Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΥΝΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ‘‘Φίλιππος ο Ακαρνάν’’

Δύσκολες εποχές για όλους και περισσότερο για την γενέτειρα μας, την Κατούνα, που μετά την εγκατάλειψη της, αλλά και την κρίση δέχτηκε ακόμα και το πλήγμα του «Καλλικράτη».
Ας παραμερίσουμε όμως την πίκρα μας και ας κοιτάξουμε πως θα παλέψουμε μέσα από τις νέες συνθήκες που δημιουργήθηκαν για το καλύτερο του τόπου μας...



Είναι η ώρα τώρα, να δώσουμε το δυναμικό πληθυσμιακό παρόν, γιατί από αυτό θα δώσουμε ένα σοβαρό δείκτη για την αποτύπωση της πραγματικότητας των όσων δικαίως διεκδικούμε.
Πολλά εξαρτώνται από την απογραφή του πληθυσμού μας. Οι συνθήκες διαβίωσης, η κοινωνική μέριμνα η ιατρική περίθαλψη, η εκπαίδευση, η γεωργία, το εμπόριο και η ανεργία.
Η διεκδίκηση και η άνοδος της οικονομικής κατάστασης του νέου διευρυμένου Δήμου με ότι σε εμάς αναλογεί είναι συνάρτηση της πληθυσμιακής κατάστασης.
Κονδύλια, πόροι, αναπτυξιακά προγράμματα, έργα, ιδιωτικές επενδύσεις, εμπόριο, υπηρεσίες (Τράπεζα – ΕΛΤΑ - ΟΤΕ - Βοήθεια στο Σπίτι - Αστυνομικό Τμήμα - Συγκοινωνίες κλπ.)
«Αν χτες μας πήραν το Δήμο,  την έδρα, και την ονομασία αύριο θα χάσουμε τα πάντα»
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατουνιωτών Αθήνας «Φίλιππος ο Ακαρνάν» καλεί όλους τους συγχωριανούς να ΑΠΟΓΡΑΦΟΥΝ στην γενέθλια γη αυτές τις μέρες. Δεν παίζει ρόλο αν είμαστε εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγιο άλλων Δήμων και ας μην ψηφίζουμε στην γενέτειρα. Σημασία έχει που θα απογραφούμε τις μέρες από 10 έως 24 Μαΐου.
Δώστε δύναμη ξανά στην Κατούνα για τα παιδιά μας, για τα σπίτια μας, για τους συγχωριανούς συγγενείς μας και φίλους.
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ  μας,  για μια ακόμα φορά μπαίνει και δίνει το παρόν στα δύσκολα που έρχονται για την Κατούνα και τον Δήμο μας, δεν αναλώνεται σε χορούς και πανηγύρια, δραστηριοποιείται, συμμετέχει ενεργά και είναι δίπλα στην γενέτειρα κατά την διάρκεια μερών της απογραφής.
Θα συνεργαστούμε αν χρειαστεί και με τους άλλους ετεροδημότες συλλόγους του Δήμου μας και ιδιαίτερα αυτών των διαμερισμάτων του πρώην Δήμου Μεδεώνος για την  καλύτερη εξυπηρέτηση σας.
Επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα των μελών του Διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας για την καλύτερη ενημέρωση σας.
Τουλάχιστον ότι βρήκαμε έχουμε ευθύνη να τα αφήσουμε πίσω μας και όχι να τα εγκαταλείψουμε για τις προσωπικές μας πικρίες.
Η μειωμένη απογραφή του πληθυσμού της περιοχής μας θα έχει χειρότερες συνέπειες από αυτές που διαφαίνονται.
Φτάνει πια η κριτική, δίνουμε το παρόν στην απογραφή.
                                                       Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                                                                           
Κουτιβής Ευάγγελος                                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο