Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Τιμήθηκε ο Χρήστος Σπυρ. Ζώτος ο κορυφαίος καλλιτέχνης στο λαούτο απο το Πανεπιστήμιο Αθηνών

    "Χρέος μου να χαράξω τις λίγες αυτές γραμμές για τον Συμπατριώτη μου Χρήστο Ζώτο από τις δυο μας πατρίδες, Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία, ο οποίος τιμά όλη τη Ελλάδα, προσφέροντας σαν δεξιοτέχνης του λαούτου τους αθάνατους ήχους της μουσικής!"

Του κ. Νίκου Θωμά Νταή

    Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ στην αίθουσα Τελετών του στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 25 χρόνια λειτουργίας του στις 24 Ιουνίου τίμησε τον συμπατριώτη μας από την Κανδήλα Αιτωλ/νίας Χρήστο Ζώτο.
   Ο Χρήστος Ζώτος συμπεριλαμβάνεται στους διακεκριμένους λαϊκούς μουσικούς και δεξιοτέχνες λαϊκών οργάνων που τιμήθηκαν και είναι οι: Χρόνης Αηδονίδης, Χρήστος Ζώτος, Νίκος Καρατάσος, Γρηγόρης Καψάλης, Νίκος και Γιασεμή Σαραγούδα και Πετρολούκας Χαλκιάς.........



     Χρέος μου να χαράξω τις λίγες αυτές γραμμές για τον Συμπατριώτη μου από τις δυο μας πατρίδες, Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία, ο οποίος τιμά όλη τη Ελλάδα, προσφέροντας σαν δεξιοτέχνης του λαούτου τους αθάνατους ήχους της μουσικής!
    Θερμά συγχαρητήρια αγαπητέ Χρήστο! Μαζί με τον αείμνηστο Τάκη Καρναβά είστε τα αξέχαστα και αθάνατα ονόματα της Κανδήλας Αιτωλ/νίας και ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

Μύτικας Αιτωλ/νίας 27/6/2016

Νίκος Θωμά Νταής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο