Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Πρέβεζα: Γυναίκα τον πλάκωσε στο ξύλο μέσα σε λεωφορείο

Επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες σε λεωφορείο της γραμμής Αθήνα Πρέβεζα, το οποίο βέβαια δεν έλαβε διαστάσεις, μιας και ο ένας εκ των πρωταγωνιστών αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη και τα πνεύματα ηρέμησαν, αφού πρώτα έφαγε μερικές ψιλές.
Αιτία ο μονόλογος ενός άντρα, αναφορικά με τους Έλληνες και κυρίως τις Ελληνίδες γυναίκες, ο οποίος έκανε το τραγικό λάθος να εκφράσει τις σκέψεις του δυνατά....

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το Pamepreveza.gr, μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ σε δρομολόγιο από Αθήνα προς Πρέβεζα.
Στο λεωφορείο βρίσκονταν περίπου 25 επιβάτες, οι περισσότεροι από τους οποίους έγιναν μάρτυρες του περιστατικού, χωρίς ωστόσο να συμμετέχουν, μιας και δύο γυναίκες ανέλαβαν να βάλουν στην θέση του τον 60 περίπου χρονών άντρα, ο οποίος αναγκάστηκε στο τέλος να ζητήσει συγνώμη, μετά την παρέμβαση και του οδηγού του λεωφορείου, αφού προηγουμένως έφαγε μερικές ξανάστροφες από την μια γυναίκα!!!
Το λεωφορείο βρίσκονταν κοντά στο Αγρίνιο όταν η συζήτηση του άντρα στο τηλέφωνο τον εξόργισε και άρχισε να βρίζει και να απειλεί, άγνωστο ποιους, τόσο δυνατά που ήθελαν δεν ήθελαν, τουλάχιστον όσοι βρίσκονταν στα κοντινά καθίσματα τον άκουγαν.
Κλείνοντας το τηλέφωνο, εμφανώς εκνευρισμένος, ο «άτυχος» αγενής άντρας άρχισε να μονολογεί και να εκφράζει τις σκέψεις του μιλώντας με τον εαυτό του.
«Γ@μ****οι Έλληνες… καλά σας κάνουν οι Γερμανοί… οι γυναίκες είναι π@*τ@ν%ς... ήταν μερικές από τις λέξεις που ξεστόμισε. Και όχι μία φορά. Συνέχισε για μερικά δευτερόλεπτα. Κάτι το οποίο εξόργισε μια νεαρή γυναίκα που καθόταν μερικές θέσεις πίσω του.
«Σας παρακαλώ κύριε…» είπε η κοπέλα, «μπορείτε να μην φωνάζετε τις σκέψεις σας;» συνέχισε.
Για να λάβει την απάντηση «άι στο διάολο και εσύ μωρή… κότα…».
Αυτό ήταν και το κερασάκι στην τούρτα που έκανε έξαλλη άλλη γυναίκα που καθόντανε σχεδόν δίπλα στον 60χρονο στο απέναντι κάθισμα, η οποία προφανώς «φόρτωνε» τόση ώρα με τα λεγόμενα του άντρα.
Σηκώνεται από το κάθισμά της και εμφανώς εκνευρισμένη πηγαίνει δίπλα του και χωρίς δεύτερη κουβέντα του αστράφτει ένα κατακέφαλο, που του έφυγαν τα γυαλιά που φορούσε… «σε ακούμε τόση ώρα, έβρισες την κοπέλα, βρίζεις τις γυναίκες, είπες αυτά που είπες για τους Έλληνες, βρίζεις εθνικότητες…» του είπε η γυναίκα… «ζήτα αμέσως συγνώμη εδώ μπροστά σε όλους αλλιώς θα φας και άλλες…», ενώ η νεαρή, που την είπε «κότα» διαμαρτύρονταν για την συμπεριφορά του και τον στόλιζε με κοσμητικά επίθετα.
Οι επιβάτες του λεωφορείο, έβλεπαν τα όσα διαδραματίζονταν μέχρι που την όλη φασαρία αντιλήφθηκε και ο οδηγός, ο οποίος ζήτησε να μάθει τι συμβαίνει, ενώ προσπαθούσε να βρει μέρος να σταματήσει το όχημα κάτι το οποίο και έγινε.
«Ή τον συμμορφώνεις ή τον ταράζω στο ξύλο» είπε η γυναίκα στο οδηγό. «Θα φάει της χρονιάς του. Μέχρι να φτάσουμε στην Πρέβεζα, θα τον βαράω και θα καλέσω και την αστυνομία» είπε, απαιτώντας επίμονα να ζητήσει συγνώμη για όσα είχε νωρίτερα ξεστομίσει.
Μετά την προτροπή και την παράκληση του οδηγού και προφανώς τις σφαλιάρες που έφαγε, ο άντρας, βλέποντας ότι δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, τελικά ζήτησε συγνώμη και το συμβάν σταμάτησε εκεί.
Όμως τόσο για τον ίδιο, που σίγουρα θα ήταν μια αξέχαστη εμπειρία, να της φάει από γυναίκα μέσα σε λεωφορείο, όσο και για όλους τους επιβάτες, το περιστατικό έδωσε ένα μάθημα…
Και το δίδαγμα αυτής της ιστορίας; Δεν βρίζουμε ποτέ γυναίκες και Έλληνες μπροστά σε Πρεβεζάνα…!!!
Και για την ιστορία, οι πρωταγωνιστές ήταν όλοι από την ευρύτερη περιοχή μας!

pamepreveza 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο