Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Θεόδωρος Ρούτσης: Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τον Γιώργο Παπαναστασίου.


Με τον συνδυασμό "ΖΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΑ" του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Γιώργου Παπαναστασίου κατέρχεται ως υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος, ο συμπατριώτης μας Θεόδωρος Ρούτσης.
Ο Θεόδωρος Ρούτσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Φυτείες Ξηρομέρου, το Φεβρουάριο του 1956. Αποφοιτώντας με άριστα από τις εγκύκλιες σπουδές του στην Κατούνα Ξηρομέρου, σπουδάζει Εργοδηγός Μηχανολόγος στην Αθήνα, ενώ μετά το επιτυχημένο πέρας της φοίτησής του στη σχολή εργάζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα στην γερμανοαγγλική εταιρεία Mannesmann.
Το Σεπτέμβριο του 1981 απασχολείται από την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, εκεί όπου παραμένει και συνεχίζει να εργάζεται για δέκα ολόκληρα χρόνια.
Η μεγάλη αγάπη για τον τόπο στον οποίο γεννήθηκε, μεγάλωσε και απόκτησε όλα τα εφόδια για την αμείωτη δράση και το έντονο ενδιαφέρον του για τα κοινά τον γυρίζει πίσω στο Αγρίνιο το 1992 ως δικαστικό υπάλληλο στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου, θέση την οποία κατέχει μέχρι και σήμερα.
Ως ανήσυχο πνεύμα ασχολείται με πολλές δραστηριότητες ταυτόχρονα και δεν αργεί να συμβάλλει στα κοινά με την παρουσία του ως:

- Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φυτειών
- Πρόεδρος του Οικολογικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου του Δήμου Φυτειών
- Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου «Ακαρνανικός» του Δήμου Φυτειών
- Μέλος του ΔΣ Δικαστικών Υπαλλήλων Αγρινίου
- Μέλος του ΔΣ της Περιφερειακής Οργάνωσης του Δήμου Αγρινίου, όπως και υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Δημήτρη Σταμάτη


Ο Θεόδωρος Ρούτσης θέτει υποψηφιότητα ως Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Γεωργίου Παπαναστασίου για την Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας.

«Ζούμε Δυτικά..»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο