Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

Στο 3ο πρακτικό και οριστικός ανάδοχος του διαγωνισμού στο έργο: «Αγροτική οδοποιία Κοινότητας Πηγαδίων - Προδρόμου - Αγραμπέλου», με προϋπολογισμό 489.800 €.

 


 

    Στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, αναρτήθηκε στις 15 Ιουλίου 2023, πρόσκληση - γνωστοποίηση για την διακήρυξη δημοπρασίας του έργου: «Αγροτική οδοποιία Κοινότητας Πηγαδίων - Προδρόμου - Αγραμπέλου», με προϋπολογισμό 489.800 € (δείτε εδώ)......

 

Η συγκεκριμένη πρόσκληση - γνωστοποίηση έγινε προκειμένου, όποιος θέλει και έχει τις απαραίτητες εκ του νόμου προϋποθέσεις, να συμμετέχει στον διαγωνισμό, δίνοντας την προσφορά του, χωρίς ο Δήμος Ξηρομέρου και κανένας να μπορεί να γνωρίζει ποιοι θα συμμετέχουν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΕΣΗΔΗΣ και χωρίς κανένας να μπορεί να παρέμβει και να γνωρίζει την έκπτωση που θα δοθεί.
Σήμερα σας ενημερώνουμε ότι ο διαγωνισμός έχει τελεσφορήσει, με οριστικό ανάδοχο και την έγκριση του 3ου πρακτικού της δημοπρασίας.
Τα επόμενα βήματα είναι να υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο και κατόπιν να γίνει εγκατάσταση του εργολάβου και να εκκινήσει το έργο.
Το συγκεκριμένο οδικό έργο είναι πολύ σημαντικό για την ενδοχώρα του Δήμου Ξηρομέρου και ζητούμενο πάρα πολλών χρόνων, αλλά έγινε κατορθωτό το θετικό αποτέλεσμα επί δημοτικής αρχής Τριανταφυλλάκη, γιατί αυτή η δημοτική αρχή ενδιαφέρθηκε, ασχολήθηκε και δούλεψε.

Λίγα λόγια για το  σημαντικό οδικό έργο:
  • Μελετήθηκε επί της δημοτικής αρχής Τριανταφυλλάκη το 2022 (δείτε εδώ).
  • Εγκρίθηκε η ένταξη του σε χρηματοδοτικό εργαλείο, επί δημοτικής αρχής Τριανταφυλλάκη, τον Σεπτέμβριο του 2022 (δείτε εδώ)
  • Σήμερα έχει δημοπρατηθεί επί δημοτικής αρχής Τριανταφυλλάκη.
Κλείνουμε λέγοντας ότι τα έργα δεν ανήκουν ποτέ σε καμία εκάστοτε δημοτική αρχή, γιατί γίνονται με δημόσιο χρήμα και οι εκάστοτε δημοτικές αρχές πράττουν απλά το καθήκον τους, άλλες με καλό αποτέλεσμα, άλλες με μέτριο και άλλες με κακό αποτέλεσμα, με τελικό κριτή τους δημότες.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο με τον οριστικό ανάδοχο.

mytikaspress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο