Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Λήστεψαν και έδειραν ηλικιωμένη στην Κωνωπίνα


Σοβαρή περιπέτεια βίωσε απόψε τη νύχτα 78χρονη γυναίκα στην Κωνωπίνα 
  
     Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, στις 4:15 τα ξημερώματα εισέβαλλαν στο σπίτι της  (διέρρηξαν τον αφαλό της πόρτας) δύο άτομα με καλυμμένα πρόσωπα με σκοπό την κλοπή. 
    Δεν αρκέστηκαν όμως σε αυτή αφού επιτέθηκαν με βιαιότητα στην ηλικιωμένη χτυπώντας την ακόμη και με κομοδίνο για να της αρπάξουν τη βέρα και το δαχτυλίδι ενώ απέσπασαν και μικρό χρηματικό ποσό ψάχνοντας σε όλο το σπίτι της . 
    Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Κ.Υ. Κατούνας (σ.σ. και στο Νοσοκομείο Αγρινίου)  και το τοπικό αστυνομικό τμήμα ερευνά την υπόθεση......



ΝΕΩΤΕΡΑ: Βρήκαν τους δράστες της πρωινής ληστείας στη Κωνωπίνα

      Άμεσα αποτελέσματα έχει η αστυνομική έρευνα για τη ληστεία και τον ξυλοδαρμό ηλικιωμένης τη νύχτα στην Κωνωπίνα.  Ήδη έχει συλληφθεί ένας νεαρός που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές και αναζητείται ο συνεργός του. Οι φερόμενοι προς το παρόν ως δράστες είναι από την περιοχή του Ξηρομέρου.

10 σχόλια:

  1. Αφού δεν λειτουργεί τίποτα. Δεν είναι τυχαίο πως και σαν χώρα φτάσαμε ως εδώ.
    Οι δράστες είναι η γνωστή συμμορία που λυμαίνεται την περιοχή και δυναστεύει το χωριό και δυστυχώς είναι κάτοικοι του χωριού της Κωνοπίνας. Η αστυνομία γνωρίζει τα πάντα αλλά δεν κάνει τίποτα. Η δικαιοσύνη είναι «τυφλή»…δεν θέλει να βλέπει και έτσι η Κωνοπίνα που ήταν το καλύτερο χωριό έγινε άντρο παρανόμων, γυφταίων κακοποιών, που μέχρι και τρακτέρ έκλεψαν. Ντροπή σε όλους μας και κρίμα για το χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει να μας πεί τίποτα ο Κύριος Αρβανίτης για το περιστατικό ;;; ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΟΥΤΕ Η ΝΔ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΥΤΕ Η ΔΗΜΑΡ ΟΥΤΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΚΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ,ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΑΕΡΟΠΟΡΕ,ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ;;; ΕΝΣΤΟΛΕ ΔΕΝ ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΜΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ;;; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι δράστες που φόραγαν κουκούλες είναι τα γνωστά αδέλφια κακοποιοί από την Κονοπίνα που έχουν ρημάξει τον τόπο και δυστυχώς η αστυνομία κάνει τα στραβά μάτια. Tους αναγνώρισε η ηλικιωμένη η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγρινίου. Ήταν τέτοια η βαρβαρότητα που αφού την χτύπησαν, την φίμωσαν, την άφησαν αναίσθητη (την πέρασαν για πεθαμένη), αυτοί σα να μη τρέχει τίποτα αφού έψαξαν το σπίτι κατέβηκαν να λεηλατήσουν και το καφενείο που διατηρεί η ηλικιωμένη. Τότε η γερόντισσα σύρθηκε μέχρι το μπαλκόνι και φώναξε βοήθεια. Την άκουσαν οι γειτόνες και τότε έφυγαν οι δράστες. Είναι εγκληματίες αδέλφια. Σήμερα η ηλικιωμένη, αύριο θα είναι η μάνα μας, ο πατέρας μας, ο βιός μας…. Ως πότε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΚΟΝΟΠΙΝΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΛΟΓΟ..
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΚΑΤΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα γνωστά αδέλφια, στο "αδιάφθορο" νεοελληνικό μπάχαλο, έχουν μπάρμπα εισαγγελέα, γι' αυτό και είναι έξω.
    Αυτά μας παραδίδουν αυτοί που κυβερνάνε από την μεταπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ κρίμα για την γυναίκα...Και ευτυχώς που γλίτωσε...Αλλά αφού ξέρετε ποιοι κρύβονται από πίσω γιατί δεν προσπαθείτε να κάνετε κάτι για το χωριό σας?Δεν μπορεί, κάποια λύση θα υπάρχει και για σας που δεν έχετε μπάρμπα εισαγγελέα,αντιδράστε,φωνάξτε και μακάρι να εισακουστείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο κόκκινο η εγκληματικότητα από τους αδίστακτους ληστές…
    Νύχτες τρόμου για όλους τους κατοίκους της Κωνωπίνας. Οι «γνωστοί» κακοποιοί προκειμένου να αρπάξουν λίγα χρήματα δε διστάζουν να βασανίσουν τα θύματά τους ακόμη και όταν πρόκειται για ανήμπορες γιαγιάδες. Οι επικίνδυνοι κακοποιοί δείχνουν να έχουν αποθρασυνθεί τελείως, από την αδυναμία που παρουσιάζει η αστυνομία, παρά τα δεκάδες κρούσματα που έχουν διαπράξει στο Ξηρόμερο να τους συλλάβουν.
    Έτσι «χτυπούν» ασύστολα, σαρώνοντας στο πέρασμά τους, σχεδόν, τα πάντα. Πρόβατα, κατσίκια, τρακτέρ, αγροτικά μηχανήματα και διαπράττουν ληστείες. Η κατάσταση έχει ξεφύγει, πια, και ουδείς μπορεί να προβλέψει και να εκτιμήσει πού θα φτάσει. Οι Κωνωπινιώτες ζουν καθημερινά με το φόβο, την ανησυχία και την ανασφάλεια. Δεν ξέρουν τι μπορεί να αντιμετωπίσουν, τι μπορεί να τους βρει….
    Οι κάτοικοι κάνουνε έκκληση στο Κράτος (αν υπάρχει) για σωστή αστυνόμευση, αφού οι κακοποιοί δρουν ανεξέλεγκτα κι άφοβα, γνωρίζοντας πως στα χωριά μας δεν υπάρχει ίχνος από αστυνόμευση…
    Διαφορετικά ας αναλάβει δουλειά κι εδώ, η Χρυσή Αυγή, αντικαθιστώντας το επίσημο Κράτος που συνεχώς απουσιάζει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η μόνη σωτηρία για το χωριό είναι να
    να αποκαλυφθει αυτος ο εγκληματικος
    εισαγγελέας που καλύπτει όλα αυτα τα
    εγκληματα που γίνονται επί σειρά
    ετών κ μαζί με αυτόν να σαπίσουν στη
    φυλακή κ αυτά τα τσογλάνια.ΑΝ είναι δυνατόν στην ΕΛΛΑΔΑ του 2012 να γινονται αυτα τα αισχη κ να μην κανει κανείς τιποτα. Και γι' αυτο το χαλι πιο πολυ ευθυνονται οι ιδιοι οι κατοικοι του χωριου που μενουν απραγοι και συμβιβαζονται με αυτη τη κατασταση κ οι τοπικοι αρχοντες που δεν κανου το παραμικρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λοιπον,ο νεαρος που εχει συλληφθει δεν εχει καμια σχεση με αυτο κ γενικα με οτι ακουγεται,ας βγει καποιος να αποδιξει το αντιθετο κ να μας πει που εχει αποσχολησει τις αστυμονικες αρχες στο παρελθον???????καλα λενε καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα,αλλα αργα η γρηγορα η αληθεια θα αποδειχτει.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο