Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Ντίνα Σαμαρά: «Στα δύσκολα βγαίνω πάντα μπροστά»


Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο υποψηφιότητας της η σύζυγος του νυν δημάρχου Ξηρομέρου. Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην Εφημερίδα ΑΙΧΜΗ

      Για τα προβλήματα του δήμου Ξηρομέρου μιλάει η αντιδήμαρχος Ντίνα Σαμαρά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΑΙΧΜΗ
    Μιλάει, επίσης, για τους στόχους του δήμου, και δεν παραλείπει να αναφερθεί στη στάση της αντιπολίτευσης αφήνοντας ευθείες βολές προς τον κ. Λύτρα. Ανοιχτό όμως αφήνει και το ενδεχόμενο να διεκδικήσει το δήμο ως υποψήφια δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

-Κα Σαμαρά είστε αντιδήμαρχος στο δήμο Ξηρομέρου σε μια δύσκολη συγκυρία η οποία προφανώς επηρεάζει και την τοπική αυτοδιοίκηση. Πως είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή και ποια τα προβλήματα;

    Τα προβλήματα ξεκινούν από το παρελθόν και από αυτά που παραλάβαμε, αλλά και από την αντιμετώπιση από πλευράς κεντρικής εξουσίας. 
Χρέη παρελθόντων ετών. Τα προβλήματα που κληρονομήσαμε από τους τρεις πρώην Καποδιστριακούς δήμους ήταν δυσανάλογα μεγάλα σε σχέση με το μέγεθος και την οικονομική δυνατότητα του νέου Καλλικρατικού δήμου Ξηρομέρου.........



    Το χρέος αποτελεί τροχοπέδη και θηλιά στο λαιμό για την αναπτυξιακή πορεία του δήμου. Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι τα πρώτο χρονικό διάστημα οι εργολάβοι και οι προμηθευτές έκαναν κυριολεκτικά «παρέλαση» στους διαδρόμους του δημαρχείου ζητώντας τα λεφτά τους, και δικαίως θα έλεγα. Όμως σκεφτείτε και τη θέση της δημοτικής αρχής, αφού έπρεπε από τη μια να εξοφλήσει τα χρέη σύμφωνα με το νόμο, και από την άλλη να αντιμετωπίσει τις τρέχουσες ανάγκες. Θυμάμαι την αγωνία του δημάρχου να τηρήσει τις ισορροπίες για να συνεχίσει να λειτουργεί ο δήμος. Θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι φτάσαμε πολλές φορές σε οριακό σημείο.
Έλλειψη προσωπικού. Ενδεικτικά αναφέρω ότι στον πρώην δήμο Φυτειών έμεινε μόνο ένας διοικητικός υπάλληλος. Να σας πω για την πιο σημαντική υπηρεσία του δήμου, την τεχνική. Ενώ στην αρχή είχαμε ελλιπή τεχνική υπηρεσία, αφού κάποιοι δήμαρχοι φρόντισαν με την υπογραφή τους να δώσουν τη δυνατότητα σε υπάλληλους για μετακίνηση σε άλλους δήμους στη συνέχεια η υπηρεσία ουσιαστικά έκλεισε λόγω της εγκυμοσύνης των δυο υπαλλήλων. Είναι μεγάλο πρόβλημα για ένα δήμο να μην έχει ούτε έναν μηχανικό.
Κρατική χρηματοδότηση. Δυστυχώς έχει κλείσει η στρόφιγγα της πολιτείας προς την αυτοδιοίκηση λόγω της οικονομικής κρίσης. Για να καταλάβουν οι δημότες τη διαφορά, δεν έχουν παρά να ανατρέξουν και να δουν τα επίσημα στοιχεία που αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα. Μπορούν να δουν τι ΣΑΤΑ έπαιρναν οι τρεις πρώην δήμοι και τι έλαβε ο δήμος Ξηρομέρου αυτά τα χρόνια. Πρόκειται για μια τεράστια διαφορά. 

-Και πώς τα βγάζετε πέρα με τόσα προβλήματα;
     Να σας πω ότι καταφέραμε με πολύ κόπο και προσπάθεια να εντάξουμε τον δήμο Ξηρομέρου σε πολύ σημαντικά προγράμματα. 
1. Την αστική αναζωογόνηση 2012-2015 του ΥΠΕΚΑ με το έργο «Συντήρηση, βελτίωση και αναβάθμιση της διαμόρφωσης και του εξοπλισμού παιδοτόπων του δήμου και 2. Ανάπλαση παραλιακού μετώπου Αστακού, ανάδειξη ιστορικού κέντρου και αναβάθμιση, ενοποίηση και ανάδειξη των σημαντικών σημείων της πόλης με την κεντρική πλατεία.

Οι στόχοι του δήμου από δω και στο εξής ποιοι είναι;
Βασικός μας στόχος είναι να αποφύγουμε την υποχρεωτική υπαγωγή σε πρόγραμμα εξυγίανσης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους δημότες, σύμφωνα με το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δημοσιονομικής πολιτικής. Γι’ αυτό φέραμε έναν προϋπολογισμό που είναι βατός και θα μας επιτρέψει με προσήλωση και πειθαρχία να εργαστούμε για την επίτευξη των στόχων του. Δώσαμε προτεραιότητα στις βασικές ανάγκες των χωριών μας και στην καθημερινότητα των δημοτών. Παράλληλα, όμως, να υπάρχει και μια προοπτική ανάπτυξης και δημιουργίας για τον τόπο μας, μέσω των μεγάλων έργων όπως είναι τα σφαγεία, ο βιολογικός του Αστακού και του Μύτικα, η ανάπλαση της πλατείας στις Φυτείες.
Πρέπει να πιάσουμε τους οικονομικούς στόχους που έχουμε θέσει, ώστε να βάλουμε το δήμο σε τροχιά μόνιμης εξυγίανσης. Εδώ θα πρέπει να μας βοηθήσουν και οι δημότες μας εκπληρώνοντας τις υποχρεώσεις τους. Η καθημερινότητα των πολιτών, είναι το βασικότερο μέλημα της δημοτικής αρχής. Συνεργαζόμαστε άψογα με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων για να αντιμετωπίσουμε τα βασικά προβλήματα. Στις γιορτινές μέρες του Πάσχα τα χωριά μας ήταν καθαρά και νομίζω ότι όλοι το αναγνώρισαν. Σε όλα τα χωριά έχουν τοποθετηθεί καινούργιοι κάδοι απορριμμάτων. Στο θέμα της ύδρευσης τον πρώτο χρόνο είχαμε κάποια προβλήματα αλλά καταφέραμε να βάλουμε και αυτό το θέμα σε μια καλή πορεία. Επίσης, βασικό στόχο μας αποτελεί και η αγροτική οδοποιία και εργαζόμαστε για να καταφέρουμε να προσφέρουμε δρόμους προσβάσιμους στους ανθρώπους του μόχθου.
Σημαντικό είναι και το έργο του Νομικού Προσώπου του δήμου και αναφέρω χαρακτηριστικά την πλήρη ανακαίνιση του κτιρίου που στεγάζει τον παιδικό σταθμό της Κανδήλας που ήδη λειτουργεί καθώς και την ανακαίνιση και επαναλειτουργία του παιδικού σταθμού στο Καραϊσκάκη.

-Την αντιπολίτευση πως την βλέπετε;
     Ο θεσμικός ρόλος της είναι να ελέγχει αλλά και να βοηθάει τη δημοτική αρχή. Αντ’ αυτού όμως βλέπουμε άλλα πράγματα, ειδικά από τον κ. Λύτρα. Λαϊκιστικές ρητορείες περί ανάπτυξης και μεγάλων έργων και σχεδίων. Πολλές φορές μπερδεύει τη θέση του και το ρόλο του ως αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης. Ίσως νομίζει ότι ομιλεί σε προεκλογικό μπαλκόνι ή σε συνέδριο του κόμματός του. Προτάσεις για τα προβλήματα του δήμου και την καθημερινότητα των πολιτών δεν κάνει. Λόγια που χαϊδεύουν αυτιά και αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση με μια ξύλινη γλώσσα μου θυμίζουν πολιτικούς περασμένων δεκαετιών.
Να σας πω κάτι… Προσωπικά με πεισμώνει η καλοπροαίρετη κριτική και με στεναχωρεί η κακοπροαίρετη αυτή που με ψέματα και ανακρίβειες αφήνει υπονοούμενα για τη διαχείριση των οικονομικών του δήμου. Γενικά, όμως, είμαι πολύ υπερήφανη για τον εαυτό μου, γιατί από τη στιγμή που με εξέλεξε ο λαός του Ξηρομέρου βγήκα μπροστά και δεν κρύφτηκα. Βγήκα μπροστά στην πιο δύσκολη περίοδο για τη χώρα και την τοπική αυτοδιοίκηση. Δεν είμαι αντιδήμαρχος την περίοδο των παχιών αγελάδων τότε που οι δήμοι έπαιρναν πακτωλούς χρημάτων από την κεντρική εξουσία, αλλά είμαι αντιδήμαρχος εν μέσω μνημονίων. Θέλω να κοιτώ στα μάτια μετά από χρόνια τους Ξηρομερίτες και αυτοί να με χαιρετούν με το μικρό μου όνομα και να ξέρουν ότι προσπάθησα…

-Θα δούμε τη Ντίνα Σαμαρά να διεκδικεί το δήμο ως υποψήφια δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές;
             Κάθε πράγμα στην ώρα του. Αυτή τη στιγμή το μόνο που με απασχολεί είναι η λύση των προβλημάτων του δήμου Ξηρομέρου. Οι πολίτες θα με βρουν μέχρι αργά το απόγευμα στο γραφείο μου. Και εδώ θέλω να πω ότι το γραφείο του δημάρχου, το δικό μου αλλά και των άλλων αντιδημάρχων είναι πάντα ανοικτό στον κόσμο. Ακούμε και το παραμικρό πρόβλημα των δημοτών και προσπαθούμε να βρούμε λύση. Θέλω να απευθυνθώ στους πολίτες του Ξηρομέρου και να τους πω ότι θα πρέπει να γνωρίζουν πως δίνουμε καθημερινά τη μάχη με ένα βουνό από προβλήματα.
     Ο αγώνας είναι δύσκολος και σκληρός. Παραλάβαμε στην ουσία ένα «κουτσό άλογο» και κάποιοι θέλουν αμέσως να το βάλουμε να τρέξει στον ιππόδρομο. Θέλω να πω ότι απαιτείται συστράτευση από όλους μας για τη λύση των προβλημάτων. Πιστεύουμε στις δυνατότητες του τόπου και των συνδημοτών μας. Ελπίζουμε ότι με πολλή δουλειά θα καταφέρουμε να βγάλουμε το έργο που έχουμε αναλάβει εις πέρας, Το χρωστάμε πρώτα σε αυτούς που μας ψήφισαν και ελπίζουν σ’ εμάς και μετά στους εαυτούς μας.

-Να υποθέσω δηλαδή ότι θα είστε υποψήφια…
   Μη βιάζεστε, έχουμε δρόμο μπροστά μας…

Πηγή: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ

22 σχόλια:

  1. Κι ου Μήτσους τσ Ρίνας απ του Περδικάκ να τανε με τα λεπτά τ Σαμαρά κι κάποιανούς να τ γράφνε τι θα λέει σα τσ Ντίνας, καλλίτερους θα νάτανε!Αι κατακαημένου Ξηρόμερου τι έχς να παθς ακόμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ ΣΑΜΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ Η ΝΤΙΝΑ ΘΑ ΤΟ ΙΠΠΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗ ΝΊΚΗ. ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Δεν είμαι αντιδήμαρχος την περίοδο των παχιών αγελάδων τότε που οι δήμοι έπαιρναν πακτωλούς χρημάτων από την κεντρική εξουσία, αλλά είμαι αντιδήμαρχος εν μέσω μνημονίων..."


    Σ' ΑΥΤΟ ΕΙΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βγες και είμαστε μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1. O proin Dimos futeion den htan xreomenos se antithesi me tous allous
    2. H anaplasi tis plateia ton Futeion einai se allo programma ektos dimou
    3. To nomiko prosopo afise pinasmena ta paidia tou paidikou stathmou Futeion
    As leme kai kamia alitheia den pirazei kanenan...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΝΤΙΝΑ. ΧΑΧΑΧΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΤΕΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΦΕΣ ΑΥΤΟΙΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΔΕ ΑΥΤΗΣ). ΟΥ ΓΑΡ ΟΙΔΑΣΙ ΤΙ ΠΟΙΟΥΣΙ...
    ΟΜΩΣ ΣΕ ΠΟΙΑΝΩΝ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑΝΩΝ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΚΟΤΑΔΙΑΖΟΥΝ ΠΑΝΣΟΦΕ ΛΑΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡE NTINA TI EINAI AYTA ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ??? ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ...ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ..ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ..ΚΑΙ ΣΥ ΔΕΝ ΤΑ ΛΥΠΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ?? ΤΟΣΟ ΑΓΩΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ....ΕΚΕΙ ΕΣΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ...ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ...ΕΕ ΑΜΑΝ ΠΙΑ ..ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ??? ΕΛΕΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 5:49 1. O proin Dimos futeion htan xreomenos alla ligotero apo toys alloys
    2. Nai H plateia einai apo xrhmata ypoyrgeiou alla o dhmos to khnyghse na mpei se xrhmatodothsh.
    3. pote den emeinan xvris faghto ta paidia. H alitheia einai oti oi promhtheytes den plirvuhkan egkaira kai kalos fvnazan oti ua diakopsoun xorhghsh trofimvn afoy den eixan pistvseis na feroyn kai aytoi trofima. Plhrvuhkan amesa kai ola kalos.Mono paraskeyh allakse programma syssitiou alla efagan allo faghto.oyte mia hmera den emeinan xvris faghto.

    As leme kai kamia alitheia den pirazei kanenan...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΙ "ΕΞΥΠΝΕ ΦΙΛΕ" Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ;;; ΓΙΑΤΙ;;; ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜ. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΦΥΤΕΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ 1 ΥΠΑΛΛΗΛΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ; ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!! 20 ΚΑΘΟΝΤΑΙ 2 ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 2 Η ΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΜΟΝΙΜΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ Κ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ!! Α ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΠΙΝΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΦΥΤΕΙΩΝ;;; ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ;;; ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙΣ!! ΠΑΡΕ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΣ!! ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΜΑΚΑΡΟΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. epeidi thes alitheies...mathe pws oi promitheutes akoma den plirwthikan ola t xrhmata k akoma apeiloun n stamatisoun n trofodotoun tn paidiko kai thn paraskeui i o flwropoulos i i kolobou plirwsan k efagan t paidia......episis epi tzaxrhsta kunigithike i anaplash ths plateias(siga t ergo p nomizeis pws tha kaneis tespa)...oso gia t xreos koita aluzia k meta mila gia futeies..o poio strwmenos dhmos htan toulaxistn o gazetas k o tzaxrhstas den etrwgan..oso gia thn upopsifiotita?pote exeis episkefthei maxala i alla xwria n deis t paizei?k mas milas gia programata?bale paratrexamenous n grafoun loipon ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΙΑ ΜΑΧΑΛΑ ?? ΜΕ ΔΥΟ ΧΩΡΙΑ ??? ΕΛΕΩ ΜΑΚΡΥΠΙΔΗ...ΟΙ ΦΥΤΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣ ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ...ΜΕ ΜΕΣΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΡΥΠΙΔΗ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. nai re file me meson tn makrupidi kratithike....alla einai 5 xwria...futeies papadatou ribio agios stefanos koubara...kai pou kollaei auto me to olo thema p milame gia t xreh sts dimous....kai i ntina me tn puthagora koitane sunexeia tn astako k kanena allo xwrio alla den t kaname k thema.....tha t niwsei otan erthei gia psifous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΔΩ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ (http://xiromeronews.blogspot.gr/2013/05/blog-post_2205.html#more.)
    ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑΤΙ κ ΝΤΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ Τ'ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΤΙΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΒΡΕΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ .ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΙ Η ΛΥΣΗ . ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ 3-4 ΑΞΙΖΟΥΝ. ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ 6-7 ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΑ ΝΤΙΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ Τ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑΝ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΥΤΟ ΣΤΝ ΑΣΤΑΚΟ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕ Ο ΤΟΠΟΣ..ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΜΑΣΤΕ ΓΤ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ...ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ...ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. φιλε 12:26 μαλλον το προβλημμα σου ειναι η Ντινα δεν εξηγητε αλλιως. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΦΥΤΕΙΩΝ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΗΣΤΙΚΑ. ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ . ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΗΟΥΡΓΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΦΙΛΕ Η ΦΙΛΗ 11:05 ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΡΑΖΙ ΣΕ ΤΡΩΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΔΕΝ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ...ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΤΗΣ Η ΚΥΡΙΑ ΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ...ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΑ ΕΙΧΑΤΕ ΒΟΛΕΥΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ta paidia tou paidikou stathmou allaksan to menou tin paraskeuh epidei den tous arese ta fagito? oxi, alla giati den eixan trofima kai etreksan panikoblitoi kapoioi na paroun, auto simenei oti o Dimos ta afise nistika asxeta an ta trofima agorastikan apo allous.
    Thelei to mualo an min einai kolimeno gia na katalabei kaneis kai idika na min trefete apo to dimo
    as leme kai kamia alitheia den piarzei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΝΩΝΥΜΕ 8.05 ΑΝ ΗΘΕΛΑ Ν ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΕΠΩΝΥΜΑ..ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ.......ΓΤ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ..ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΙΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ...ΕΠΙΣΗΣ Τ ΠΑΙΔΙΑ ΕΦΑΓΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΛΟΒΟΥ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ?ΑΝΤΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο