Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής : Παταγώδης αποτυχία της Δημοτικής Αρχής στη καθημερινότητα. ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΑΛΙ;

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ –ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.


ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ από τη σύσταση του μέχρι σήμερα.
Είμαι στη διάθεση κάθε Διοικητικής Αρχής, κάθε Ελεγκτικής Αρχής και κάθε Εισαγγελικής Αρχής.


<<Παταγώδης αποτυχία της Δημοτικής Αρχής στη καθημερινότητα. ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΑΛΙ;>>

Στο εσωτερικό του κτιρίου του Γυμνασίου και Λυκειακές Τάξεις Παλαίρου μπαίνει το νερό της βροχής. Το Δημοτικό πάρκο στη Πάλαιρο έγινε σκουπιδότοπος και δάσος. Στο Στενό και όχι μόνο υπάρχει σκουπιδότοπος.



Γράφει ο: Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός
Μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης 10-12-2022

Αγαπητοί Αναγνώστες.......

Τη Παρασκευή 09-12-2022 λίγες ώρες πριν τη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης , με θέματα, το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου του 2023 , και το Προϋπολογισμό του Δήμου του 2023, ενημερώθηκα από το Διευθυντή και την Υποδιευθύντρια του Γυμνασίου και Λυκειακές Τάξεις Παλαίρου , ότι στο εσωτερικό του κτιρίου μπαίνει το νερό της βροχής.
Τους ρώτησα πολλές φορές. Ισχύει αυτό που μου λέτε; Μου απάντησαν: Ναι μπαίνει στο κτίριο το νερό της βροχής. Τους είπα σήμερα στις 7:00 το βραδάκι συνεδριάζει η Επιτροπή Διαβούλευσης και το θέμα θα το μεταφέρω. Μου είπαν και οι δύο, να το μεταφέρετε γιατί το θέμα είναι σοβαρό.

Το θέμα δεν είναι απλά σοβαρό. Είναι απαράδεκτο να μπαίνει το νερό της βροχής σε οποιοδήποτε σχολείο και σε οποιοδήποτε δημόσιο κτίριο. Ο κάθε Δήμος της χώρας λαμβάνει -μεταξύ των άλλων- δύο χρηματοδοτήσεις από το Υπουργείο Εσωτερικών. Η μία αφορά τις λειτουργικές δαπάνες των σχολείων και η άλλη αφορά τη συντήρηση των σχολικών κτιρίων.

Αποκλειστικά υπεύθυνος για τη συντήρηση των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είναι ο Δήμος. Σε πρόσφατη δημοσίευση άρθρου μου υπήρχε η πληροφορία , η οποία δεν διαψεύστηκε, ότι από 01-09-2014 μέχρι 31-12-2021 το ποσό που δαπανήθηκε για τη συντήρηση των σχολικών μονάδων ανέρχεται στο ποσό των 218.022 ευρώ. ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΙΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ και το νερό να μπαίνει στο εσωτερικό του κτιρίου. Τα συμπεράσματα δικά σας. Τα δικά μου τα έχω βγάλει από πολύ καιρό.

Γνωρίζω το τεράστιο ποσό που έχει γραφεί στα ΧΕΠ και αφορά τη συντήρηση των Παιδικών Σταθμών και των Γηπέδων. Εκεί δεν έχει χαθεί η μπάλα απλώς. Εκεί η αριθμητική και η απλή λογική πάνε περίπατο. Υπομονή παρακαλώ. ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ. Το συνολικό ποσό εδώ θα παραμείνει στη τοπική ιστορία και θα κουβεντιάζετε πολλά χρόνια και παντού.

Μετάφερα το θέμα στην Επιτροπή Διαβούλευσης και κάλεσα τη Δημοτική Αρχή να αναλάβει τις ευθύνες της. Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ Βίτσας Δημήτριος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Διαβούλευσης κ Καλαντζής Ανδρέας, οι μόνοι παρόντες από τη Δημοτική Αρχή, οφείλουν να μεταφέρουν το θέμα και οι αρμόδιοι του Δήμου ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ τις ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ.

Οι ευθύνες του Δημάρχου κ Αποστολάκη, των τριών Αντιδημάρχων από τη ΔΕ Παλαίρου κ Βίτσα, κ Τσακάλη και κ Καούρα είναι δεδομένες. Θεωρώ ότι το θέμα το γνωρίζουν. Δεν το γράφω τυχαία αυτό.

Κάνω έκκληση το πρόβλημα να λυθεί άμεσα. Δεν τιμά κανένα η απαράδεκτη αυτή κατάσταση. Οφείλει ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης και ολόκληρη η Δημοτική Αρχή να ζητήσουν δημόσια συγνώμη από τα παιδιά και τους γονείς τους.

      Δήμαρχε κ Αποστολάκη, κύριοι Αντιδήμαρχοι από τη ΔΕ Παλαίρου , κύριοι της Δημοτικής Αρχής είναι σκουπιδότοπος το λεγόμενο πάρκο στη Πάλαιρο ναι ή όχι; Ποιοι μεταφέρουνε σκουπίδια εκεί;

     Δήμαρχε κ Αποστολάκη, κύριοι Αντιδήμαρχοι από τη ΔΕ Παλαίρου , κύριοι της Δημοτικής Αρχής είναι σκουπιδότοπος στον οικισμό Στενό ναι ή όχι; Ποιοι μεταφέρουνε σκουπίδια εκεί;

     Δήμαρχε κ Αποστολάκη, κύριοι Αντιδήμαρχοι, κύριοι της Δημοτικής Αρχής είναι σκουπιδότοπος στη Βόνιτσα ναι ή όχι; Ποιοι μεταφέρουνε σκουπίδια εκεί;

     Δήμαρχε κ Αποστολάκη, κύριοι Αντιδήμαρχοι, κύριοι της Δημοτικής Αρχής είναι σκουπιδότοπος στους λόφους πριν από τη Κατούνα ναι ή όχι; Ποιοι μεταφέρουνε σκουπίδια εκεί;

    Δήμαρχε κ Αποστολάκη, κύριοι Αντιδήμαρχοι από τη ΔΕ Παλαίρου , κύριοι της Δημοτικής Αρχής γύρω από τα κτίρια του βιολογικού της Παλαίρου έχουν μεταφερθεί ναι ή όχι όγκοι κάθε είδους σκουπιδιών , φύκια κλπ ναι ή όχι; Ποιοι τα μετάφεραν εκεί; Μήπως γνωρίζετε το περιεχόμενο της Κοινής Υπουργικής Επιτροπής; Ορίζει ή δεν ορίζει ότι η περιοχή γύρω από τα κτίρια πρέπει να είναι δενδροφυτευμένη; Εξηγεί ή δεν εξηγεί τους λόγους;

     Δήμαρχε κ Αποστολάκη, κύριοι Αντιδήμαρχοι από τη ΔΕ Παλαίρου , κύριοι της Δημοτικής Αρχής έχετε πάει ποτέ στη πλατεία του οικισμού Σκλάβαινα που μεταφέρθηκε μετά το σεισμό στη Πάλαιρο; Χθες για πολλοστή φορά πήγα εκεί. Γιατί στερείτε το δικαίωμα των παιδιών και των κατοίκων της περιοχής να έχουν μία ανθρώπινη πλατεία; Εκεί ζούνε Δημότες δεύτερης κατηγορίας;

     Δήμαρχε κ Αποστολάκη, κύριοι Αντιδήμαρχοι από τη ΔΕ Παλαίρου , κύριοι της Δημοτικής Αρχής μετά από οκτώ συνεχή χρόνια διοίκησης του Δήμου , δεν έχει λυθεί το πρόβλημα της ύδρευσης της Περιοχής Παλαίρου- Πογωνιάς, Στενού, παραλιακού μετώπου Παλαίρου- Πογωνιάς, Βαρκού.


Ποιος Δήμαρχος και ποια Δημοτική Αρχή θα είχε τη περιοχή στο Μοναστηράκι , που οι ποσότητες νερού ποιοτικού είναι τεράστιες και πάνε στα ρέματα , και την περιοχή που ανάφερα παραπάνω θα την άφηνε χωρίς πόσιμο νερό;

Τέλος πάντων ποιοι ή ποια συμφέροντα δεν σας αφήνουν να ενεργήσετε ως πραγματικοί τοπικοί άρχοντες; Η περιοχή στο Μυρτάρι από το νερό στο Μοναστηράκι δεν θα υδροδοτηθεί; Εμείς γιατί στη βρύση μας να έχουμε το νερό από τη γεώτρηση στο Στενό και να περιμένουμε το βυτιοφόρο κάθε Πέμπτη να αγοράσουμε για να πιούμε;

Αγαπητοί Συνδημότες
Από τα παραπάνω και πολλά άλλα. βγαίνει το πολιτικό συμπέρασμα ότι η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης ΑΠΕΤΥΧΑΝ παταγωδώς στη καθημερινότητα. Δεν βελτιώθηκε η ζωή των Δημοτών. Παρά το πακτωλό χρημάτων , τα οποία διαχειρίστηκαν , το έργο που έχουν να παρουσιάσουν είναι αντιστρόφως ανάλογο με αυτά που ισχυρίζονται.

Πολλά προβλήματα ζωτικής σημασίας για τούς Δημότες σε όλα τα χωριά παραμένουν άλυτα. Έχω πλήρη εικόνα. Έχω πάει παντού σε όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου και έχω κουβεντιάσει με εκατοντάδες Δημότες.

Ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ και ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ. Αν ψηφήσετε ξανά το Δήμαρχο κ Αποστολάκη και τη Δημοτική Αρχή τότε ο καθρέφτης σας ,θα σας πει, ποιος ευθύνεται για τα άλυτα προβλήματα σας και προβλήματα μας.

Κλείνοντας για σήμερα θα σας θέσω το εξής ερώτημα για προβληματισμό. Λέει ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης και η Δημοτική Αρχή ότι στο Δήμο μας γίνεται έργο που δεν γίνεται πουθενά αλλού. Σκεφτείτε γιατί οι δύο Αντιδήμαρχοι των έργων ο κ Πάντας και ο κ Στούπας παραιτήθηκαν;

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

1)Σε ότι αφορά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης και τις προτάσεις που έκανα θα ενημερωθείτε με καινούργιο άρθρο μου. Θα δημοσιεύσω τα επίσημα πρακτικά της συνεδρίασης.

2) Κάποιοι πολιτικά ανόητοι και όχι μόνο, βλακωδώς στέλνουν διάφορα ανώνυμα μηνύματα ότι στη παρουσίαση του βιβλίου μου θα με περιμένουν με εισαγγελείς και αστυνομικούς. Ακούτε κεφαλόβρυσα της βλακείας , δεν μασάω από τέτοια.

Γιατί τέτοιος φόβος για το καινούργιο βιβλίο μου;

Στη παρουσίαση του βιβλίου μου είναι οι πάντες προσκεκλημένοι πλην των αυθεντικών προσωπικών μου υβριστών και των φασιστών. Τέτοιοι δεν επιθυμώ να έρθουνε.

45 σχόλια:

  1. Το πάρκο στην Παλαιρο είναι πίσω από το γηπεδο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kasta stoy koyfoy thn porta.oso telis vronta ..thn doyliatoys thn exoyn kani ...ma thn exoyn kami.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να ψηφίσουμε δάσκαλε αυτοί είναι όλοι για τα δικά τους συμφέροντα δεν βλέπεις που όλοι τους γυρισαν την πλάτη και δεν τους βάζει κανείς σε κουβέντα ως εδώ ήταν η παραταξη Αποστολάκη και όσοι κατάλαβαν τον έχουν αφήσει στα κρυα του λουτρού αφού βέβαια δεν έφυγαν και με το αζημίωτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολλοί από τη Δημοτική Αρχή έπρεπε να ντρέπονται μετά από όλα αυτά. Είναι απαράδεκτο να μπαίνει το νερό της βροχής μέσα στο σχολείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καούρα ο Τριαντακωνσταντής σε προέτρεψε να παραιτηθείς. Δεν το έπραξες. Ο Κώστας ξέρει πολλά. Δεν το έγραψε τυχαία. Δεν ντρέπεσθε να είναι δάσκαλος , να είσαι Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας , να μπαίνει το νερό της βροχής μέσα στο Γυμνάσιο και να μην κάνεις τίποτε; Για τα δικά σου παιδιά θα το ανεχόσουν αυτό; Παραιτήσου τη Δευτέρα το πρωί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Του έφυγε ο ισότιμος και είναι σε βαριά κατάθλιψη ο δήμαρχος δεν είχες καταλάβει δημαρχε ότι θα σου την έκανε σε χρησιμοποίησε ως εκεί που ήθελε και μετά πάρε ότι ήθελε τον είχες ελευθερο να το κάνει και αφού έφτιαξε αυτά που χρειαζόταν αντε γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βίτσα Τσακάλη , Καούρα οφείλετε αν αυτά που γράφονται στο άρθρο είναι ψεύδη να τα διαψεύσετε και να υποβάλετε μήνυση στο Τριαντακωνσταντή για συκοφαντία. Αν δεν τα διαψεύσετε είστε απαράδεκτοι για Αντιδήμαρχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δήμαρχε και Αντιδήμαρχοι δεν σας συκοφαντεί ο Κώστας. Εσείς έχετε καβαλήσει το καλάμι της αλαζονείας και δεν λύνεται προβλήματα της καθημερινότητας. Απαντήστε και πείτε λέει ψέματα ο δάσκαλος. Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι σα το Κώστα στο Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά εγώ λέω ότι Παλαιρο και Βόνιτσα δεν είναι και τόσο χάλια πριν λίγες μέρες πήγα στην Κατουνα εκεί να δείτε το τι γίνεται ντροπή μεγάλη πρώτα σε σενα δημαρχε και σε όλους τους δημότες του δήμου μεδεωνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οφείλουνε οι Δημοτικοί Σύμβουλοι , οι οποίοι είναι και εκπαιδευτικοί να ενημερωθούν για το θέμα του κτιρίου του Γυμνασίου στη Πάλαιρο. Οφείλουνε να πάρουν θέση δημόσια. Να καταδικάσουν τη Δημοτική Αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΟΝΟ Ο ΚΑΣΟΛΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΑΙΔΕΥΕΤΑΙ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το καθεστώς πέφτει. Δεν αρκεί μόνο αυτό. Πρέπει να απολογηθούν για τις ανομίες τους και να τιμωρηθούν. Να είναι σίγουροι για αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρόεδρε της Παλαίρου κ Αχιλλέα Ρούφη ασφαλώς γνωρίζατε , ότι μπαίνει το νερό της βροχής μέσα στο κτίριο του Γυμνασίου Παλαίρου.

    Μπορείτε να ενημερώσετε τους Δημότες ,τι κάνατε για τη λύση του θέματος;
    Ενημερώσατε τις υπηρεσίες του Δήμου;
    Ενημερώσατε το Δήμαρχο; Ενημερώσατε τους Αντιδημάρχους;
    Ασφαλώς οι Δημότες απαιτούμε ενημέρωση.

    Αν δεν το γνωρίζατε και δεν κάνατε τις ενημερώσεις , οφείλετε να παραιτηθείτε.
    Είστε πολιτικά ανεπαρκής αν σε ένα τέτοιο σοβαρό θέμα δείξατε αδιαφορία.

    Αν κάνατε σωστά αυτά που έχετε υποχρέωση και ο Δήμαρχος αδιαφόρησε οφείλετε να αποχωρήσετε από τη Δημοτική παράταξη του Δημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. <>
    Οιδίπους Τύραννος
    ΣΟΦΟΚΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ορέ μπραβο θα μας πει ο τριαντακωσταντης που θα ψηφίσουμε λιγη ντροπή κωστακη και άσε στην άκρη τα παιχνίδια που παίζεις . Σε βλέπω ότι έχεις πολύ άγχος για να μην βγει πάλι ο αποστολακης δήμαρχος ε στο λέω σταράτα ότι ο αποστολακης θα ξαναβγεί πάλι δήμαρχος και εσυ θα σκαρισεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 😚😚😚😚😚😘😙😙😗😗😗😍😍😍😍

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. παλι με τα ρουχα σου τρωγεσαι ωρε ανθρωπε? ειστε σιγουροι εσεις οι ανωνυμοι - επωνυμοι που θελετε κασολα δημαρχο? δασκαλε θα σε βαζει στον τοιχο και θα σε κατακεφαλιζει αν τολμησεις να γραψεις κατι εναντιον του εχει ηδη ποινικο μητρωο για αυτο. για πες μας επι δημαρχια σολδατου λιγο τα ποσα να τα συγκρινουμε με της δημαρχιας αποστολακη αλλα ξεχασα εκει δε μιλας μαλλον γιατι θα ξεβρακωθεις αν τα βαλουμε διπλα διπλα. παλι τον αποστολακη θα εχεις δημαρχο και θα εισαι ασφαλεις και θα μιλας τουλαχιστον ελευθερα. ειμαστε πολιτισμενοι δημοκρατικοι ανθρωποι εμεις τουλαχιστον. αν σου ειπαν οτι θα σου φερουν εισαγγελεις στο βιβλιο σου εγω ξερω οτι εχει υποβληθει καποιος φακελος και σε ετοιμαζουν για μπουζουριασμα στα πλαισια του αυτοφωρου εσυ ξερεις γιατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πριν μερικά χρόνια ο κυρ κωστας μοίραζε φυλλάδια υπερ Αποστολακη τώρα τι άλλαξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φέρανε τα σκουπίδια από παντού στη Ζαβέρδα και ο Δήμος ο δικός μας έχει γεμίσει από σκουπιδότοπους. Είναι Δήμαρχος αυτός και Δημοτική Αρχή που νοιάζονται για το τρόπο μας; Τι παιχνίδια παίζονται στο ΧΥΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ζήτω ο μεγάλος ηγέτης ο άνθρωπος του λαού ο άνθρωπος των έργων ο άνθρωπος που είναι κοντά. Στο λαό. Και εσεις ζητάτε να βάλετε δήμαρχο ένα ανύπαρκτο πρόσωπο που δεν τον ψηφιζει ούτε το ίδιο το χωριό του σε αυτές τις εκλογές.τρίτος και καταϊδρωμένος θα έρθει στο Μοναστηράκι κάποιος κασολας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΧΑΝΕ ΜΕ 200. ΑΥΤΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ 200 ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΉ. ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ ΕΠΌΜΕΝΟΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΛΈΓΕΤΑΙ ΚΑΣΟΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ.ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ .

      Διαγραφή
  21. Όλοι μαζί στον μεγαλο αγώνα ώστε ο δήμαρχος του λαού αποστολακης να πάρει τις εκλογές από την πρώτη Κυριακή είναι εφικτό είναι δίκαιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όλοι μαζί στον μεγαλο αγώνα ώστε ο δήμαρχος του λαού αποστολακης να πάρει τις εκλογές από την πρώτη Κυριακή είναι εφικτό είναι δίκαιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ας απαντήσει ο κύριος τριαντακωσταντης στο εξής ερώτημα αν μπορεί και αν έχει το θαρος.λέει να μην ψηφίσουμε τον αποστολακη μπορεί να απαντήσει στην θέση του αποστολακη ποιον να ψηφίσουμε για δήμαρχο γιατί αν χάσει ο αποστολακης στην θέση του θα έρθει ένας ανύπαρκτος ένας ο οποίος θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα με όλους τους δημότες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 10:21 ΜΜ Ο δημοκρατικός πολίτης δεν φοβερίζει ανώνυμα. Οι φασίστες , τα πολιτικά ζαγάρια και τα κοινωνικά ρεντίκολα φοράνε τη κουκούλα της ανωνυμίας.
    Ψάξτε όπου θέλετε, πηγαίνετε όπου θέλετε το ποτάμι της ενημέρωσης των πολιτών δεν γυρίζει πίσω. ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ.
    Έχετε κατά νου ότι γνωρίζω πολύ περισσότερα από ότι έχω δημοσιεύσει για το χρονικό διάστημα 2011 μέχρι σήμερα και έλαβαν χώρα στο τόπο μας.

    Έχετε κατά νου ,κάποιοι πήγαν και ρώτησαν για εμένα. Τις απαντήσεις που πήραν θα τις μάθουν οι πολίτες όταν κρίνω κατάλληλο το πολιτικό και όχι μόνο χρόνο.


    Έχετε κατά νου ότι κάποιοι , εκτός Δήμου μας,( απαραίτητη διευκρίνηση) κάλεσαν την
    αστυνομία στο πλαίσιο του αγώνα μου. Πράγματι ήρθε το 100. Και αυτοί που το κάλεσαν περίμεναν να με πάνε αυτόφωρο. Φυσικά δεν έγινε απολύτως τίποτε. ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ. Περισσότερα στο κατάλληλο πολιτικό και όχι μόνο χρόνο.

    Έχετε κατά νου, κάποιοι έστειλαν κοινούς φίλους και συγγενείς να αποσύρω κάποιες καταγγελίες μου. Πήραν την απάντηση. ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ τους απάντησα. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ. Αυτά προς το παρόν. Λεπτομέρειες στο κατάλληλο πολιτικό και όχι μόνο χρόνο.

    Για την ουσία των θεμάτων του άρθρου γιατί δεν γράφετε αναγνώστη 10:21 μμ ;
    Δεν φοβάμαι κανένα παρά μόνο το ΘΕΟ.
    Είμαι Ελεύθερος Ενεργός Πολίτης και ΟΧΙ Φοβισμένος Υπήκοος.
    Δεν χρωστώ σε κανέναν απολύτως τίποτε.
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΟΦΕΙΛΩ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
    1)Αναγνώστη 10:36 μμ Ουδέποτε μοίρασα φυλλάδια υπέρ κανενός. Είναι αναληθές αυτό που γράφετε. Για την ουσία του άρθρου μου γιατί δεν γράφετε; Είναι ψέματα αυτά που γράφω;

    2)Και οι δύο αναγνώστες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου να τους κάνω δώρο το βιβλίο μου. Ίσως βγούνε από τη πλάνη που βρίσκονται.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σιγά μην έρθουμε να δούμε εσένα που θα παρουσιάσεις το βιβλίο . Εχουμε αλλά προβλήματα καμαριμ ου και όχι να δούμε εσένα με το βιβλίο σου εσυ συμφέροντα εξυπηρε τρεις με το αζημιωτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ναι αλλα δεν μας απαντησες κωστα επι σολδατου τα ποσα... συγκριση.... αποφευγεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Eδώ μπαίνει το νερό μέσα στο κτίριο του Γυμνασίου και εσείς ασχολείστε ποιος θα βγει Δήμαρχος και βρίζετε το Τριαντακωνσταντή. Δεν ντρέπεστε καθόλου; Φιλότιμο δεν υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η αλαζονεία γεννάει τυράννους και όταν παραφουσκώσει,
    φτάνει σε μεγάλα ύψη και από εκεί γκρεμοτσακίζεται...Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ
    Οιδίπους Τύραννος
    Σοφοκλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Για ποιον τριαντακωσταντη μιλάς για ένα βολεμένο που χτυπάει τον αποστολακη γιατί ήθελε ται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δάσκαλε καλησπέρα. Η εικόνα της υποδοχής του Μητροπολίτη ήταν άκρως απογοητευτική. Αν αφαιρεθούν οι δήμαρχοι της αιτωλοακαρνανίας, δυό βουλευτές, πέντε πολιτευτές , έξι δημοτικοί σύμβουλοι , δέκα άτομα από το χορευτικό, και τους παπάδες των χωριών,ΜΟΝΟ ΕΝΔΕΚΑ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ. Ενώπιον αυτής της υποτονικής παρουσίας, ο Μητροπολίτης δεν θέλησε να πραγματοποιηθεί η υποδοχή στην πλατεία, προφασιζόμενος την πιθανότητα να βρέξει. Στις φωτογραφίες διακρίνεται η ηλιοφάνεια. Ουτε το προσωπικό του Δήμου δεν πήγε. Ούτε οι πιστοί που εκκλησιάζονται σε πήγαν. Σε αντίθεση, όταν άρχισε ο εσπερινός, η εκκλησία γέμισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δημαρχέ φάγατε ηπιατε γλεντησες με τα λεφτά των δημοτών εσύ και το παρεάκι σου. Οι πολλοι δυστυχώς σε αφήσανε για τους λόγους που εσυ ξέρεις. Τώρα πρέπει να σε γλεντήσουν όπως σου αρμόζει άλλωστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΒΓΑΛΕ ΣΥ 2:14 ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΣΩΛΑ Η ΣΟΖΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΡΠΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Οχι αλλο πολεμο.
    Κασολας κ Αποστολακης εφεραν τα σκουπιδια.
    Ας πανε να κανουν οτι θελουν.
    Ανεξαρτητος Δημος Παλαιρου τωρα η να προσαρτηθουμε στον Δημο ξηρομερου.
    Αστακος κ Μυτικας αφουγκραζονται τα ιδια προβληματα με τα δικα μας.Δημος Ιονιου το νεο ονομα.βρεχομαστε απο τα νερα τ Ιονιου
    Υπαρχσι τουρισμος υπαρχει αναπτυξη υπαρχουν πολλα κοινα.
    Τελος το ταισμα του Δημου Ακτιου Βονιτσας απο τα εσοδα των σκουπιδιων κ του τουρισμου.
    Τερμα στους κυφινες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Στον αέρα θα βγει ένας κοπανιστός αέρας χα. Χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ναι ρε πάλι πάλι αποστολακη θα ψηφίσουμε έχεις πρόβλημα. Πηγαινε σε κανένα γιατρό να σε δει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΣΟΛΑΣ ΕΣΕΊΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΤΕ .ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΩΖΟ. ΑΝ ΚΑΤΈΒΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΆΚΗΣ ΤΟΤΕ ΑΥΤΌΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΣΟΛΑ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΈΧΕΙ ΜΕΊΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Είναι πράγματι λυπηρό να μπαίνει το νερό της βροχής μέσα στο Γυμνάσιο και ΟΥΔΕΙΣ Δημοτικός Σύμβουλος να μην μιλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Έχεις την εντύπωση ότι θα ψηφίσουμε αυτούς που θέλεις ; Τόσηηηηηη δημοκρατία πιά ! Θα σε πίστευα αν διέκρινες το παραμικρό καλό που έκανε ο δήμαρχος και η παράταξή του αλλά μέχρι σήμερα είσαι τόσο τυφλός και μικρόψυχος , που εγω με τους κακούς δεν κάνω παρέα. Άλλωστε , μέχρι σήμερα όποιους υποστήριξες έχασαν Προφήτη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλα εσυ 11:52 εισαι για τα μπάζα ο αποστολακης αγοριμου θα πάρει τις εκλογές από την πρώτη Κυριακή , δεν υπάρχει αντιπαλος δεν υπάρχει δεν το καταλαβαίνεις . Ο κασολας είναι καμένο χαρτάκι από. Χέρι .δεν ψηφιζει ο λαός κασολα τι δεν καταλαβαινεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και θα κατέβει και θα χάσει!! Αφου γλυκαθηκε στην ται πως να μην βάλει το αποτέλεσμα θα είναι συντριπτικό γιατί ο ίδιος τα έκανε μαντάρα και του έφυγαν τα δυνατά στελέχη του. Οποίων και να πάρει δεν μπορεί να είναι αντικαταστάτης κανένας δεν πρόσεξες δεν πρόσεξες Γιώργο αυτούς που σε βγάλανε και σε κάνανε δήμαρχο για δυο πενταετίες. Τώρα πρεπει να πληρωσεις το τίμημα. Γιατί τα άδικα δεν τα ευλόγησε ποτέ ο θεός

      Διαγραφή
  41. ΈΤΣΙ ΕΊΝΑΙ.ΔΕΝ ΤΟΥ ΈΧΕΙ ΜΕΊΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΌΜΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ.ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΠΑΝΩΛΕΘΡΊΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΚΩΣΤΑ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο