Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Μεσολόγγι: Συνελήφθη ο λιμενικός που κατηγορείται για υπόθεση revenge porn


Παρουσιάστηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Ναυτοδικείου Ιωαννίνων και αναμένεται να οριστεί δικάσιμος....

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Μεσολόγγι, ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί δικογραφία, έπειτα από καταγγελία της συντρόφου του για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή, εκδικητική πορνογραφία, καθώς και παραβίαση του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας, για πράξεις που τελέστηκαν από το 2020 μέχρι και τις 18-04-2024.


Το ζευγάρι είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, ωστόσο το τελευταίο διάστημα η γυναίκα είχε φύγει από το Μεσολόγγι και υπέβαλε την καταγγελία στο Α.Τ. Περιστερίου στην Αττική.



Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου στην οικία του κατηγορούμενου σε περιοχή του Μεσολογγίου, βρήκαν και κατέσχεσαν μια κάμερα ασύρματου δικτύου, ένα φορητό υπολογιστή και τρία κινητά τηλέφωνα.


Ο άνδρας παρουσιάστηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Ναυτοδικείου Ιωαννίνων, στον οποίο και διαβιβάστηκε η σχετική δικογραφία και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος. Αναμένεται να οριστεί η δίκη του ενώ σημειώνεται ότι του αφαιρέθηκε και ο προσωπικός του οπλισμός, ο οποίος επιδόθηκε στο οικείο Λιμενικό Τμήμα.

agriniopress.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο