Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης υποψήφιος σύμβουλος με το Συνδυασμό του Γιάννη Λύτρα.

Ο πρώην Αντιδήμαρχος και εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Αστακού, Γιώργος Μπαρμπαρούσης, είναι υποψήφιος με το Συνδυασμό «Μέτωπο αλλαγής-ανάπτυξη τώρα » και θα δώσει τη μάχη των Δημοτικών Εκλογών της 7ης Νοεμβρίου, στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Λύτρα.
Ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης γεννήθηκε στο Μαχαιρά Ξηρομέρου το 1966 από γονείς αγρότες. Ασχολείται με το επάγγελμα του αγρότη στον τομέα της βιολογικής καλλιέργειας και κτηνοτροφίας. Είναι γραμματέας στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μαχαιράς από το 1990 και συνεργάτης της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ξηρομέρου. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Κοινότητας Μαχαιράς κατά την περίοδο 1995-98 και τοπικός σύμβουλος Μαχαιράς 1998-2006. Είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αστακού και διετέλεσε Αντιδήμαρχος με αξιόλογο και πετυχημένο έργο. Υπήρξε Γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Αστακού από το 2000-2004.
Είναι παντρεμένος με την Θεοδώρα Κατσαρομήτσου και έχουν δύο κόρες. Γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης και των προβλημάτων της περιοχής του Ξηρομέρου. Ζητάει την στήριξη των πολιτών του Δήμου Ξηρομέρου για να συμβάλει αποφασιστικά από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου στην ανάπτυξη και τη πρόοδο της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο