Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Οι μαθητές Γ2 Γυμνασίου Αστακού: Ευχαριστήριο στον Απόστολο Πανταζή για την στήριξη εκδρομής

      Οι μαθητές του Γ2 τμήματος του Καραμούζειου Γυμνασίου Αστακού και η φιλόλογος καθηγήτρια Τριάντη Αγνή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Αποστόλη Πανταζή για την κάλυψη των εξόδων της διήμερης εκδρομής μας που θα πραγματοποιηθεί στη Ζάκυνθο 7-8 Μαρτίου. 
      Η εκδρομή αυτή γίνεται προκειμένου οι μαθητές να γνωρίσουν και να βιντεοσκοπήσουν την γενέτειρα πόλη του εθνικού μας ποιητή Διονυσίου Σολωμού στα πλαίσια μιας μεγάλης εκδήλωσης που θα παρουσιάσουμε στο τέλος της σχολικής χρονιάς με θέμα: ΣΟΛΩΜΟΣ - ΚΑΛΒΟΣ: ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΠΤΑΝΗΣΙΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ.....


    Ο κ. Αποστόλης Πανταζής ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας και μας διαβεβαίωσε ότι θα ειναι αρωγός μας σε οτιδήποτε χρειαστούμε με σκοπό να διευκολύνει όταν μπορεί το εκπαιδευτικό μας έργο. Τον ευχαριστούμε θερμά.

Οι μαθητές του Γ2
Η υπεύθυνη καθηγήτρια Τριάντη Αγνή


10 σχόλια:

  1. Η εκδρομή αυτή δεν έχει καμιά σχέση με το σχολείο. Στις σχολικές εκδρομές υπάρχει πρακτικό συλλόγου κ έγκριση από την Δ/θμια εκπαίδευση κάτι που δεν ισχύει στην συγκεκριμένη περίπτωση.Πραγματοποιείται με ιδιωτική πρωτοβουλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εκδρομη δεν εχει εγκριση και αποφαση της δευτεροβαθμιας γιατι ο αριθμος των μαθητων ειναι πολυ μικρος και οι σχολικες εκδρομες απαιτουν συγκεκριμενο αριθμο μαθητων .. Η εκδηλωση για τους δυο ποιητες ειναι σχολικη εκδηλωση και θα γινει στα πλαισια του μαθηματος της λογοτεχνιας της Γ Γυμνασιου. Δεν καταλαβαινω ομως σε μια ευχαριστηρια δηλωση προς τον κυριο Πανταζη τί θεση εχει ενα τετοιο σχολιο αφου οι γονεις των παιδιων που συμμετεχουν ειναι ενημερωμενοι.Οπως και να εχει ομως εμεις προχωραμε ..
    Τριαντη Αγνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η εκδρομη δεν εχει εγκριση και αποφαση της δευτεροβαθμιας γιατι ο αριθμος των μαθητων ειναι πολυ μικρος και οι σχολικες εκδρομες απαιτουν συγκεκριμενο αριθμο μαθητων .. Η εκδηλωση για τους δυο ποιητες ειναι σχολικη εκδηλωση και θα γινει στα πλαισια του μαθηματος της λογοτεχνιας της Γ Γυμνασιου. Δεν καταλαβαινω ομως σε μια ευχαριστηρια δηλωση προς τον κυριο Πανταζη τί θεση εχει ενα τετοιο σχολιο αφου οι γονεις των παιδιων που συμμετεχουν ειναι ενημερωμενοι.Οπως και να εχει ομως εμεις προχωραμε ..
    Τριαντη Αγνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η εκδρομη δεν εχει εγκριση και αποφαση της δευτεροβαθμιας γιατι ο αριθμος των μαθητων ειναι πολυ μικρος και οι σχολικες εκδρομες απαιτουν συγκεκριμενο αριθμο μαθητων .. Η εκδηλωση για τους δυο ποιητες ειναι σχολικη εκδηλωση και θα γινει στα πλαισια του μαθηματος της λογοτεχνιας της Γ Γυμνασιου. Δεν καταλαβαινω ομως σε μια ευχαριστηρια δηλωση προς τον κυριο Πανταζη τί θεση εχει ενα τετοιο σχολιο αφου οι γονεις των παιδιων που συμμετεχουν ειναι ενημερωμενοι.Οπως και να εχει ομως εμεις προχωραμε ..
    Τριαντη Αγνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν ειναι σχολικη εκδηλωση. αν ητα θα συνοδευαν καθηγητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σχολικη εκδηλωση. και ποιοι καθηγητες συνοδεουν? γιατι ακουσα οτι την εκδρομη την συνοδεουν μαμαδες. ισχυει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας παρακαλώ κα. Τριάντη μην παραπληροφορείτε τους αναγνώστες, κάθε σχολική εκδρομή χρειάζεται έγκριση ανεξαρτήτως του αριθμού των μαθητών.Διαφορετικά παύει να λέγεται σχολική!Να αναλάβετε την ευθύνη και να δηλώσετε ότι η συγκεκριμένη εκδρομή διοργανώνεται καθαρά με δική σας πρωτοβουλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμε 7.39 μ.μ στενοχωρήθηκες για την εκδρομή στην Ζάκυνθο.Στο τυπικό μέρος της εκδρομής έχεις δίκιο.Εσενα βέβαια δεν σε πείραξε η διαδικασία αλλά η πραγματοποίηση απο την συνάδελφό σου.Εσύ που είσαι τυπική να τηρείς το πρωτόκολλο στις εκδρομές σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η εκδρομη γινεται με δικη μου πρωτοβουλια με σκοπο να επισκεφτουμε το μουσειο Σολωμου και αλλων επιφανων Ζακυνθιων
    Αυτο ειναι σε γνωση ολων των γονιων ..
    Θα συνοδευσω εγω και 5 μελη του συλλογου γονεων και κηδεμονων καθως και η προεδρος του συλλογου
    Δεν ειναι σχολοκη εκδρομη.
    Οποιος γονιος εχει αντιρρησεις απλα δεν επιτρεπει στο παιδι του να ακολουθησει
    Τετοια εκδρομη και μαλιστα χωρις καθολου εκπαιδευτικο χαρακτηρα εχει ξαναγινει στο σχολειο Ιουλιο μηνα τριημερο στη Θεσσαλονικη..
    Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι τετιοι μενος εναντιον αυτης της εκδηλωσης . Τα παιδια που ειναι αξια συγχαρητηριων δεχτηκαν να αφιερωσουν εξωσχολικο χρονο προκειμενου να ετοιμασουμε την εκδηλωση για τους δυο μεγαλους ποιητες μας και καποιοι εχουν κολλησει στο διημερο της εκδρομης
    Οταν ειχα αναφερει στην συμβουλο των φιλολογων για την συγκεκριμενη εκδηλωση με συνεχαρη και μου ζητησε να την προσκαλεσουμε οταν γινει τον Μαιο στο τελος των μαθηματων .
    Υ Γ. Δεν ειχα προθεση να παραπληροφορησω κανενα .. Αντιθετα γραφω ολα αυτα για να ειναι απολυτα ξεκαθαρο το τοπιο .. Ευχαριστω πολυ
    Τριαντη Αγνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ. ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ .ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο