Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

Ολοκληρώθηκε ο έκτακτος διαχειριστικός έλεγχος για τα οικονομικά έτη 2015 έως 2018 στον Δήμο Ξηρομέρου.

 

      Τον Νοέμβριο του 2019, σας ενημερώσαμε ότι εντός του Δημοτικού Συμβουλίου ανακοινώθηκε χωρίς τυμπανοκρουσίες και πολλά λόγια από τον ίδιο τον Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη,... η κατάθεση αιτήματος για έλεγχο των οικονομικών του Δήμου, όσον αφορά τις προφορικές αναθέσεις και την απόκρυψη στοιχείων από τους Πρϋπολογισμούς, κάτι που ήταν στο προεκλογικό πρόγραμμα της παράταξης του, που ενέκριναν οι δημότες του Ξηρομέρου με την ψήφο τους (δείτε εδώ).
Μετά από 4,5 χρόνια περίπου, τον Απρίλιο του 2024, σας ενημερώσαμε ότι εντοπίσαμε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ το ΦΕΚ με αριθμό φύλλου 303, τεύχος Υ.Ο.Δ.Δ, με το οποίο συστήθηκε η ομάδα ελεγκτών για τη διενέργεια του έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου για τα οικονομικά έτη 2015 έως 2018 (διοίκηση κ. Γαλούνη) στον Δήμο Ξηρομέρου (δείτε εδώ).
Σήμερα σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το επίσημο προαναφερόμενο έγγραφο του ελέγχου, ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε από 01.04.2024 έως 31.05.2024 και θα ακολουθήσει η σύνταξη σχετικής έκθεσης, όπου θα καταγράφονται τα τυχόν ευρήματα.
Πιθανόν αυτή η έκθεση να έχει συνταχθεί και το περιεχόμενο της θα πάει προς τους ενδιαφερόμενους και προς τον Δήμο Ξηρομέρου και ευλπιστούμε να το πληροφορηθούν και όλοι οι δημότες.

mytikaspress

1 σχόλιο:

  1. Κύριες και κύριοι του Μύτικας πρες.

    Είναι γνωστό ότι λειτουργείτε ως άτυπο γραφείου τύπου του δημάρχου Ξηρομέρου,πολύ σύντομα θα λογοδοτήσετε και εσείς στις αρμόδιες διακαστικές αρχές για άνιση μεταχείριση και σαφώς προπαγάνδα.

    Είναι γνωστό,ότι ο έλεγχος Ξηρομέρου ολοκληρώθηκε τον Μάιο 2024,το μόνο που παρουσιάζεται είναι κάποιες μικρές παρατηρήσεις που βαρύνουν την υπηρεσία ΜΟΝΟ και σε καμία περίπτωση μιλούν για κακοδιαχείριση.
    Είναι δυνατόν εσείς κύριες & κυρίου του Μύτικας πρες να είχατε εντοπίσει κάτι τέτοιο και να μην βγαίνατε με τυμπανοκρουσίες να ζητωκραυγάζετε;αλίμονον.

    Αλλά τι γίνεται τώρα; Επειδή βγαίνουν όλα αυτά για τις τεράστιες απευθείας αναθέσεις και τα μολυσμένα νερά στα χωριά αλλά και για τις μηδενικές εκπτώσεις στα έργα,τρέξατα ως συνήθως κάνετε να παραπλανήσετε του δημότες.
    Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
    Είναι όλα πλέον φανερά.

    Γεώργιος Τάσιος
    Δημοσιογράφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο