Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Ντίνα Κουμανδράκη-Σαμαρά: Να δώσουμε όλοι δυναμικά το παρόν και να απογραφούμε στο Δήμο Ξηρομέρου

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου κα Κουμανδράκη-Σαμαρά Κωνσταντίνα και καλεί όλους τους δημότες να απογραφούν στο Δήμο Ξηρομέρου. «Είναι επιτακτική η ανάγκη να συμμετάσχει ο καθένας και η κάθε μία από εμάς στη διαδικασία αυτή, έτσι ώστε εκτός από τα χρήσιμα δημογραφικά στοιχεία που θα καταγραφούν, θα είναι ταυτόχρονα και βασικό κριτήριο με το οποίο θα αξιολογείται ο Δήμος μας και ανάλογα με το πληθυσμό του θα λαμβάνει αντίστοιχες χρηματοδοτήσεις για αναπτυξιακά έργα...



 Άρα, όσο μεγαλύτερος είναι ο πληθυσμός που θα απογραφεί, τόσο μεγαλύτερα κονδύλια μπορούμε να διεκδικήσουμε από την Κεντρική Διοίκηση και να πετύχουμε να έρθουν στο Δήμο μας οι αναγκαίοι οικονομικοί πόροι, προς όφελος της ανάπτυξης του τόπου και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής όλων των δημοτών μας» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής: 

Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες,
Την Τρίτη 10 Μαΐου 2011 μια μεγάλη προσπάθεια ξεκινάει και στον Δήμο Ξηρομέρου. Αυτή της  γενικής απογραφής του πληθυσμού μας .
Είναι επιτακτική η ανάγκη να συμμετάσχει ο καθένας και η καθεμία από εμάς στη διαδικασία αυτή .
Η δύσκολη οικονομική συγκυρία την οποία βιώνουμε ως χώρα αλλά και πολύ περισσότερο ως Δήμος καθιστά αναγκαία τη συμμετοχή μας στην απογραφή διότι όσοι πιο πολλοί απογραφούμε  τόση μεγαλύτερη θα είναι και η χρηματοδότηση που θα λάβουμε από την Κρατική Εξουσία. 
Για αυτό πρέπει να δώσουμε όλοι δυναμικά το παρόν και να απογραφούμε στο Δήμο μας .
Τηρούμε υπεύθυνη στάση και διεκδικούμε τη θέση που μας αξίζει.
Με εκτίμηση
 Η Αντιδήμαρχος
 Κουμανδράκη-Σαμαρά Κων/να 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο