Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Μετά από πολλά χρόνια, πρόσληψη μόνιμου επιστημονικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στον Δήμο Ξηρομέρου. Το επίσημο έγγραφο.



Αναρτήθηκε σήμερα στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ από το ΑΣΕΠ και το Blog μας το εντόπισε, επίσημο δημόσιο έγγραφο (ΑΔΑ: 91Ρ56Η6-Ρ5Τ),..... με οριστικό πίνακα προσληφθέντων της προκήρυξης 13Κ/2021, με βάση τον οποίο στον Δήμο Ξηρομέρου έρχονται για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, μόνιμο επιστημονικό προσωπικό Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και συγκεκριμένα: 1) Πολιτικός Μηχανικός, 2) Μηχανολόγος - Ηλεκτρολόγος και 3) Οικονομολόγος.
Ελπίζουμε να μην βρεθεί κανένας δαιμόνιος δημοτικός σύμβουλος Blogger, συνοδεία πεφωτισμένης «συντακτικής ομάδας», να σβήσει τον Δήμο Ξηρομέρου από το επίσημο έγγραφο και να σας παραμυθιάσει με ανοησολογίες, ότι ο Δήμος Ξηρομέρου δεν είναι πουθενά.
Τίποτα δεν αποκλείεται. Ως γνωστό η ανοησία είναι αήττητη και τείνει στο άπειρο, ακόμα και χρονιάρες μέρες!

Ας πάμε λίγο στα σοβαρά τώρα.

Όλοι γνωρίζουν και ομολογούν την υποστελέχωση σε προσωπικό του Δήμου Ξηρομέρου και αυτή η διαπίστωση έχει πολλές φορές ακουστεί στα Δημοτικά Συμβούλια του ενιαίου Δήμου Ξηρομέρου, από τον Ιανουάριο του 2011 έως σήμερα, από όλες τις παρατάξεις συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, δηλαδή ότι ο Δήμος Ξηρομέρου χρειάζεται προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.
Για όσους παρακολουθούν από παλιά την πορεία του Δήμου Ξηρομέρου, γνωρίζουν την έκθεση του Υπουργείου Εσωτερικών το 2013, υπό τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο, όπου ο Δήμος Ξηρομέρου ανήκε στην ομάδα των Δήμων με ελλείπον προσωπικό, 15 θέσεων τον αριθμό, ώστε στοιχειωδώς να μπορεί να λειτουργήσει. Ενδιάμεσα πολλοί μόνιμοι υπάλληλοι έφυγαν για άλλες υπηρεσίες ή συνταξιοδοτήθηκαν.
Η νέα δημοτική αρχή που ανέλαβε τον Σεπτέμβριο του 2019, βρήκε ένα Δήμο χωρίς υπηρεσίες, με την υποστελέχωση να έχει χτυπήσει βαθύ κόκκινο από την παρατεταμένη αδιαφορία της πρώην δημοτικής αρχής, εξ αιτίας της οικονομικής δυσπραγίας, αποτέλεσμα της μη χρηστής και σπάταλης οικονομικής διαχείρισης.

Αναγκαστική επιλογή για την δημοτική αρχή Τριανταφυλλάκη, η λειτουργία με δίμηνα, με τετράμηνα και οκτάμηνα, αλλά οι μόνιμες προσλήψεις είναι απαραίτητες και το έχουν πει όλοι.
Τον πρώτο χρόνο, έχοντας συμμαζέψει εντυπωσιακά τα οικονομικά του Δήμου, με χρηστή διαχείριση, με οικονομία, με νοικοκυριό, με τήρηση της νομιμότητας, δηλαδή το ακριβώς αντίθετο από την τέως αποτυχημένη διοίκηση του ''ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ'', με την ατελείωτη δουλειά του Αντιδημάρχου Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Σωτήρη Γερόλυμου, έκανε προγραμματισμό μόνιμων προσλήψεων για το 2021 στον Δήμο Ξηρομέρου, του οποίου ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας έχει 22 κενές θέσεις τακτικού προσωπικού(!!!) και αιτήθηκε πρώτη φορά μόνιμες θέσεις.
Σήμερα λοιπόν σας ενημερώνουμε για κάτι πολύ ευχάριστο για όλους τους δημότες, ανεξάρτητα την εκάστοτε δημοτική αρχή, ότι έρχονται για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, μόνιμο επιστημονικό προσωπικό Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και συγκεκριμένα: 1) Πολιτικός Μηχανικός, 2) Μηχανολόγος - Ηλεκτρολόγος και 3) Οικονομολόγος.
Η δική μας προσωπική επώνυμη γνώμη είναι ότι, οικονομική εξυγίανση του Δήμου και στήσιμο των υπηρεσιών του, είναι μία από τις ικανές και αναγκαίες συνθήκες που πρέπει να συντρέξουν, ώστε να μπουν οι απαραίτητες βάσεις για να πας παρακάτω.
Μιλάμε για ένα Δήμο Ξηρομέρου που παραδόθηκε κυριολεκτικά διαλυμένος σε όλα τα επίπεδα, με καταρημαγμένα τα σαρκία του, με την επώδυνη και φυσιολογική εξέλιξη, να είναι η ένταξη του στο παρατηρητήριο.
Από το Σεπτέμβριο του 2019, έγινε και συνεχίζει να γίνεται μία μεγάλη και υπεράνθρωπη προσπάθεια να γίνει κανονικός Δήμος, με τα θετικά αποτελέσματα ορατά στον κάθε πολίτη και η δημοτική αρχή σε σχέση και με αυτό θα κριθεί και όχι με το αποτυχημένο παρελθόν της προηγούμενης διοίκησης, η οποία επιθυμεί την παλινόρθωση της με τα ίδια ακριβώς άτομα της αποτυχημένης 5ετίας, για ένα ακόμα πισωγύριμα και αποτελείωμα του Δήμου και των δημοτών.

Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο του ΑΣΕΠ.
mytikaspress

15 σχόλια:

  1. Ποιες υπεράνθρωπες προσπάθειες; Κοροϊδεύουν τον κόσμο! Πρωτοβουλίες του κράτους τις παρουσιάζουν δικές τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αερολογιες όπως πάντα. Νοικοκυρεμα, καλή διοίκηση και νομιμότητα! Χαχα. Ξέχασες να μετράς τις απευθείας αναθέσεις; Ακόμα περιμένουμε τα νούμερα. Που πήγαν τόσα εκατομμύρια άραγε; Ξεπέρασαν και τους προηγούμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσλήψεις μάλιστα. Πωπω ψέματα! Για πείτε μας πόσο καιρό έχει μείνει το κέντρο κοινότητας με 2 υπαλλήλους αντί για 3; Πόσα χρόνια; Έχει πέσει πολύ δουλειά ή πολύ δούλεμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χμ για να καταλάβω. Ο υπάλληλος που ήταν υπεύθυνος για τις προσλήψεις την προηγούμενη τετραετία έκανε προσλήψεις τώρα που έγινε αντιδήμαρχος. Μάλιστα. Τα κάστρα πέφτουν από μέσα ας προσεχές Γαλουνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1117 προσλήψεις σε όλη την Ελλαδα λέει το έγγραφο αλλά οι 3 του Ξηρομέρου είναι αποκλειστική δουλειά του αντιδημάρχου!! Χαχαχαχαχα, εύγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θυμηθητε τι φαγανες ησασταν

      https://xiromeronews.blogspot.com/2018/05/blog-post_666.html

      Διαγραφή
    2. και εδω πιο αναλυτικα τι προσληψεις κανατε παλιοφαγανες

      https://xiromeronews.blogspot.com/2018/05/8166.html

      Διαγραφή
  6. "η οποία επιθυμεί την παλινόρθωση της με τα ίδια ακριβώς άτομα της αποτυχημένης 5ετίας" που τα ξέρεις ρε μπαγασα; Ελπίζω να μην εννοείς τον Τζαχρηστα γιατί από τότε που έφυγε οι χρηματοδοτήσεις με το σταγονόμετρο φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι 6 εκατομμυρια μονο ηρθαν για 1 μονο προταση απο το αντωνης τριτσης για την υδρευση
      και ερχονται πολυ περισσοτερα γιατι καποιοι δουλευουν

      Διαγραφή
    2. 6 εκατομμύρια ύδρευση πρόταση επί αντιδήμαρχου Τζαχρηστα. Κι επειδή έφυγε υλοποίηση μηδέν, έκλεισε το μαγαζί και δουλειά μηδέν

      Διαγραφή
    3. υποβολη προτασης 19 μαιου 2021
      https://xiromeronews.blogspot.com/2021/05/6050000.html

      εγκριση 4 μαρτιου 2022
      https://xiromeronews.blogspot.com/2022/03/466-9-6050000.html

      ειστε για πλαστογραφια σε ολα
      γραψτε μια αληθεια ρε κουστακη εισαι και τσαστυνομιας

      Διαγραφή
  7. ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΑ ΜΠΟΥΚΑ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ. ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΛΟΙ ΚΟΥΝΑΓΑΝΕ ΜΑΝΤΗΛΙ
    ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΗΤΑΝ ΜΕΙΟΝ

    ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΚΟΨΑΝΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ
    ΕΙΧΑΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ
    ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
    ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΜΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΖΗΤΑΓΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΦΤΑΝΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
    ΑΠΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΟΔΟΠΟΙΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΑ
    ΑΠΕΝΤΑΧΘΗΛΕ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΛΥΖΙΑΣ
    5,5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΝΤΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΚΑΝΑΝΕ ΦΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε. ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ότι και να πεις για τριανταφυλλακη σου απαντάνε για γαλουνη. Το συμπέρασμα ένα: Τζαχρηστα θα κάνεις μεγάλη πλάκα φίλε

      Διαγραφή
  8. ΦΙΛΕ Ο ΤΖΑΧΡΗΣΤΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ
    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΗΡΙΞΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΟΤΙ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο