Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

«Φύλακας άγγελος» διερχόμενος γιατρός για τραυματία αστυνομικό σε τροχαίο.


 


    Σε καταστολή στο Πανεπιστημιακό του Ρίου νοσηλεύεται 55χρονος αστυνομικός από το Μεσολόγγι που τραυματίστηκε σοβαρά το απόγευμα του Σαββάτου (29/6) σε τροχαίο.

Το ατύχημα συνέβη όταν ΙΧ συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τη μηχανή που οδηγούσε ο αστυνομικός στη διασταύρωση του Αγίου Νεκτάριου στο λιμάνι της πόλης.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με τον αστυνομικό να τραυματίζεται στο λαιμό.

Η άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ και κυρίως η αντιμετώπιση της ακατάσχετης αιμορραγίας στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, πριν τη διακομιδή στην Πάτρα, ήταν σωτήριες και απεσόβησαν τα χειρότερα.

Ο άτυχος αστυνομικός στο Πανεπιστημιακό υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση της αιμορραγίας, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν φέρει τραύματα στον εγκέφαλο. Τις επόμενες ώρες θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις προκειμένου να γίνει στη συνέχεια η αποσωλήνωση.

«Φύλακας άγγελος» διερχόμενος γιατρός για τον τραυματία αστυνομικό

“Φύλακας άγγελος” για τον αστυνομικό που τραυματίστηκε χθες στο Μεσολόγγι ήταν ένας διερχόμενος από το σημείο του ατυχήματος, γιατρός.

Μη χάνοντας χρόνο και βλέποντας στο δρόμο τον αστυνομικό ο γνωστός γυναικολόγος – μαιευτήρας Θανάσης Νικολακόπουλος έτρεξε για βοήθεια.

Διαπιστωνοντας, τη σοβαρότητα των τραυμάτων και ειδικότερα την ακατάσχετη αιμορραγία στο λαιμό προέβη άμεσα, σε επιπωματισμό του τραύματος.

Έτσι και με δεδομένο, ότι στο σημείο βρέθηκαν υπερβολικά γρήγορα – σε λιγότερο από πέντε λεπτά αφότου ειδοποιήθηκαν – δύο σταθμοί του ΕΚΑΒ, υπήρξε η επιτυχής και σωτήρια αντιμετώπιση των τραυμάτων του άτυχου αστυνομικού, αρχικά στο νοσοκομείο Μεσολογγίου και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακο της Πάτρας.

Η κατάσταση της υγείας του τραυματία αστυνομικού που νοσηλεύεται σε καταστολή στο Πανεπιστημιακό του Ρίου έχει σταθεροποιηθεί αιμοδυναμικά.

Πηγή: messolonghinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο