Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Η αντιπολίτευση ζητά ενημέρωση για την καταγγελία των Εργοληπτών Αγρινίου


        Την έντονη αντίδραση του επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης Γιάννη Λύτρα προκάλεσε η καταγγελία που έχει  κάνει ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Αγρινίου στον Δήμαρχο Πυθαγόρα Σαμαρά, έπειτα από σχετική καταγγελία της κ. Τσιπά Κατερίνας – πολιτικού μηχανικού και αναδόχου του έργου "Ανέγερση Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αστακού" για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ.
     Ο Γιάννης Λύτρας με αίτηση του ζητά να ενημερωθεί το δημοτικό συμβούλιο εάν όλα όσα αναφέρει η κ. Τσιπά και ο Σ.Ε.Δ.Ε Αγρινίου είναι αληθή και ερωτά σε τι ενέργειες έχετε προβεί για την αποκατάσταση της αλήθειας, του κύρους και της αξιοπιστίας του Δήμου….
Ακολουθεί η αίτηση του Γιάννη Λύτρα προς τον Δήμαρχο Ξηρομέρου Πυθαγόρα Σαμαρά:.....



ΑΙΤΗΣΗ
του Λύτρα Ιωάννη
Επικεφαλής μείζωνος
αντιπολίτευσης Δήμου Ξηρομέρου

Προς:
κ. Πυθαγόρα Σαμαρά

Δήμαρχο Δήμου Ξηρομέρου

Κύριε Δήμαρχε,
     Με μεγάλη έκπληξη πληροφορούμαστε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το διαδίκτυο για μία καταγγελία που έχει  κάνει ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Αγρινίου έπειτα από σχετική καταγγελία της κ. Τσιπά Κατερίνας – πολιτικού μηχανικού και αναδόχου του έργου "Ανέγερση Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αστακού" για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ από μέρους σας. 
       Επειδή τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι όχι μόνον απαράδεκτα, αλλά και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συμβαίνουν στον Δήμο μας, 

      ΖΗΤΑΜΕ να ενημερωθούμε εάν όλα όσα αναφέρει η κ. Τσιπά και ο Σ.Ε.Δ.Ε Αγρινίου είναι αληθή. 
     Εάν όχι σε τι ενέργειες έχετε προβεί για την αποκατάσταση της αλήθειας, του κύρους και της αξιοπιστίας του Δήμου.

Αστακός 12-06-2012
Ο 
Αιτών

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΤΡΑΣ

Δημοτικός Σύμβουλος

6 σχόλια:

  1. κ. Λύτρα επιτέλους ασκήστε αντιπολίτευση εσείς και η παρέα σας. Έαν ισχύουν οι καταγγελίες της κυρίας υπάρχει και ο Εισαγγελέας. Τα υπόλοιπα είναι αμαρτίες εν προφάσει, η αλλιώς ,, για τα μάτια του κόσμου,, Εμπρόσ λοιπόν τολμείστε, η σταματείστε τα γρυλίσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν περιμενουμε αντιπολειτευση απο Λυτρα ,Γαλουνη κλπ σωθηκαμε.Σαν την αντιπολειτευση που εκανε η ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ,οχι σε ολα στα λογια,ναι σε ολα στις ψηφοφοριες.Θα ερθει και σε αυτους η Χρυση Αυγη τους και ο ΣΥΡΙΖΑ τους χωρις να το καταλαβουν καν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κε ΛΥΤΡΑ θέλετε να κάνετε πραγματικά αντιπολίτευση σε αυτόν τον πολύπαθο ΔΗΜΟ:
    Τι έχετε κάνει Κε ΛΥΤΡΑ εννάμισι χρόνο τώρα Καλλικρατικός Δήμος για τον έλεγχο του ανύπαρκτου ταμείου του πρώην Δήμου Αλυζίας,που πραγματικά εκεί έκανε πάρτυ ο ....σύντροφος .....Γαλούνης......
    απολύτως τίποτε.
    Ντρέπομε που σας στήριξα......
    Κάποια στιγμή θα λογοδοτήσετε όλοι σας ....εκτός αν πάτε και εσείς στον... ΣΥΡΙΖΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κυριοι δημοτικοι συμβουλοι, Συμπολητευσης και αντιπολιτευσης, Δεν γνωριζεται οτι ο Δημαρχος κ. πυθαγορας Σαμαρας ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΗ κανενα λογαριασμο εργου που εκτελεσθηκε απο την προιγουμενη δημοτικη αρχη; Δεν γνωρηζεται οτι εχουν εκδοθη παρα πολες ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ και ο δημος προσφευγη σε ανακοπες επιλεκτικα; Με αποτελεσμα να πληρωνονται ΔΗΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΚΟΙ εις βαρος του δημου κατ΄επεκταση των δημοτων. ΠΙΑ η αντιδρασησας κυριοι.ΟΙ Δημοτες σας ψηφησαν να τους εκπροσωπητε και να προστατευετε τα δημοτικα εσωδα και οχι να τα πληρωνετε (δηκαστικα εξωδα και τοκους) για τα ΒΙΤΣΙΑ του κ . Σαμαρα. Ο κυριος ΡΑΚΗΝΤΖΗΣ ΔΕΝ ΔΙΒΑΖΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΕΝΗ; Καθως και ο κ. Εισαγγελεας:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ορισμένοι μπερδεύουν εσκεμμένα ή από εμπάθεια την Διοίκηση του Δήμου με την αντιπολίτευση του Δήμου.Προφανώς δεν τους ενδιαφέρει η ουσία αλλά να βρίσουν.Αν είναι για εκτόνωση δεν πειράζει.....αρκεί έστω και έτσι να αποτελέσουμε ενα ερέθισμα για να ασχοληθούν λίγο με το ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αντε να δουμε ποτε θα ξεστραβωθει η δικαιοσυνη.
    ως τοτε ομως ας καταλαβουμε πως οι τσαμπουκαδες του δημαρχου βλαπτουν σοβαρα τους δημοτες. και τους τσαμπουκαδες οι δημοτες μπορουν να τους τσακισουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο