Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ευχαριστήριο Μήνυμα Αντιδημάρχου Ξηρομέρου Κων/νας Κουμανδράκη Σαμαρά στους συντελεστές της εκδήλωσης Αντάμωμα Καβαλάρηδων









Η Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου Κωνσταντίνα  Κουμανδράκη Σαμαρά εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλους όσους με κάθε τρόπο  συνέβαλλαν στην άριστη διοργάνωση της εκδήλωσης «1ο Αντάμωμα καβαλάρηδων» που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο και την Κυριακή 14 και 15 Μαΐου  στην περιοχή του Ανεμόμυλου, στον Αστακό, από τον Πολιτιστικό Ιππικό Χορευτικό σύλλογο Ξηρομεριτών «Ο Φίλιππος»...


Το ευχαριστήριο μήνυμα έχει ως εξής:

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω προσωπικά τον πολιτιστικό ιππικό χορευτικό σύλλογο Ξηρομεριτών «ο Φίλιππος» για την άψογη συνεργασία που είχαμε.
- Να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντας στο 1ο αντάμωμα καβαλάρηδων που διεξήχθη την Κυριακή 15 Μαΐου στον δήμο Ξηρόμερου με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα (Σιάτιστα Κοζάνης, Κρήτη, Καλαμάτα, Βόλο, Λάρισα, Πάλαιρο, Βόνιτσα, Κατούνα, Μεσολόγγι, και από όλο το Ξηρόμερο).
- Να ευχαριστήσω τον κο Χρόνη Αντώνη για την ευγενική χορηγία της άμαξας και τέλος να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους αφανείς ήρωες που συντέλεσαν στην άψογη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης.
  
Με τιμή  
Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗ-ΣΑΜΑΡΑ ΚΩΝ/ΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο