Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Χρυσόστομος Πατούλας: Τιμητική πλακέτα στο μυστη της Θεογνωσίας Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ.ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ για τη σπουδαία Ποιμεναρχια και το Θεάρεστο έργο του.

 
     Φωτογραφία με την απονομή τιμητικής πλακέτας στον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνό, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Δημοσιογράφος, συγγραφέας κ. Χρυσόστομος Πατούλας.

 Γράφοντας τα εξής, "Τιμητική πλακέτα στο
μυστη της Θεογνωσίας Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ.ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ για τη σπουδαία Ποιμεναρχια και το Θεάρεστο έργο του."



Η φωτογραφία είναι από την Κατούνα Ξηρομέρου, στην παρουσίαση του βιβλίου του κ. Πατούλα με τίτλο «Ο άνθρωπος με την ενδόμυχη φωνή» στην οποία συμμετείχε ο Μητροπολίτης. Στο τέλος της εκδήλωσης ο συγγραφέας του βιβλίου κ. Χρυσόστομος Πατούλας απένειμε τιμητική πλακέτα στον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, ευχαριστώντας τον για την παρουσία του και τιμώντας το μέχρι σήμερα ποιμαντικό του έργο.
 
Στην φωτογραφία διακρίνεται και ο Δημοσιογράφος – Συγγραφέας κ. Πάνος Σόμπολος ο οποίος παρουσίασε και συντόνισε την εκδήλωση.

ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS: Ευχόμαστε στον πολυβραβευμένο με μετάλλια, πλακέτες, διπλώματα, κ. Χρυσόστομο Πατούλα, με καταγωγή από την Κατούνα Ξηρομέρου, να είναι γερός και δυνατός και να προσφέρει πάντα τις πολύτιμες δημοσιογραφικές, συγγραφικές του υπηρεσίες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο