Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Αγρίνιο: Ο πατέρας είδε τον μητροκτόνο γιο του

      Δραματικές στιγμές  χθες στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης  Ακαρνανίας. O τραγικός πατέρας επισκέφθηκε  δύο φορές στα κρατητήρια του Αγρινίου το  γιό του. Επίσης  χθες το απόγευμα τον 17χρονο επισκέφθηκε και ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.Κοσμάς.  

       Η μητροκτονία που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία  άφησε πίσω της πλήθος ερωτημάτων πολλά από τα οποία ο 17χρονος που σκότωσε τη μητέρα του θα κληθεί να τα απαντήσει στον ανακριτή την ερχόμενη Δευτέρα όταν και-μετά την προθεσμία που έλαβε την Παρασκευή- θα παρουσιαστεί να απολογηθεί.  Παράλληλα απευθείας στον ανακριτή θα υποβληθεί και η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που αναμένεται να φωτίσει πολλές πτυχές της υπόθεσης......................




       Ωστόσο η σημερινή δραματική τροπή, σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr, έχει να κάνει με  τις δύο συναντήσεις που είχε ο πατέρας του με τον 17χρονο μητροκτόνο.
     O τραγικός πατέρας επισκέφθηκε  δύο φορές στα κρατητήρια του Αγρινίου το  γιό του. Κανείς δεν μπορεί να είναι σε θέση να γνωρίζει τι ειπώθηκε αλλά  ίσως αυτά τα τετ-α-τετ να είναι ένα απτό  δείγμα συγχώρεσης του παιδιού. 
     Σημειωτέον εξάλλου πως χθες το απόγευμα τον 17χρονο επισκέφθηκε και ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο