Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Πλήρης ενημέρωση για τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (Σ.Μ.Α) Αστακού. GAME OVER στον λαϊκισμό και στην παραπληροφόρηση.

 


      Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ξηρομέρου σε ενημέρωση που εξέδωσε σήμερα 29 Ιουνίου 2024, απαντά στο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ζώγα, και στο άρθρο που έστειλε προς τα μέσα ενημέρωσης, με 
την πλήρη ενημέρωση για τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (Σ.Μ.Α) Αστακού. Και δηλώνει προς κάθε ενδιαφερόμενο, για το GAME OVER στον λαϊκισμό και στην παραπληροφόρηση.

 
Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου Ξηρομέρου:
 
Ημερομηνία 29-6-2024
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
 
     Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για την πλήρη  ενημέρωση για τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (Σ.Μ.Α) Αστακού, σας δίνουμε όλα τα δεδομένα της υπόθεσης.
1.      Το Σ.Μ.Α. Αστακού, μία επένδυση 1.136.545 €, την οποία τον Σεπτέμβριο του 2019 όταν αναλάβαμε την βρήκαμε στα αζήτητα, να σαπίζει μαζί με εξαφανισμένα τα ειδικά κοντέινερ, το φορτηγό νταλίκα και τα δύο ανατρεπόμενα φορτηγά, αυτή η δημοτική αρχή του Γιάννη Τριανταφυλλάκη ασχολήθηκε, δούλεψε και τον έβαλε σε λειτουργία το έτος 2020 και από τότε αδιάλειπτα δουλεύει, με όφελος την μείωση του κόστους μεταφοράς των απορριμμάτων.
2.      Το ηλεκτρικό ρεύμα που έχει κοπεί είναι στο όνομα του ΦΟΣΔΑ Παλαίρου και όχι του Δήμου Ξηρομέρου (υπάρχουν τα σχετικά έγγραφα), άρα καμία σχέση με την οικονομική κατάσταση του Δήμου. Συνεπώς τα εφάνταστα σενάρια μονίμως ανημέρωτων και αδιάβαστων δημοτικών συμβούλων που λαϊκίζουν σε διαχρονική βάση, είναι game over από την αρχή. Ο Δήμος δεν πρόκειται να ξαναζήσει καταστάσεις χρεοκοπίας όπως στο παρελθόν ΠΟΤΕ.
3.      Από τον Φεβρουάριο του 2024 έχει γίνει αίτηση να γυρίσει το ρεύμα στο όνομα του Δήμου Ξηρομέρου, η αλήθεια είναι ότι έχει καθυστερήσει αυτή η διαδικασία, αλλά εκτιμούμε ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί.
4.      Σήμερα ο ΣΜΑ Αστακού λειτουργεί κανονικότατα με την γεννήτρια του, η οποία πάντα έχει καύσιμα και επιτελεί το σκοπό του ως υποδομή και σύντομα θα έχουμε και ηλεκτρικό ρεύμα, στο όνομα του Δήμου Ξηρομέρου αυτή τη φορά, το οποίο όπως κάνει αυτή η δημοτική αρχή, θα πληρώνει κανονικά και στην ώρα του. Απτή απόδειξη. Ο Δήμος σήμερα δεν χρωστά ούτε ευρώ στη ΔΕΗ, σε αντίθεση με κάποιους που τον είχαν μόνιμα χρεωμένο, παρά το δάνειο που πήραν για να ξεχρεώσουν και πάλι δημιούργησαν νέα χρέη, και που προσπάθησαν πάλι να πάρουν τον Δήμο με την παράταξη τα λεγόμενα ‘’ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ’’.
 
ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

12 σχόλια:

  1. Τα άλλα μπλοκ γιατί σιωπούν δεν τα βλέπουν τα χάλια μας μηπως ήρθε η ωρα να βγάλουν τις παροπιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΟΣΟ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΌΣΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ

      Διαγραφή
  2. ΟΤΙ ΝΑΝΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΕΙ ΣΤΑ ΒΛΟΓΚ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΤΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα φωτα το βραδυ σβηνουν τι να τα κανεις ανοικτα ενας εργαζομενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Νικόλας νόμισε ότι η δουλειά στον δήμο είναι φλιπερ και άρχισε τα game over . Γκει οβερ βάρεσε ο δημος που πηρες στο λαιμό σου Σαμάρα και Ντίνα και τώρα φωτογραφίες και αγκαζέ με πανταζη- γαλουνη . Υπομονή και χαλάρωσε νικο οι γαλουνοπανταζαιοι σε χρειάζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μηχάνημα όταν το κούναγες πολύ χτύπαγε τιλτ . Καλά έγραψε κάποιος ότι αντιπολίτευση στην επόμενη θητεία Κομπλιτσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. που την ειδατε την παραπληροφορηση βρε Σαινια! το ρευμα ειναι κομμενο απο το φεβρουαριο; ΕΙΝΑΙ !! για να λειτουργησουν τα μηχανηματα πρεπει να βαζετε εμπρος τη γεννητρια; ΝΑΙ πρεπει να την βαζετε (αν και οταν έχει ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ..) γιατι δεν εχετε ρευμα!! Την νυχτα ειναι θεοσκοτεινα στο ΣΜΑ και τα μηχανηματα στος ελεος του θεου ;;; ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ !!! Λειτουργείτε τη νυχτα τη γεννητρια για φωτισμο στο περιβαλλον χωρο ; ΟΧΙ !! ΕΛΕΟΣ...πια με τις ψεματουρες σας!!! ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΤΑ ΡΩΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕΣ ΠΕΣ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΡΩΤΙΜΑΤΙΚΑ

      Διαγραφή
  7. Δεν γνωρίζω πως θα εξελιχθεί η διακυβέρνηση του ΔΗΜΟΥ αυτή την τετραετία από την παράταξη του Δημάρχου, ούτε αν θα βάλουν το χέρι στο μέλι. Αυτό θα φανεί στην πορεία και θα υποστούν όσα και οι προηγούμενοι. Να μην επαναπαύονται στην, προς το παρόν, σιωπή των πολιτών και ειδικά των ενεργών πολιτών. Αυτό που είμαι σίγουρος όμως είναι ότι το 2023 είχαμε ΑΓΙΟ που δεν εκλέχθηκαν ξανά ετούτοι που το παίζουν ενεργοί Δημ. σύμβουλοι της αντιπολίτευσης. Τόση ασχετοσύνη μαζεμένη τρέμουν και τα τσιμέντα. Εξαίρεση της ασχετοσύνης τους αποτελεί η γνώση τους για τον τόπο που βρίσκεται το δημαρχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Δήμος καταστρέφεται ,ο Δήμος χρειάζεται Δήμαρχο Αστακιώτη ΧΘΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ . ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ . ΕΡΧΕΤΑΙ

      Διαγραφή
  9. Έχει πέσει τόση φάπα στην αντιπολίτευση που πλέον τους βλέπεις και τους διαβάζεις και λες κριμας τα παιδιά χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο