Κυριακή 14 Απριλίου 2024

ΈΡΜΑΙΗ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΌΓΩΝ Η ΜΕΓΆΛΗ ΧΏΡΑ ΑΓΡΙΝΊΟΥ.


Έχουν πάψει πλέον να αποτελούν είδηση  οι κλοπές στην Μεγάλη Χώρα, αφού η Τοπική Κοινότητα  έχει ταυτιστεί δυστυχώς με το πλιάτσικο των γνωστών αγνώστων και όχι μόνο......

Για πολλοστή φορά δέχτηκε  επιδρομή μαζικής κλοπής το κοιμητήριο του χωριού. Πενήντα καί πλέον καντήλια έκαναν φτερά  παίρνοντας τόν γνωστό δρόμο των κλεπταποδόχων...

Οι δράστες πέρα από την κλοπή προκάλεσαν καί ζημιές στα μνημεία, προκαλώντας την οργή και την αγανάκτηση των κατοίκων. Θυμίζουμε ότι πρόσφατα , ρήμαξαν τα εξωκκλήσια της ενορίας , αφαιρώντας τα μπρούτζινα μανουάλια, έκλεψαν αυτοκίνητο από αυλή σπιτιού το οποίο βρέθηκε κατεστραμμένο στην περιοχή του Σταδίου, κλοπές γεωργικών εργαλείων ...και η συνέχεια των περιστατικών του παρελθόντος δεν έχουν τελειωμό.

Θερμή παράκληση σύσσωμης τής τοπικής  κοινωνίας, άμεσα να ληφθούν μέτρα από τούς αρμόδιους , έτσι ώστε αυτή η κλοπή ,η βεβήλωση καί η προσβολή των κεκοιμημένων συνανθρώπων μας ,να είναι η τελευταία.

Είναι θλιβερό στην εποχή μας ,η ασυδοσία να φτάνει μέχρι καί τούς τάφους ,που αποτελούν  Ιερή  αναφορά, της χαροκαμένης μάνας  στο παιδί της, τού παιδιού στους γονείς του ,στον παππού και τη γιαγιά.

Έλεος








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο