Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΊΕΣ ΕΠΈΣΤΡΕΨΕ Η ΑΠΟΣΤΌΛΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΜΠ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ " TIRANA CHALLENGE 2"


Μία σημαντική αγωνιστική εμπειρία για τους αθλητές του Κενταύρου αποτέλεσε η συμμετοχή τους στο Διεθνές καμπ ταεκβοντο το οποίο διεξήχθη στα Τίρανα από 23-25 Φεβρουαρίου 2024.....
και συμμετείχαν πάνω από 250 αθλητές από 8 χώρες. Την αγωνιστική καθοδήγηση  είχε αναλάβει κυρίως ο γνωστός Τούρκος προπονητής cagri izil καθώς και οι καταξιωμένοι προπονητές Caca tzoylian και xhersi karti. Ήταν μια ακόμη επιτυχημένη αποστολή για τον Κενταυρο η οποία συνδύασε το αγωνιστικό μέρος με την βόλτα, την περιήγηση στην πόλη των Τιράνων και την ψυχαγωγία. 

Οι αθλητές του Κενταύρου προπονήθηκαν μαζί αλλά και αγωνίστηκαν απέναντι σε διακεκριμένους αθλητές από τις χώρες που συμμετείχαν, δοκίμασαν τις δυνάμεις τους, απέκτησαν γνώσεις και δεσμούς φιλίας, πήραν θετικά ερεθίσματα και εικόνες και επέστρεψαν στη βάση τους με όμορφες αναμνήσεις.

Ευχαριστούμε τον φίλο προπονητή tzoylian Caca για την πρόσκληση, την άψογη διοργανωση και την φιλοξενία. Ευχαριστούμε την Ελληνική οργάνωση παραγωγών Υδατοκαλλιεργειας (ΕΛΟΠΥ) Που και αυτή τη φορά ενίσχυσε οικονομικά τους συμμετέχοντες αθλητές συμβάλλοντας στην πραγματοποίηση της αποστολής.

Επίσης ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη και την στήριξη. Ευχόμαστε καλή πρόοδο στα παιδιά και καλές επιτυχίες.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΎΠΟΥ ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ



































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο