Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

«Φίμωσαν» ανάρτηση από το Blog ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS που περιείχε αποκάλυψη βόμβα για τον συνδυασμό του κ. Αποστολάκη.

Σε φασιστική λογοκρισία αποδίδει το Bonitsapress.blogspot.com το αιφνίδιο "κόψιμο" που υπέστη η ανάρτηση του, που περιείχε αποκάλυψη βόμβα για τον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου κ. Αποστολάκη.
Η ανακοίνωσή του έχει ως εξής:
«Πριν από λίγα λεπτά ενημερωθήκαμε από τον πάροχό μας ότι η ανάρτηση με τίτλοΕίδηση βόμβα για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου…’ ύστερα από καταγγελία διαγράφτηκε ως... προσβλητική!!!.
Επίσης πολλά τηλέφωνα είχαμε δεχτεί από χθες βράδυ ότι έχει γίνει καταγγελία και στο προφίλ μας στο facebook και δεν ανοίγει η ανάρτησή μας.
Συγχαρητήρια κύριοι που με τέτοιες μεθόδους προσπαθείτε να φιμώσετε μια ελεύθερη αντικειμενική φωνή.
Οι μέθοδοι σας είναι γνωστοί εδώ και πολλά χρόνια αλλά δεν περιμέναμε ποτέ να προχωρήσετε σε λογοκρισία ενός ελεύθερου blog.
Οι φασιστικές μέθοδοι κέρδισαν την αντικειμενική ενημέρωση…
Καληνύχτα δημοκρατία στον δήμο Ακτίου- Βόνιτσας…
Στο επανιδείν
»
.
Tο ΞHΡOMERONEWS δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση του στο μπλογκ: ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS, το πρώτο blog του νομού μας, που υπέστη φασιστική λογοκρισία για το άρθρο του: «Είδηση βόμβα για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου… Ταράζει τα νερά των εκλογών η είδηση ότι ο Γιώργος Αποστολάκης αντί να δηλώσει 41 υποψηφίους δημοτικούς...» που άλλαζε το Εκλογικό σκηνικό.
Είναι εμφανές ότι κάποιοι θέλησαν να το φιμώσουν με αυθαίρετο τρόπο προκειμένου να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο ανενόχλητοι.
ΟΣΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗ ΣΙΩΠΗ, ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΜΑΣ

Η συντακτική ομάδα
ΞHΡOMERONEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο