Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Ένωση Αλυζίων: Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες

Η Ένωση Αλυζίων θα πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 10:30 π.μ. στο Ξενοδοχείο "CRYSTAL CITY", Αχιλλέως 4, πλατεία Μεταξουργείου, Αθήνα

        Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αλυζίων Αττικής σας καλεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 10:30 π.μ., σε Γενική Συνέλευση που θα γίνει στο Ξενοδοχείο "CRYSTAL CITY" , Αχιλλέως 4, πλατεία Μεταξουργείου, με θέματα....


  Α) Διοικητικός – Οικονομικός Απολογισμός.
  Β) Αρχαιρεσίες.
     Σύμφωνα με τα άρθρα 20, 21, και 22. το Δ.Σ. του Συλλόγου προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
    Οι υποψηφιότητες γίνονται δεκτές μέχρι 23 Νοεμβρίου 2011 από τα ταμειακώς εντάξει μέλη, στην Βερανζέρου 30 (Θυρωρός Ευριπίδης) με επιστολή του υποψηφίου ή συνεννόηση με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Λιότσο Φ. Θεόδωρο, τηλ. 6972707917 ή στην Γραμματέα του Συλλόγου κ. Λιοπύρη Αμαλία, τηλ 6977971017.
        Δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι ανήκει μόνο στα μέλη του Συλλόγου που είναι ταμειακώς εντάξει και έχουν γραφτεί στο Σύλλογο τρεις μήνες πριν τις εκλογές, δηλαδή μέχρι το Σεπτέμβριο (άρθρο 5 κ 1 του καταστατικού).
  Ο κάθε εκλογέας μπορεί να σημειώσει μέχρι τρεις (3) σταυρούς για το Διοικητικό Συμβούλιο και τρεις (3) σταυρούς για Εξελεγκτική Επιτροπή (άρθρο 22 κ 6 του καταστατικού).
  Το Διοικητικό Συμβούλιο για την ισόρροπη εκπροσώπηση των χωριών, δύναται να επιλέγει τον Πρόεδρο του Συλλόγου ανά θητεία και από διαφορετικό χωριό (άρθρα 22 κ 10 του καταστατικού).
  Πρόεδρος, Γραμματέας και Ταμίας εκλέγονται πάντα από διαφορετικό χωριό (άρθρο 22 κ 9 του καταστατικού).
  Η παρουσία όλων των μελών του Συλλόγου είναι αναγκαία, προκειμένου να συζητήσουμε για την μελλοντική πορεία του και τη συνέχιση της εφημερίδας.
  Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας μπορείτε να χρησιμοποιήστε το ΜΕΤΡΟ (στάση Μεταξουργείο), η οποία είναι δίπλα στο Ξενοδοχείο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                                       Η Γεν. Γραμματέας
ΛΙΟΤΣΟΣ Φ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ                   ΛΙΟΠΥΡΗ Ι. ΑΜΑΛΙΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο