Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Σήμερα στις 22:00 στην εκπομπή "Τα εν Δήμω" ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας κ. Αθανάσιος Κασόλας.


     Ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας κ. Αθανάσιος Κασόλας, είναι καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ "Τα εν Δήμω", σήμερα 12 Ιουνίου 2024 και ώρα 22:00. 
Στη συνέντευξη, ο δήμαρχος θα συμμετέχει σε μία συζήτηση εφ όλης της ύλης για τα προβλήματα του δήμου, αλλά και το όραμά του για την ανάπτυξή του. 
Μαζί στη σημερινή συζήτηση θα είναι και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης.



Ο κ. Κασόλας στην ανάρτησή του στο facebook ευχαριστεί για την πρόσκληση τους δημοσιογράφους κ. Τάκη Σαράντη και την κα Μαρία Μαγκλάρα, για το βήμα που του δίνεται μέσω της εκπομπής, ώστε να αναφερθεί σε μια σειρά από μεγάλα θέματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος.

Δείτε την ανάρτηση:

7 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΣΟΛΑ. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ. ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΒΡΑΚΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ .ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΠΕΡΕΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟ ΕΙΔΕ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΩΡΙΜΑΖΗ . ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑ Σ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΛΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΛΑΙΚΙΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΔΡΟΣΕΡΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΟΥΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο δήμαρχος παλεύει με νύχια και με δόντια για τον κόμβο στο Σαμάκι έργο που θα βγάλει την ενότητα Μεδεώνος από την απομόνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για αυτό βγήκε Δήμαρχος, να τρέξει και να φέρει αποτέλεσμα. Αν δεν έχει σε πέντε χρόνια θα πάει σπίτι του και αυτός.Χαρη δεν μας κάνει. Υπηρέτης, του κυρίαρχου λαού είναι.

      Διαγραφή
  3. πρωταρχική ανάγκη να διαπλατύνει την είσοδο της πόλης από την Αμβρακία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην περιμένετε τίποτα όλο θα και θα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι πίνετε και δεν μας δίνετε παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο