Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Έντονη η δραστηριότητα του Βουλευτή Ανδρέα Μακρυπίδη. Παρών στο αντάμωμα Ξηρομεριτών καθώς και στην ομιλία του Γιάννη Λύτρα στον Αστακό.

Ο Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ανδρέας Μακρυπίδης παρευρέθηκε το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010 στο 19ο αντάμωμα της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.) στην Αθήνα, στο εκθεσιακό κέντρο του Δήμου Περιστερίου. Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Βουλευτής απευθυνόμενος στους συμπατριώτες του είπε μεταξύ άλλων: «Συγχαίρω το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. για την έντονη δραστηριότητα και την ποικιλία των εκδηλώσεων που πραγματοποιεί για τους ετεροδημότες μέλη της αλλά και για την μεγάλη προσφορά στην γενέτειρα όπως οι πρωτοβουλίες για την διάσωση του Βελανιδοδάσους, την ανάπτυξη της περιοχής και την ευαισθησία τους για τα θέματα της προστασίας του περιβάλλοντος. Σας παροτρύνω να συνεχίσετε και να εντείνετε αυτές τις προσπάθειες γιατί το έχουν ανάγκη τα μέλη της Ομοσπονδίας, οι κάτοικοι και η περιοχή μας.»
Το πρωί της Κυριακής 10.10.2010 ο Ανδρέας Μακρυπίδης παρευρέθηκε στην παρουσίαση της Ιδρυτικής Διακήρυξης και του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «Μέτωπο Αλλαγής-Ανάπτυξη τώρα» από τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξηρομέρου Γιάννη Λύτρα, στο Ξενοδοχείο «ΣΤΡΑΤΟΣ» στον Αστακό. Ο Βουλευτής ευχήθηκε στον Υπ.Δήμαρχο και στους συνεργάτες του Υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους καλή δύναμη και καλή επιτυχία.
Σε ένα διάλειμμα αυτής της έντονης δραστηριότητας ο Ανδρέας Μακρυπίδης παρακολούθησε το απόγευμα της Κυριακής τον νικηφόρο ποδοσφαιρικό αγώνα του Παναιτωλικού με τον Θρασύβουλο και διαπίστωσε ότι ο Παναιτωλικός έχει όλα τα φόντα και τις προυποθέσεις να κατακτήσει το πρωτάθλήμα της Β’ Εθνικής και να συμμετέχει από την νέα χρονιά στην Super League, όπου είναι και η θέση του.
Το βράδυ, μετά την λήξη του αγώνα, ο Βουλευτής επισκέφθηκε στην Αμφιλοχία το Εκλογικό Κέντρο του Υπ. Δημάρχου Απόστολου Κοιμήση, όπου ανακοίνωσε τον Συνδυασμό Νίκης της παράταξης του. Ο Ανδρέας Μακρυπίδης διέκρινε ένα ψηφοδέλτιο όπου συμμετέχει το καλύτερο έμψυχο δυναμικό από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αμφιλοχίας, με στοιχεία όπως συνέχεια και ανανέωση, με συμμετοχή εκπροσώπων από το σύνολο της κοινωνικής διαστρωμάτωσης του Δήμου, στοιχεία και κριτήρια τα οποία διασφαλίζουν μετά βεβαιότητας την νίκη στις Αυτοδιοικητικές εκλογές και συγχρόνως δημιουργούν προϋποθέσεις ευρύτατης επικράτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο