Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Γιάννενα: Το ξέσπασμα της αδερφής του αγνοούμενου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη

Η αδερφή του αγνοούμενου φοιτητή δίνει τη δική της εκδοχή για την υπόθεση που συγκλονίζει - Νέα στοιχεία στα χέρια της αστυνομίας...

   H αδερφή του αγνοούμενου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, στο τελευταίο της μήνυμα στο facebook έγραψε: 
     «Θέλω να σκεφτείτε όλοι την πορεία των ΜΜΕ… Όλα αυτά που έχουν ανεβάσει αυτές τις τρεις εβδομάδες και να μου πείτε τι έχετε καταλάβει!!! Γιατί εγώ προσωπικά την πρώτη εβδομάδα διάβαζα ότι έγραφαν για την σχολή, μετά για του Κρητικούς και την δεύτερη εβδομάδα πάλι τα ίδια… Πριν λίγες μέρες για αλλοδαπούς και τώρα για εμάς!!! Βγάλτε εσείς μόνοι σας το πόρισμα!!! Να είστε καλά!!! Δηλαδή τι να πω δεν ξέρω αλήθεια. 
          Σας εύχομαι να μην πέσετε ποτέ στα στόματα αυτών των κρεατοφάγων! Μας κατηγορούν ότι μιλήσαμε με τον αδελφό μου όταν πήρε τους βαθμούς, ενώ εμείς τελευταία φορά μιλήσαμε με τον αδελφό μου την Πέμπτη το βράδυ και γι’ αυτό και καταλάβαμε ότι ο Βαγγέλης έχει εξαφανιστεί νωρίς επειδή δεν είχαμε επικοινωνήσει όλη μέρα μαζί τους, αν και μας είχε πει ότι θα μας πάρει!!!!»      

        Απίστευτη η αγωνία που εξακολουθεί να βιώνει η οικογένεια του 20χρονου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη καθώς συμπληρώνονται 3 εβδομάδες από την εξαφάνιση του από την περιοχή των Ιωαννίνων, ενώ η αναζήτηση του επεκτείνεται και στα μοναστήρια ολόκληρης της χώρας............


    
  Όπως αναφέρει ο υπεύθυνος τύπου της Αρχιεπισκοπής Χάρης Κονιδάρης, από τις 17 Φεβρουαρίου έχει εκδοθεί η σχετική εγκύκλιος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος. Με αυτήν, ζητείται από τους ηγουμένους των μοναστηρίων σε ολόκληρη τη χώρα να συμβάλουν στην αναζήτηση του 20χρονου που στις 6 Φεβρουαρίου εξαφανίστηκε από την εστία των φοιτητών της Γαλακτοκομικής Σχολής στα Ιωάννινα, καθώς υπήρχαν υποψίες ότι ο φοιτητής έχει καταφύγει σε κάποιο από αυτά...........

   Εν τω μεταξύ, η κοπέλα, που κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της μέσω των social media, για να βρεθεί ο νεαρός δεν είναι άλλη από την αδερφή του. Η νεαρή έδωσε τις απαντήσεις της σε όλους αυτούς που φέρονται να υποστηρίζουν ότι ο 20χρονος έξαφανίστηκε αφού τσακώθηκε με τους δικούς του.
     Στο τελευταίο της μήνυμα στο facebook έγραψε: 
     «Θέλω να σκεφτείτε όλοι την πορεία των ΜΜΕ… Όλα αυτά που έχουν ανεβάσει αυτές τις τρεις εβδομάδες και να μου πείτε τι έχετε καταλάβει!!! Γιατί εγώ προσωπικά την πρώτη εβδομάδα διάβαζα ότι έγραφαν για την σχολή, μετά για του Κρητικούς και την δεύτερη εβδομάδα πάλι τα ίδια… Πριν λίγες μέρες για αλλοδαπούς και τώρα για εμάς!!! Βγάλτε εσείς μόνοι σας το πόρισμα!!! Να είστε καλά!!! Δηλαδή τι να πω δεν ξέρω αλήθεια. 
          Σας εύχομαι να μην πέσετε ποτέ στα στόματα αυτών των κρεατοφάγων! Μας κατηγορούν ότι μιλήσαμε με τον αδελφό μου όταν πήρε τους βαθμούς, ενώ εμείς τελευταία φορά μιλήσαμε με τον αδελφό μου την Πέμπτη το βράδυ και γι’ αυτό και καταλάβαμε ότι ο Βαγγέλης έχει εξαφανιστεί νωρίς επειδή δεν είχαμε επικοινωνήσει όλη μέρα μαζί τους, αν και μας είχε πει ότι θα μας πάρει!!!!»

      Όλα αυτά την ώρα που οι μαρτυρίες για τον αγνοούμενο Βαγγέλη αυξάνονται καθημερινά. “Είδα τον Βαγγέλη στον Πειραιά στις 16 Φεβρουαρίου, φορούσε την μπλούζα με τα γράμματα”, υποστηρίζει στην εκπομπή Μία και την Τατιάνα η κα Βάσω.
         Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν σφόδρα πιθανόν ο νεαρός να προχώρησε σε απονενοημένο διάβημα πιθανόν κάτω από την πίεση που αισθανόταν για τη χαμηλή βαθμολογία του σε πρόσφατες εξετάσεις ή σε δεύτερη περίπτωση λόγω συνεχών περιπαικτικών σχολίων από συντοπίτες συμφοιτητές του.
       Οι ίδιοι θεωρούν κρίσιμο στοιχείο όσα διαμείφθηκαν στο τηλέφωνο που είχε ο 22χρονος με συγγενικό πρόσωπό του το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας της εξαφάνισής του. Εκεί φέρεται -σύμφωνα με ορισμένους αστυνομικούς- να υπήρξε συζήτηση για το θέμα της βαθμολογίας του αλλά και για άλλο ένα θέμα που δεν έχει διευκρινισθεί. Συγγενικό πρόσωπο του νεαρού φοιτητή ξέσπασε σε λυγμούς και αποκάλυψε τον έντονο διάλογο που είχαν λίγο πριν την εξαφάνιση για το θέμα των βαθμών.
     Την ημέρα που χάθηκε φαινόταν ιδιαίτερα προβληματισμένος. Οι αστυνομικοί εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στο ότι «το ίδιο συγγενικό πρόσωπο που τηλεφώνησε στον 22χρονο πάλι το απόγευμα της κρίσιμης ημέρας, μόλις δεν τον βρήκε έσπευσε να δηλώσει σε αστυνομικό τμήμα της Κρήτης την εξαφάνισή του, δίχως να περάσει χρόνος για να εξαντλήσει τις πιθανότητες να τον εντοπίσει σε φίλους, γνωστούς».

http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο