Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Φλόγα Παλαιομάνινας : Την πρόκριση για πρώτη φορά στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΝΑ

Έγραψε ιστορία 
Την πρόκριση για πρώτη φορά στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΝΑ εξασφάλισε η Φλόγα Παλαιομάνινας που κέρδισε στο EMILEON την Κ20 του Παναιτωλικού με σκορ 2 - 1. Χρυσοί σκόρερ για την ομάδα του Νίκου Μιμηγιάννη ο Βασίλης Ζαχαράκης και ο Τζουλιάνο Μούτσα.....

Η Φλόγα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και αρχικά έχασε δύο ευκαιρίες με το Σωτήρη Κόκκαλη. Στο 18΄ μετά από γέμισμα του Ζαχαράκη και ασυνεννοησία μεταξύ των Μάλη και Διαμαντή η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Ο Παναιτωλικός πίεσε στη συνέχεια και απείλησε με μακρινά σουτ, ενώ στο 44΄ είχε μια σημαντική ευκαιρία με το Μάλη. Η ομάδα της Παλαιομάνινας πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο ημίχρονο με σουτ του Τζουλιάνο Μούτσα και πλησίασε τον τελικό.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναιτωλικός προσπάθησε να πιέσει, όμως η Φλόγα βρήκε χώρους και είχε ευκαιρίες. Στο 74΄ ο Παναιτωλικός μείωσε με κεφαλιά του Μωραΐτη και δύο λεπτά αργότερα έχασε τη μεγάλη ευκαιρία με κοντινή προβολή του Βακράκου που έδιωξε ενστικτωδώς ο Ταράτσας. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν τους χώρους και κράτησαν τη νίκη και μαζί την πρόκριση για πρώτη φορά στον τελικό.

Το φιλμ του αγώνα

 Κεφαλιά Κόκκαλη άουτ.
 Ατομική ενέργεια Κόκκαλη και σουτ άουτ.
 Πλάγιο Τραγουλιά πρώτη κεφαλιά Κόκκαλη που γυρίζει προς την περιοχή και μέσα από τη μικρή περιοχή ο Κοντοπάνος κάνει αδύναμο πλασέ που αποκρούει ο Διαμαντής.
18΄ Γκολ. Ο Ζαχαράκης κάνει γέμισμα από το κέντρο και ασυνεννοησία Μάλη με Διαμαντή με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.
20΄ Σουτ του Βασιλάρη έξω από την περιοχή μπλοκάρει ο Ταράτσας.
24΄ Σουτ του Βασιλάρη έξω από την περιοχή διώχνει ο Ταράτσας.
28΄ Σουτ του Βασιλούδη έξω από την περιοχή η μπάλα περνάει άουτ.
44΄ Φάουλ του Βασιλάρη η μπάλα καταλήγει στο Μάλη πλάγια μέσα στην περιοχή που κάνει το σουτ και η μπάλα περνάει άουτ.
45΄ Γκολ. Ο Τζουλιάνο Μούτσα πιάνει το σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα βρίσκει αρχικά στο αριστερό κάθετο δοκάρι και καταλήγει στα δίχτυα.
50΄ Ο Κόκκαλης μπαίνει στην περιοχή και πιάνει το σουτ που διώχνει σε κόρνερ ο Διαμαντής.
67΄ Φάουλ του Μικελάτου έδιωξε σε κόρνερ ο Διαμαντής.
72΄ Προσπάθεια Κοντοπάνου από αριστερά και σουτ που διώχνει σε κόρνερ ο Διαμαντής.
74΄ Γκολ. Σέντρα του Νάκα από αριστερά, ο Μωραΐτης με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή κάνει το 1 - 2.
76΄ Ο Βασιλάρης πιάνει το σουτ, ο Βακράκος κάνει την κοντινή προβολή και διώχνει ενστικτωδώς ο Ταράτσας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Κ20 (Γιάννης Νταλακούρας): 
Διαμαντής, Καράι, Ζίγκηρης, Μαλής, Κουτσοποδιώτης, Αμπντέλ (54’ Νάκας), Γιαννιώτης (55’ Μωραΐτης), Κοντογιάννης Ι., Γεωργίου (68’ Βακράκος), Βασιλούδης, Βασιλάρης.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Νίκος Μιμηγιάννης):
 Ταράτσας, Τραγουλιάς, Καλοκαίρης, Ζαχαράκης, Ξένος (46’ Κουρσάρης), Καντάνης, Μούτσα, Μακρής, Κόκκαλης, Μικελάτος (79’ Νούλας), Κοντοπάνος (89’ Χονδρογιάννης).

olatagoal.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο