Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

ΕΠΑΛ Βόνιτσας: Κοπή βασιλόπιτας και εκδήλωση με θέμα: «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο»



Επαγγελματικό Λύκειο Βόνιτσας: Εκδήλωση ενημέρωσης με τίτλο «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» και κοπή βασιλόπιτας

      Στις 22 Ιανουαρίου 2015, στα πλαίσια του προγράμματος του Υπουργείου Παιδείας «Κοινωνικό Σχολείο», πραγματοποιήθηκε εκδήλωση ενημέρωσης των μαθητών του σχολείου μας σχετικά με τους κινδύνους χρήσης του Διαδικτύου, με κεντρικό ομιλητή τον πληροφορικό του σχολείου μας κύριο Ανδρίτσο Παναγιώτη ΜSc.
      Στόχος του προγράμματος  «Κοινωνικό Σχολείο» είναι μέσα από διάφορες δράσεις και με την ενεργό συμμετοχή μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων να προσφέρει εμπειρίες, γνώσεις και δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τους μαθητές και τις μαθήτριες της χώρας για να εξελιχθούν σε υγιείς και ενεργούς πολίτες......



     Αρωγός της εκδήλωσης αυτής ήταν  το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου και πιο συγκεκριμένα η δράση του Saferinternet (http://www.saferinternet.gr) που χορήγησε ενημερωτικό υλικό, το οποίο μοιράστηκε στους μαθητές  για την πληρέστερη ενημέρωση τους.
      Στη συνέχεια, με πολύ διάθεση από εκπαιδευτικούς και μαθητές, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας. Ο Διευθυντής του  σχολείου, Μπλέτσος Νικόλαος, ευχήθηκε σε μαθητές  και καθηγητές, υγεία και ένα δημιουργικό 2015. Στον τυχερό μαθητή, το φλουρί συνοδεύτηκε με δώρο ένα βιβλίο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο