Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Επιτυχημένη η εκδήλωση της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών και του Υποψηφίου Δημάρχου Ξηρομέρου Ηλία Γεωργαλή στην Αθήνα

  Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, έγινε σήμερα Κυριακή 13 Απριλίου 2014, το πρωί στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ, στο σύνταγμα,  η προγραμματισμένη συγκέντρωση της Αθήνας της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών και του Υποψηφίου Δημάρχου Ξηρομέρου Ηλία Γεωργαλή. 
    Τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ξηρομέρου Ηλία Γεωργαλή, προσφώνησε ο  Αστακιώτης Γιώργος Καραγιάννης. 
     Ο Ηλίας Γεωργαλής παρουσίασε τις βασικές αρχές του προγράμματος του και  τόνισε ότι ένα πλέγμα συμφερόντων και πολιτικών παραγόντων που, επί δεκαετίες, καταδίκασαν το Ξηρόμερο στην ερήμωση, την υπανάπτυξη και τη θεσμική απαξίωση.......

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ....



    Απέναντί τους είναι η κοινωνία που θέλει να εκφραστεί  μέσα από ένα ευρύ αυτοδιοικητικό μέτωπο. Ένα μέτωπο ριζικής ανατροπής των πραγμάτων.
      Κλείνοντας καταχειροκροτούμενος την ομιλία του, ο επικεφαλής της Συμπολιτείας σημείωσε ότι η κοινωνία ζητά μια νέα σύνθεση προσώπων και προτάσεων, με ένα σαφές, υλοποιήσιμο και ριζοσπαστικό πρόγραμμα που θα οδηγήσει το Δήμο στην ανάπτυξη και θα υπηρετήσει τη διαφάνεια. 

    Στη συνέχεια στο συνδυασμό Συμπολιτεία Ξηρομεριτών και στον επικεφαλή του και υποψήφιο Δήμαρχο Ξηρομέρου Ηλία Γεωργαλή, αναφέρθηκαν: ο Νίκος Μακρής Διδάκτορας της φιλοσοφίας και συγγραφέας, ο Μπάμπης Τσελεπής πρόεδρος της Ξηρομερίτικηε εταιρείας λόγου και τέχνης και αμέσως μετά ακολούθησαν και κατέθεσαν προτάσεις ο Γιάννης και Βασίλης Καυμενάκης, ο Πάνος Χολής και ο δημοτικός σύμβουλος και πρωην Αντιδήμαρχος Σπύρος Λύτρας, ο οποίος τόνισε ότι η παρούσα δημοτική αρχή δεν μπορεί να δώσει λύσεις καθώς και οι άλλοι συνδυασμοί και όπως φαίνεται μόνο ο συνδυασμός Συμπολιτεία Ξηρομεριτών γεννά την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για το Δήμο μας. 





























































































2 σχόλια:

  1. Κουμπαριές ,κάνατε ;
    Τραπεζώματα ,κάνατε ;
    Ρουσφέτια, κάνατε ;
    Ψέμματα, είπατε ;
    Μπαξίσι σε υποψήφιους, δώσατε ;
    Δουλειές στο αέρα ,τάξατε ;
    Υποψηφίους με μεγάλο σόι ,βάλατε ;
    Ότι θα πάτε θάλασσα στον Μπούμστο και θα φτιάξετε αεροδρόμιο στην Βελούτσα ,το είπατε ;


    Αν δεν κάνατε τίποτα από αυτά που πάτε και ζητάτε ψήφο από τέτοιο επίπεδο ψηφοφόρων ;
    Το Ξηρόμερο είχε ,έχει και θα έχει, τους διοικούντες που αξίζουν στον λαό του ,διαθέτει τις καλύτερες παραλίες , τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για τουριστική ,εμπορική,αγροτική αξιοποίηση ,αλλά λόγω των μυαλών και τις συμπεριφοράς των κατοίκων του, είναι και θα είναι ουραγός στην Ελλάδα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταραμενη φτωχεια....τρεις κι ο κουκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο