Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Ενημέρωση επί οικονομικών στοιχείων του Δήμου Ξηρομέρου, ζητά με αίτηση του ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης.


 Αίτηση κατέθεσε ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης και Αντιπροέδρος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης. Η αίτηση έχει αποδέκτες τον Δήμο Ξηρομέρου, υπόψιν του Δημάρχου κ. Ι. Τριανταφυλλάκη, καθώς και κάθε αρμόδιου υπαλλήλου.

Ειδικότερα ο κ. Γαλούνης με την αίτηση του ζητά από τη Δημοτική Αρχή του Δημάρχου κ. Τριανταφυλλάκη, τα επίσημα και ευκρινή αντίγραφα του συνόλου των χρηματικών ενταλμάτων, τα οποία έχουν εξοφληθεί από το Δήμο Ξηρομέρου από 1-1-2020 μέχρι και σήμερα και έχουν ως δικαιούχους αναδόχους δημοσίων συμβάσεων (έργων, προμηθειών, υπηρεσιών, εργασιών) συμβεβλημένων με το Δήμο, οι οποίοι πληρώθηκαν βάσει (προφορικών ή έγγραφων συμβάσεων που εμπίπτουν στα όρια της απευθείας ανάθεσης του άρθρου 118 του ν. 4412/2016 (δηλαδή συμβάσεις με οικονομικό αντικείμενο μικρότερο ή ίσο των 60.000 ευρώ για έργα και 30.000 ευρώ για προμήθειες, υπηρεσίες, εργασίες).

Διαβάστε το περιεχόμενο της αίτηση του κ. Γαλούνη:

Ενόψει της ιδιότητας μου ως Δημοτικού Συμβούλου, ζητώ κατά τα οριζόμενα στα άρθρα 1 και 3 του Π.Δ. 28/2015 και 59 επ. του ν. 4727/2020 να μου χορηγήσετε εντός είκοσι ημερών από τη λήψη της παρούσας επίσημα, ευκρινή αντίγραφα του συνόλου των χρηματικών ενταλμάτων, τα οποία έχουν εξοφληθεί από το Δήμο Ξηρομέρου από 1-1-2020 μέχρι και σήμερα και έχουν ως δικαιούχους αναδόχους δημοσίων συμβάσεων (έργων, προμηθειών, υπηρεσιών, εργασιών) συμβεβλημένων με το Δήμο, οι οποίοι πληρώθηκαν βάσει (προφορικών ή έγγραφων συμβάσεων που εμπίπτουν στα όρια της απευθείας ανάθεσης του άρθρου 118 του ν. 4412/2016 (δηλαδή συμβάσεις με οικονομικό αντικείμενο μικρότερο ή ίσο των 60.000 ευρώ για έργα και 30.000 ευρώ για προμήθειες, υπηρεσίες, εργασίες). Τα παραπάνω έγγραφα υπάρχουν στο αρχείο του Δήμου και αποτελούν δημόσια/διοικητικά έγγραφα. Ζητώ τα έγγραφα με απάλειψη των προσωπικών δεδομένων (αν ήθελε υποτεθεί ότι υπάρχουν τέτοια, γεγονός που δεν αποδέχομαι άνευ ετέρου). Παρακαλώ όπως όλα τα παραπάνω έγγραφα μου δοθούν και σε ηλεκτρονική μορφή. Με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος και αξιώσεως μου.


 

13 σχόλια:

  1. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υπαρχουν απευθειας αναθεσεις που δημιουργουν συνεχεια νεα χρεη και χρεοκοπουν τον δημο
    και απευθειας αναθεσεις που κανουν πραγματικο εργο και λυνουν προβληματα και ο δημος ειναι καλα οικονομικα χωρις νεα χρεη

    αυτα τα δυο θελετε να τα συγκρινεται?????
    με το παραπανω εγγραφο γελα ο κοσμος ενω θα επρεπε να κλαιει με τις επιλογες του
    επισης το θρασος ξεχειλιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2014 ΜΕΧΡΙ 2019 ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ
    ΕΡΓΟ ΑΟΡΑΤΟ
    ΝΕΑ ΧΡΕΗ
    ΓΙΑΤΙ????????
    ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΑ ΧΡΕΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο Διαύγεια ανεβαίνουν ποσά χωρίς αιτιολογηση και χωρίς να είναι συμπληρωμένα τα έγγραφα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά κάνει και το ψάχνει, αντιπολίτευση είναι και κάτι θα ξέρει περισσότερα. Να ψάξει ακόμα αν οι προμηθευτές, οι μικροεργολάβοι, πληρώνονται με διαταγές πληρωμών δικαστηρίων, όπως πληρώνονταν το 90% στη δική του θητεία. Επίσης αν αυτές οι αναθέσεις δόθηκαν με εντολές αντιδημάρχων, χωρίς να γνωρίζει η υπηρεσία και χωρίς να ανέβουν στη Διαύγεια, όπως επίσης γίνονταν στη δική του θητεία. Θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KAΛΑ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΙΝΕΜ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ . Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ,ΣΚΕΨΟΥΤΟ ΛΙΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ
    ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ
    ΜΑΛΛΟΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΣΕ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΟΝ ΤΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν μας δίνεις να δούμε και τα εντάλματα τις δικής σου θητείας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσένα που σου καθαρίζουν αυγα και σου φαίνεται αστείο ,σε λίγες μέρες να δούμε τι θα πεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τρίβεται στη γκλίτσα του τσομπάνη . θα τον διαλύσει ο άλλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο