Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ υποψηφίου ΔΗΜΑΡΧΟΥ, από τον κ, Γεωργούλα , στην απάντηση του σε δημοσίευση blog.



Σε κρίση πανικού το άτυπο γραφείο τύπου του Δήμου Ξηρομέρου !!!

Κύριε Διαχειριστά του mytikapress, κύριε Βασίλη Σούλα,....

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι είστε το άτυπο Γραφείο Τύπου του Δήμου Ξηρομέρου και ιδιαίτερα του Δημάρχου κ. Τριανταφυλλάκη.

Φροντίζατε εσείς να μας το υπενθυμίζετε πολύ συχνά και με απανωτά δημοσιεύματα και τοποθετήσεις σας.

Ωστόσο, η σημερινή Δημοσίευση-απάντησή σας σε κείμενο που αναδημοσιεύτηκε από το xiromero.gr , αποδεικνύει με τρόπο περίτρανο το πόσο ‘’δεμένος’’, ή και εξαρτημένος είσθε από την παρούσα Δημοτική Αρχή και πόσο πειθήνιο όργανό της καταντήσατε, όταν εμφανίζεστε ως βασιλικότερος του Βασιλέως.

Τους χαρακτηρισμούς, τα επιχειρήματα που χρησιμοποιείτε στην απάντησή σας, και ιδιαίτερα το πάθος με το οποίο τα προβάλλετε και στηρίζετε νομιμοποιούν τον κάθε αναγνώστη σας και συνάμα πολίτη του Ξηρομέρου να υποθέτει ότι η άρρηκτη και ανεξήγητη (;) σχέση σας με την Δημοτική Αρχή δεν μπορεί να είναι τόσο αθώα, όσο προσπαθείτε να μας την παρουσιάσετε.

Στη σχέση αυτή δεν θα επιχειρήσουμε να ειπεισέλθουμε με τον ένα ή άλλο τρόπο.

Την αφήνουμε στην κρίση της Κοινωνίας του Ξηρομέρου και σε όλους εκείνους, που- όχι, πλέον- αδικαιολόγητα, σας έχουν απονείμει τον τίτλο του Άτυπου Γραφείου Τύπου του Δήμου και του κ. Δημάρχου.

Οφείλουμε, όμως, να καταγγείλουμε την πρακτική σας, που ξεπερνά κάθε όριο ανοχής και αιτιολόγησης μιας συμπεριφοράς, από έναν blogger, που αν μη τι άλλο, θα πρέπει να κρατάει τις πρέπουσες αποστάσεις από την εξουσία, στα πλαίσια της σωστής και αμερόληπτης στάσης απέναντι σε όλους εκείνους που κάνουν τον δικό τους αγώνα για να ορθοποδήσει ο Δήμος και το Ξηρόμερο, που τείνει με την ανύπαρκτη , ή άκρως προβληματική πολιτική της Δημοτικής Αρχής, να αφανισθεί.

Πόσω μάλλον, αν συμπαραταχθείτε-όπως όλα δείχνουν- με την Δημοτική Αρχή στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Οι φιλοδοξίες και οι επιδιώξεις του κάθε πολίτη είναι θεμιτές, αρκεί να είναι θεμιτά και τα μέσα, που χρησιμοποιούνται για την επίτευξη του κάθε στόχου.

Εκτός και εάν, για εσάς και την παράταξή σας ισχύει ότι ‘’ο σκοπός αγιάζει τα μέσα’’ και δεν έχετε κανένα δισταγμό να χρησιμοποιήσετε , οποιοδήποτε μέσο για έναν σκοπό ιερό, όπως αυτός της εκλογής της Νέας Δημοτικής Αρχής, απαλλαγμένης από τα βάρη του παρελθόντος.

Όμως, ‘’έχουν γνώσιν οι φύλακες’’ και αλίμονο σε αυτούς που θα επιχειρήσουν να αποπροσανατολίσουν και να εξαπατήσουν το εκλογικό σώμα.

Αντιλαμβάνομαι τον πανικό σας, ο οποίος πολύ σύντομα θα λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις όταν σε λίγες ημέρες θα πληροφορηθείτε με τον ποιό επίσημο τρόπο, το αντίπαλον δέον σας.

Σας συνιστώ Ψυχραιμία.

Τα καλύτερα, για τον λαό του Ξηρομέρου έρχονται, όπως και τα χειρότερα για την παράταξή σας.

Καλό θα είναι να εξοικειώνεστε με την ιδέα της απαλλαγής του τόπου από την προβληματική πολιτική σας παρουσία.

Μ ε την δέουσα, κατά περίπτωση, εκτίμηση

Κώστας Γεωργούλας, Δημοτικός Σύμβουλος



Διαβάστε εδώ το επίμαχο κείμενο του MYTIKAPRES

Ψευδείς ειδήσεις και μικροπολιτική, με δημοσίευση παραποιημένων δημοσίων εγγράφων από Blog με διαχειριστή δημοτικό σύμβουλο του Ξηρομέρου.



Με έκπληξη διαβάσαμε στο διαδίκτυο δημοσίευμα του Blog με διαχειριστή το δημοτικό σύμβουλο κ. Κώστα Γεωργούλα, με τον βαρύγδουπο τίτλο: «Εκτός χρηματοδότησης ο Δήμος Ξηρομέρου από τα τέλη διαφήμισης», ότι δήθεν ο Δήμος Ξηρομέρου δεν πήρε χρηματοδότηση από τον θεσμοθετημένο πόρο του Υπουργείου Εσωτερικών, με τίτλο «Έσοδα άρθρου 9 Ν. 2880/2001 – Τέλη Διαφήμισης» (Νο 33 05 0137), που αφορά όλους τους Δήμους και πάνω σε αυτό χτίζει μία λαϊκιστική κριτική, που στηρίζεται σε ένα απόλυτο ψέμα και σε μία παραποίηση δημοσίου εγγράφου!!!

Μάλιστα το προχωρά και περισσότερο και εμφανίζει με μέθοδο κοπτοραπτικής, πίνακα με χρηματοδοτήσεις, όπου δεν υπάρχει ο Δήμος Ξηρομέρου, ο οποίος όπως θα δείτε έντεχνα έχει αφαιρεθεί.



Ο δημοσιευμένος παραποιημένος πίνακας, με σβησμένο τον Δήμο Ξηρομέρου!!! Δεν ξέρουν ότι η Αιτωλοακαρνανία έχει 7 Δήμους;

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν το κανονικό έγγραφο ολόκληρο (δείτε εδώ) και όχι το εντέχνως παραποιημένο και άρα πλαστό από το Blog με διαχειριστή τον κ. Γεωργούλα, όπου ο Δήμος Ξηρομέρου χρηματοδοτείται με 26.780 € για το τέλος διαφήμισης!!!
Επίσης για να μη σας κοροϊδεύουν πολιντικάντηδες τέτοιου τύπου, η κατανομή αυτών των θεσμοθετημένων πόρων του Υπουργείου Εσωτερικών, γίνεται με κριτήριο τον πληθυσμό των Δήμων, για αυτό και ο Δήμος Ξηρομέρου παίρνει από τους 7 Δήμους της Αιτωλοακαρνανίας το 6ο σε ύψος ποσό, μόνο πάνω από τον Δήμο Θέρμου.
Κύριε Γεωργούλα τα δημόσια έγγραφα φροντίζουμε να τα διαβάζουμε ολόκληρα και εσείς και η συντακτική σας ομάδα και η μονταζιέρα δεν περνά στους πολίτες.
Εκτός από διαχειριστής Blog, είστε πρωτίστως δημοτικός σύμβουλος, μη το ξεχνάτε...

mytikaspress

12 σχόλια:

  1. πριν λίγες ημέρες διαβάσαμε ένα ωραίο άρθρο με τιτλο "Πολιτική μαριονέτα ..." με το ερωτημα
    -Θα επιτρέψουμε εν έτη 2023 άλλος να εκλεγεί Δήμαρχος και άλλος ενδεχομένως να ασκεί τη διοίκηση του Δήμου;-
    Η προαναγγελία του υποψήφιου δήμαρχου ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ είναι στα πλαίσια που θα πρέπει να τηρη ένας ηγέτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν καταλαβαίνουμε έκανε η δεν έκανε λάθος ο Γεωργουλας ; Τον ενοχλεί που ο Σούλας απάντησε και του επιτίθεται αντί να απαντήσει στο γιατί εβγαλε το προηγούμενο δημοσίευμα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χάχα ο άνθρωπος πλαστογραφησε δημόσιο έγγραφο το ΘΡΑΣΟΣ και μιλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρωτοφανές!,αφαίρεσε το όνομα του Δήμου Ξηρομέρου από δημόσιο έγγραφο και δεν ντρέπεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Σούλας δεν έκρυψε ποτέ την συμπάθεια του στον Τριανταφυλλάκη και το λέει δημόσια ..τώρα εσείς τον κατηγορείται ότι βιάστηκε να απαντήσει στο δικό σας δημοσίευμα; Για την ταμπακιέρα ρε λέμε όμως: ήταν λάθος το δικό σας δημοσίευμα ή του Σούλα για να καταλάβει και ο κόσμος που διαβάζει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΚΙΑΧΤΗΚΑΝΕ ΚΩΣΤΑΚΗ .ααΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ . ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα ξεχάσουμε και αύτα που ξέρουμε Σαΐνη .η ίδια παρέα είσασταν και το 19 και σας πήραν τα βρακιά οι άλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τί αντίπαλο δέος ρε φίλε;
    Σαν εσένα και την παρέα σου δεν θεωρούνται αντίπαλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γελαει όλη η αυτοδιοίκηση με τις γελοιότητες του κωστακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σοκ και δεος ερχεται ο ......τεως χαχαχα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προαναγγέλεις λοιπόν το αντίπαλον δέος. Περίμενε μόνο λίγο γιατί σας περιμένουν εκπλήξεις. Σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι τα τραπεζώματα δεν βγάζουν δημάρχους αντιθέτως φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο λαός δεν γυρίζει στο χάος και στην λαμόγια ρε γεωργουλα που το παίζεις δεν κιχωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο