Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Αγρίνιο: Με συμμετοχή η απεργιακή συγκέντρωση- Απαίτηση για δικαιοσύνη για τα θύματα των Τεμπών (φωτο-video)

 


Πλήθος κόσμου, μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικοί, αγρότες, υγειονομικοί και εργαζόμενοι σε κάθε κλάδο έδωσαν το «παρών» στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο κέντρο της πόλης......

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο μαθητής Λυκείου Φώτης Τσούνης, η Βάνα Πατρινού, γραμματέας της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτωλοακαρνανίας, η φοιτήτρια Αναστασία Μουράτη, πρόεδρος του φοιτητικού συλλόγου του τμήματος ΔΕΑΠΤ, η πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αγρινίου-Θέρμου, Μάρθα Σαράκη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Αγρινίου, Γεράσιμος Μαλούσης, ο πρόεδρος της ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας, Σπύρος Κοτοπούλης ενώ κεντρική ομιλία απηύθυνε ο Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου, Δημήτρης Δήμας.


Όλοι όσοι μίλησαν από το βήμα στάθηκαν ιδιαίτερα στην συμπλήρωση του ενός έτους από την τραγωδία των Τεμπών, όπου έχασαν την ζωή του 57 -νέοι ως επί το πλείστον- άνθρωποι, ζητώντας απονομή Δικαιοσύνης.

Οι νεαροί φοιτητές και μαθητές κρατούσαν πολλά πανό με συνθήματα και μηνύματα ενώ κατά την διάρκεια των χαιρετισμών εμφανίστηκαν στην κεντρική πλατεία και δύο τρακτέρ.


Με το τέλος της απεργιακής συγκέντρωσης ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.


agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο