Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Αγρίνιο: νέο επεισόδιο άγριου ξυλοδαρμού σε διαμέρισμα κοντά στο Πάρκο

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη λίγες ώρες πριν στην περιοχή πέριξ του Πάρκου Αγρινίου και συγκεκριμένα επί της οδού Λάρνακας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinioreport.com, ένας αλαφιασμένος πατέρας ανήλικου κοριτσιού, εισέβαλε με τη βία σε διαμέρισμα οικογένειας που μένει στην οδό Λάρνακας κοντά στο Πάρκο, ζητώντας το λόγο που η κόρη του ιδίου και της εν λόγω οικογένειας είχαν διαπληκτιστεί στο 12ο δημοτικό σχολείο λίγη ώρα πριν και άρχισε να επιτίθεται προς πάσα κατεύθυνση......
 
Το συμβάν έχει ως εξής. 2 νεαρά κορίτσια διαπληκτίστηκαν έντονα εντός της αίθουσας στο 12ο δημοτικό σχολείο Αγρινίου. Κατά συνέπεια, όταν η μία 11χρονη επέστρεψε στο σπίτι της ανέφερε το συμβάν στον πατέρα της. Εκείνος δεν έχασε ευκαιρία και μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του, πήγε στο σπίτι όπου μένει η άλλη 11χρονη με την οποία τσακώθηκε η κόρη του και εισέβαλε δια της βίας στο σπίτι της οικογένειας της μικρής, σχεδόν σπάζοντας την πόρτα. Εντός του σπιτιού εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν η μητέρα της 11χρονης, η γιαγιά της, καθώς και τα άλλα 2 ανήλικα αδέρφια της.
Ο δράστης αρχικά επιτέθηκε στη γιαγιά της οικογένειας. Βλέποντας το σκηνικό αυτό η μητέρα της μικρής όρμησε στον άνδρα που τόσο απροκάλυπτα χειροδίκησε στην προσπάθειά της να γλιτώσει τη μητέρα της. Όμως είχε κι αυτή ανάλογη τύχη καθώς ο δράστης την έριξε στο πάτωμα και άρχισε να τη χτυπά με βία. Μέχρι και ένας αστυνομικός που έμενε στον πάνω όροφο, αφού κλήθηκε στο διαμέρισμα από την οχλαγωγία και τον πανικό που επικρατούσε, δεν κατάφερε να βγάλει τον εξοργισμένο πατέρα εκτός του διαμερίσματος.
Τελικά η γιαγιά της 11χρονης, αφού κατάφερε να συνέλθει από την επίθεση, άρπαξε ένα κηροπήγιο και χτύπησε τον δράστη στο κεφάλι προκαλώντας του αιμορραγία. Η μητέρα της 11χρονης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις παρουσία δικηγόρου μέσω του οποίου θα καταθέσει μήνυση προς τον δράστη. Ο πατέρας που προκάλεσε όλο αυτό το βίαιο επεισόδιο, στο τέλος του όλου αυτού συμβάντος δήλωσε ότι περνούσε έμφραγμα και κατά συνέπεια τον μετέφεραν και αυτόν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.
agrinioreport


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο