Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Εκδόθηκαν τρία εντάλματα πληρωμής ύψους 13.335 € από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου.

Εκδόθηκαν τρία εντάλματα πληρωμής ύψους 13.335 € από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου. Αφορούν τον καθαρισμό χερσαίας ζώνης λιμένα Αστακού, τον καθαρισμό χερσαίας ζώνης λιμένα Μύτικα και την περιποίηση πρασίνου χερσαίας ζώνης λιμένα Αστακού.
Αυτές οι εργασίες έλαβαν χώρα πρόσφατα και μπορείτε όλοι να κρίνετε τις εργασίες που είδατε να πραγματοποιούνται σε σχέση με το τίμημα......

Δείτε εδώ, εδώ και εδώ τα τρία εντάλματα πληρωμής.

mytikaspress

5 σχόλια:

  1. Γιατί πεντακαθαροι δεν είναι και οι τρεις χώροι.Τη τζάμπα θα δουλέψουν οι ανθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΗΣ ΑΝ Ο (ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ) ΔΙΑΘΕΤΗ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ; Η ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗ ΤΙ ΕΛΕΓΧΗ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΑΝ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΔΙΑΘΕΤΗ ΕΡΓΟΛΙΠΤΙΚΟ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟΛΙΠΤΗΚΟ.ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΩΝ ΕΝΤΑΛΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 5.000,00 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ. ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ; ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΗΝΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΗΜΗ ΕΠΗΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΛΗΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΕΘΕΣΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ 11.26μμ το ΔΗΠΛΩΜΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΕΣΕΝΑ Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΗΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΗΤΑΝ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΠΛΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΛΑΞΑΝΕ ΤΑ ΚΟΖΑ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΠΛΩΜΑΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ,ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΕΙΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φιλε 11,26μμ οπωσ βλεπω ξερεισ καλα τουσ νομουσ του δημαρχειου και οπωσ λεει και ο φιλοσ 7.27πμ πρεπει να εισε στην απεξω γι αυτο βγαζεισ παραπονο μεγαλο,τωρα οσο για τα δηπλωματα τα εργολιπτικα ξερω πωσ τα περνατε και πωσ σηνεχειζετε να τα περνουν αυτοι που ασχολουντε με τα δημοτικα κονδιλια,τωρα οσο γιατι οι συμβουλοι υπογραφουν για την καλη εκτελεση, για πεσμου σε μενα και στον κοσμο παλια ηταν ολα καλα και υπογραφανε, αφου οι ιδιοι συμβουλοι εινε αρα ξερεισ καλα τα κατατοπια φιλε γι αυτο κανε υπομονη να δουλεψουν και αυτοι τωρα και μετα εχει ο [ΘΕΟΣ ΙΣΩΣ ΑΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ],λιγακι δησκολο ομωσ το βλεπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΟΙ ΑΝΩΝΙΜΟΙ ΤΩΝ 7,27 ΠΜ ΚΑΙ 7,40ΠΜ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΑ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΗ ΤΟ ΕΞΑΣΚΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ. ΑΠΛΟΣ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΚΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΕΝΩ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΙΓΕΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.ΜΙΑ ΠΑΡΙΜΙΑ ΛΕΪ ΤΕΤΙΑ ΣΤΑΝΗ ΤΕΤΙΟ ΜΑΞΟΥΛΗ. ΝΑ ΧΕΡΕΣΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο