Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Εξοντωτική τιμωρία στην Μεδεών Κατούνας!

Η φωτο που αποδεικνύει το άδικο
της τιμωρίας της Μεδεών.
Ο αρχηγός του Θέρμου (6)
πρωτοστατεί με μπουνιές και
κλωτσιές εναντίον των
παικτών της Κατούνας!

Η «καμπάνα» που έπεσε στην Μεδεών είναι πρωτοφανής, για τα ελληνικά δεδομένα για τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν στο πρώτο αγώνα των play-off της Α2 κατηγορίας για την άνοδο στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΝΑ, στο γήπεδο του Καινούριου, μεταξύ των ομάδων Μεδεών Κατούνας - Νέος Θέρμιος Απόλλων.
Το σωματείο ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΝΑ με ποινή αποκλεισμού από κάθε επίσημο και φιλικό αγώνα για 7 μήνες, ενώ έβγαλε λάδι τον Θέρμιο Απόλλωνα που προκάλεσε τα επεισόδια. Απίστευτο και όμως αληθινό... Βαρύ είναι το τίμημα που καλείται να πληρώσει η Μεδεών αφού αποβάλεται...



από τα play-off της Α2 κατηγορίας για την άνοδο στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΝ και αποβάλλεται από το ερχόμενο μισό πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα τον βέβαιο υποβιβασμό της. 


Και το ποινολόγιο όμως φαντάζει ατελείωτο, αφού τιμωρήθηκαν με 8 αγωνιστικές 3  ποδοσφαιριστές, ενώ αυξημένη ήταν η ποινή με 11 αγωνιστικές για τον Νεοφώτιστο και της επιβλήθηκε πρόστιμο 1370 ευρώ.

Οι κάτοικοι της Κατούνας είναι ανάστατοι από την εξοντωτική ποινή και κάνουν λόγο  για πρωτοφανή, παράλογη και άδικη τιμωρία της ομάδας και τονίζουν ότι το ύψος της ποινής που της επιβλήθηκε συνδυάζεται με υπόνοιες για εξόντωσή της και  καλούνε όλους τους αρμόδιους φορείς του ποδοσφαίρου να επανεξετάσουν την απόφαση με απώτερο στόχο την απόδοση Δικαιοσύνης, να σεβαστούν την αξιοπρέπεια και το ήθος του κόσμου της Κατούνας και τον ιδρώτα των προσπαθειών των παικτών της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ποινής

   Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως (ΕΠΣΝ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ), κατά τη συνεδρίαση της 6-5-2011, ομόφωνα τιμώρησε για παραβάσεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.:

 Το σωματείο ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ με ποινή αποκλεισμού από κάθε επίσημο και φιλικό αγώνα για 7 μήνες και πρόστιμο 1.000 ευρώ (αγώνας ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ).
   Το σωματείο ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ με 50 ευρώ πρόστιμο  για αποβολή 4 ποδοσφαιριστών (αγώνας ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ).

   Επίσης επέβαλλε η Πειθαρχική Επιτροπή, ποινές στους παίκτες της Μεδεών ως εξής: ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΚΩΝ. 8, ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΔΗΜ. 8, ΣΑΜΑΝΤΑΣ ΕΠΑΜ. 8 και ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ  11.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο