι στους Δημότες. Αν δεν τα ξέρατε τότε σας εξαπάτησε ο Δήμαρχος.

 Σας ρωτώ ΕΥΘΕΩΣ: Η στάση των 4 Αντιδημάρχων δεν σας προβλημάτισε. Τι λόγο είχατε να μην γίνει ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ; Σας θυμίζω ότι ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΥΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ. ΟΨΟΜΕΘΑ.

    Δήμαρχε κ. Αποστολάκη το γεγονός ότι ο Δήμος καλείται να επιστρέψει 177.500 ευρώ ως μη επιλέξιμη δαπάνη για την αγορά του χωραφιού στη Κατούνα, έγινε κατόπιν της δικής μου προσφυγής στα αρμόδια όργανα της συντεταγμένης πολιτείας.
 Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για αυτό και θα ΠΡΑΞΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ να μην πληρώσουν οι Δημότες το παραπάνω ποσό.

     Το γεγονός ότι πρώτη φορά ομολογείτε για «πιθανή μεθόδευση» και ότι ένας από τους πωλητές του χωραφιού ήταν και είναι ο ειδικός ταμίας του Δήμου ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΜΟΥ. ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ 177.500 ΕΥΡΩ. Στο ερώτημα ποιοι πρέπει να τα πληρώσουν η απάντηση είναι απλή. Αυτοί που πήραν την απόφαση και αυτοί που δεν τους ανήκουν.

    Δήμαρχε κ. Αποστολάκη ο Δήμος δεν είναι λάφυρο του νικητή των εκλογών και ούτε κληρονομικό οικογενειακό σας απόκτημα. Δεν δικαιούστε να πολιτεύεστε με αυτό τον απαράδεκτο πολιτικά τρόπο.  Σε ότι αφορά την άποψη που λέτε μέσα στο ΔΣ "εμάς ψήφισαν οι Δημότες και θα μας κρίνουν στο τέλος της θητείας μας" σας υπενθυμίζω ότι στη Δημοκρατία υπάρχει και λειτουργεί η αντιπολίτευση. Αν γίνομαι ενοχλητικός σας πληροφορώ,  ότι θα ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΤΤΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΤΑΣΗ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ .

Αγαπητοί Αναγνώστες
   Η πραγματοποίηση διαχειριστικού και οικονομικού ελέγχου  στο Δήμο μας από συστάσεως του μέχρι σήμερα είναι μονόδρομος. Μετά τα σημερινά και αυτά που θα μάθετε από προσεχή άρθρα μου τούτο θα καταστεί επιτακτική ανάγκη.
   Καλώ  ξεχωριστά το καθένα Δημοτικό Σύμβολο της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Να σταθούν άξιοι στον όρκο που έδωσαν και στη συνείδηση τους.

 Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ........


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
1)-Καλώ όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, να   ενημερωθούν από την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου για το φάκελο που κατέθεσα με θέμα το βιολογικό Παλαίρου-ΔΕΠΟΣ- Πογωνιάς. Να πληροφορηθούν αν τηρήθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι που ορίζουν οι ΚΥΑ για το έργο.
 Ο αποκλειστικός υπεύθυνος για τη λειτουργία του έργου είναι ο Δήμος μας. Η περιφέρεια είναι υπεύθυνη για τη κατασκευή του.

2)-Τη προσεχή Δευτέρα 16 Μάη 2016 θα αναρτήσω το πρώτο μέρος του άρθρου μου που αφορά το ΧΥΤΑ της 3ης Γεωγραφικής Ενότητας της ΠΕ Αιτ/νιας. Την άφρονα πολιτική της δημιουργίας του ΧΥΤΑ δυστυχώς ακολουθεί η ανεύθυνη πολιτική της λειτουργίας του. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την επιβολή προστίμου 9000 ευρώ στο Δήμο μας.

Ποιοι ευθύνονται για όλα αυτά; Ποιοι δεν ανέλαβαν τις ευθύνες τους;
Πως λειτουργεί ο ΦΟΣΔΑ; Τι παρέλαβαν και ποιος;

Ο αποκλειστικός υπεύθυνος για τη λειτουργία του έργου είναι ο Δήμος μας. Η περιφέρεια είναι υπεύθυνη για τη κατασκευή του.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ : 

Εύχομαι, χωρίς να ελπίζω, τα λάθη και οι παραλείψεις που έγιναν στη λειτουργία του ΧΥΤΑ να μην επαναληφθούν στο βιολογικό.
 Όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, και κυρίως οι προερχόμενοι από το πρώην Δήμο Κεκροπίας-Παλαίρου, καλούνται να ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ σε πολλούς, έχουν γνώση και αποφασιστικότητα οι φύλακες. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.


18 σχόλια:

  1. Που είναι ο εισαγγελέας ρε παιδιά? ? Δεν ντρέπονται λίγο. . Λεφτά δικά μας είναι αυτά δεν πέφτουν απτό ουρανό. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και κάποια που δεν λέγονται;;

    Να τα πει και να συγκεκριμενοποιήσει τις ενστάσεις του αλλιώς τον θεωρώ συνένοχο.

    Εάν το χρέος είναι έξι εκατομμύρια και βάλε...φαντάζομαι ότι έχει ανηφορικό δρόμο μιας και εκκρεμούν δαπάνες για γιορτή αλογων,προβατίνας σαρδέλας και άλλων συμπαθών ειδών του ζωικού Βασιλείου.

    Κατι μου λέει ότι θα πήξουμε στις άχρηστες πολιτιστικές εκδηλώσεις και φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ως απλο μελος της τοπικης κοινωνιας μας !
    Θελω για μια ακομα φορα να εκφρασω την ηθικη στηριξη και αλληλεγγυη μου !
    στον δυσκολο αλλα ανιδιοτελη και ωραιο αγωνα , που δινει καθημερινα μεσα απο το φιλοξενο Ξηρομεροnews!
    Ο αγαπητος μας συμπατριωτης Κυριος Κωστας Τριαντακωνσταντης !
    για το καλο , για το καλυτερο για την τοπικη μας κοινωνια !
    Ευχαριστω !
    Σπυρος Ν. Γιαννελης
    Αρχοντοχωρι-Ξηρομερου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο αξιόπιστος κ.Τριαντακωνστατης,αφου ψήφισε την νέα δημοτική αρχή την δεύτερη Κυριακή και αφού τις έκανε γερή κριτική πλέον κουράστηκε φαίνεται, δεν είναι τυχαίο που κάθεται πλέον μαζί τους ή με υποστηρικτές τους στα καφενεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε πειράζει ο τριάντακωσταντης και δε σε ενοχλούν τα 6000000??? Είσαι σοβαρός? ?

      Διαγραφή
  5. Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δύο το πρόσωπο. Μπράβο Κώστα .Δημοσίευσε τα όλα. Πρώτη φορά έχουμε τέτοια ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ κ Γιαννέλη

    Από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ.

    Με βρίσανε, με απειλήσανε, με συκοφαντήσανε.

    Δεν τους φοβάμαι, δεν τους χαμπαριάζω, δεν υποχωρώ.

    Η συνέχιση του αγώνα είναι μονόδρομος.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλε Κωστα !
    Αυτο που εχει σημασια και αξια , ειναι :
    να παραμενουμε και να επιδιωκουμε παντα να μενουμε
    στην ουσια των διαφορετικων αποψεων και ιδεων.
    και μεσα στο αυστηρο πολιτικο πλαισιο της παραθεσης
    και σντιπαραθεσης των αποψεων.
    καλημερα ! σε ολους μας !
    Σπυρος Ν. Γιαννελης




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να ασχοληθείς και να απαντήσεις αισθάνομαι ότι είναι χάσιμο χρόνου. Τι να πεις για κάποιον που φαίνεται μάλλον εγκλωβισμένος στην απαρχαιομένη πολιτική ιδεοληψία του, που χρησιμοποιεί τη γνώριμη σαυτούς προπαγάνδα για να παραμορφώσει την αλήθεια που όλοι οι αλλοι γνωρίζουν , μέσα από αγωνιώδη προσπάθεια να προβάλει τον εαυτό του , έχοντας χρόνο (που εμείς δεν έχουμε) μια και δεν εργάζεται ως όφειλε αλλά εκτελώντας γραμματειακή υποστήριξη, χρησιμοποιώντας τη μισή αλήθεια και επικαλούμενος αποσπασματικά το νόμο κατά το μέρος που τον συμφέρει. Το γεγονός ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ποτέ ο λαός δεν τον υποστήριξε, δηλώνει πολλά για το νεφέλωμα που ζει. Ιδιοποιείται τον αγώνα του Αποστολάκη για την μη αγορά του περιβόητου οικοπέδου της Κατούνας, οπαδός τότε της άποψης ομοϊδεάτη του ότι τα λεφτά είναι της μισητής ΕΕ, και κοκορεύεται σήμερα ότι είναι αυτός η αιτία. Αγνοεί τις εκθέσεις ορκωτών λογιστών, που λογοδοτούν στη πολιτεία και όχι στον εκάστοτε Αποστολάκη, αγνοεί ότι όλες οι οικονομικές δράσεις του δήμου υπόκειται σε πολλαπλό προληπτικό αλλά και κατασταλτικό έλεγχο των αρμοδίων οικονομικών οργάνων και του Ελεγκτικού Συνεδρίου, αποτέλεσμα των οποίων είναι και η απόρριψη της τιμής του οικοπέδου. Αγνοεί την μελέτη – εισήγηση της αρμοδιας οικονομικής διεύθυνσης του δήμου για αύξηση ανταποδοτικών τελών, που γνώριζε ο Σολδάτος αλλά ποτέ δεν πήρε απόφαση όπως εκ του νόμου οφειλε. Είναι γνωστή άλλωστε στη μικρή κοινωνία που ζούμε η προσωπική αντιπάθειά του για συγκεκριμένους συμβουλους. Αγνοεί ακόμα και τον τρόπο που λειτουργεί η αυτοδιοίκηση. Ζει κι αυτός το μύθο του. Το δικαιούται. Ας είναι καλά , τον έχουμε ανάγκη στη μαυρίλα που περνάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλο ειναι να τα λεμε ολα αυτα, ακόμη καλυτερο όμως, οταν υπαρχουν αδιάσειστα στοιχεία για κακοδιαχείριση, να τα περνούμε παραμάσχαλα και να πηγαίνουμε στον εισαγγελέα. Δεν αρκει μόνο η δημοσίευση στο Ξηρόμεροnews. Σε διαφορετική περιπτωση ένας καλοπροαίρετος μπορει να πει οτι γίνεται απλα για πολιτική σπέκουλα. Στην περίπτωση που γίνεται επίσημη καταγγελία στην δικαιοσύνη, τοτε γίνεται σοβαρή δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμε 8:35 μμ το γεγονός ότι το ποσό των 177.000 ευρώ για την αγορά του χωραφιού στην Κατούνα κρίθηκε ως μη επιλέξιμη δαπάνη δεν σας αρκεί; Γνωρίζετε τι σημαίνει Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης; Διαβάστε καλύτερα το άρθρο του Κώστα. Πήγε στον ανώτατο έλεγχο της χώρας. Δεν υπάρχει καμία πολιτική σπέκουλα. Είναι ενέργειες που όφειλαν να κάνουν οι τότε Δημοτικοί Σύμβουλοι του κ Αποστολάκη και ο ίδιος και δεν τις έκαναν. Γιατί άραγε δεν τις έκαναν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΄Αθλιε συκοφάντη ο Κώστας στη ζωή του έχει δουλέψει και δουλεύει τόσο πολύ, που εσύ δεν είσαι άξιος να τον αναφέρεις. Για την ουσία του άρθρου θα μας πεις; Τον Κώστα δεν τον ψήφισα αλλά τον ξέρω καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΕΣ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αντιδήμαρχε Οικονομικών κ Στούπα Θεόδωρε και σεις Δημοτικοί Σύμβουλοι από τη Κατούνα συμφωνείτε ότι τα 177.000 ευρώ για το χωράφι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ?
    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
    ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
    ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΕΣ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς 2.13 και 3.21, κατ'αρχάς ψυχραΊμια. Εχουμε ολοι ανεβασμένα τριγλυκεριδια από το αρνι του Πάσχα και δεν χρειαζεται να ζοριζομαστε. Μην πάθουμε κ τίποτα. Τώρα σε οτι αφορά το σχόλιό μου, επιτρέψτε μου να μην ειναι follower του κ. Τριαντακωνσταντη και ως εκ τούτου δεν ξερω αν εχει παει σε Επιθεωρητή ή κατι παρόμοιο. Διάβασα απλα ένα άρθρο και διατύπωσα την γνώμη μου. Τί δεν καταλαβαίνετε κύριοι που ζοριζεστε τόσο;
    Αν υπαρχουν σε κάποιο Δήμο οικονομικές ατασθαλίες και υπαρχουν αδιάσειστα στοιχεία, εκείνος που τα εχει τα παίρνει παραμάσχαλα και παει στην Δικαιοσύνη, γιατί εκτός της ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ευθύνης που ειναι και χωρις καποιο κόστος, ΥΠΑΡΧΕΙ και η ΠΟΙΝΙΚΉ ευθύνη (αυτη τσούζει μόνο και ειναι αυτη που αποφεύγουν να παίρνουν πάνω τους οι πολιτικοι), ή οποια μόνο μεσα από την Δικαιοσύνη μπορεί να καταλογιστεί κ οι υπαίτιοι, αν υπαρχουν, να τιμωρηθούν.
    Αν αγαπητοί, δεν έχετε καταλάβει ακόμη και τωρα το σχόλιό μου παρακαλώ ζητήστε περαιτέρω διευκρινήσεις. Ειμαι στην διάθεσή σας.
    Οποτε πριν κατηγορησετε καποιον ως συκοφαντη θα ηταν καλο να διαβαζετε δύο κ τρεις φορές τα σχόλια των αναγνωστών κ πολύ περισσότερο να ανεχεστε κ να αντέχετε την άλλη άποψη.
    Να φανταστώ οτι ψηφίσατε κ ΣΥΡΙΖΑ; Δεν εξηγείται αλλιως "τοση δημοκρατία και ανοχή" στην αντίθετη άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θύμιο Φερεντίνο , Ο Σολδάτος, ο Κομποτιάτης και ο τρίτος της παρέας δεν αποσύρθηκαν τυχαία. Κατέλαβες το παιχνίδι που παίχθηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι τσαμπουνάς ρε φίλε ; Ότι ο Θύμιος δεν κατάλαβε το παιχνίδι των άλλων που παίζονταν στο τομέα του; Αντιδήμαρχος Οικονομικών δεν ήταν ; Αν δεν πήρε χαμπάρι τίποτε, τότε μάλλον δεν είναι κατάλληλος για τη θέση. Οπότε βλέπω πάλι Σολδάτο, αν δεν κάνει το λάθος να βάλει για βουλευτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο