Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

Η βραδιά κύλησε με πολύ κέφι, στη χοροεσπερίδα του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων.





Μέσα σε κλίμα εγκαρδιότητος, αγάπης και κεφιού έγινε ο φετινός χορός του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων, στις 21 Μαρτίου 2009, ημέρα Σάββατο, στο κοσμικό κέντρο «ΒΑΛΚΑΝΙΑ», στη πλατεία Αγίων Αναργύρων. Όλοι όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, διασκεδάσανε με την καρδιά τους σε ένα παραδοσιακό γλέντι.
Στη ζεστή αίθουσα τους προσκεκλημένους υποδέχτηκαν με τον ευγενικό τους τρόπο, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κώστας Γεωργούλας και η Γραμματέας Ελένη Σάββα. Ο Πρόεδρος άνοιξε την εκδήλωση και αναφέρθηκε στο έργο και στις δράσεις του συλλόγου, τονίζοντας ότι η καινούργια ιστοσελίδα (http://takoronta.ucoz.com/) που άνοιξε ο σύνδεσμος είναι νέα γέφυρα επικοινωνίας με όλους του Χρυσοβιτσάνους αλλά και τους πατριώτες όπου κι αν βρίσκονται. Η Γραμματέας Ελένη Σάββα ευχαρίστησε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση.
Μετά το πλούσιο γεύμα, ακολούθησε γλέντι μέχρι τα ξημερώματα με τραγούδι και χορό. Ειδικότερα όταν το κλαρίνο άρχισε να γλυκοκελαϊδάει, η πίστα γέμισε από νέους και νέες, το κέφι έφτασε στα ουράνια και η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε ήταν απερίγραπτη. Οι πλούσιες μελωδίες από την ορχήστρα του κέντρου έγιναν καλύτερες, με τη συμμετοχή και του Αετινού τραγουδιστή Θανάση Αναγνωστέλου που ξεσήκωσε τον κόσμο και γέμισε η πίστα μεράκι και κέφι. Μια αγκαλιά ο χορός, μια φωνή το τραγούδι.
Παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. Δημήτρης Στεργίου, τα μέλη του Κ.Σ. της ΟΠΣΥΞ Άγγελος Μηλιώνης, Ταξιάρχης Σάββας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγραμπέλου και Γραμματέας της Βελανιδιάς Τσέλιος Γιώργος, ο επίτιμος Πρόεδρος της Βελανιδιάς Χρήστος Γαζέτας, ο Γιάννης Μουρτζιάπης εκπροσωπώντας τον Βουλευτή Χρήστο Βερελή, κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο