Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Παραιτείται τις επόμενες μέρες η Χριστίνα Σταρακά


Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στην δημοτική παράταξη “Αγρίνιο Μπορείς” καθώς η επικεφαλής της Χριστίνα Σταρακά έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει. Ο λόγος είναι γνωστός από καιρό, πρόκειται να κατέβει στον στίβο των βουλευτικών εκλογών στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε συνάντηση της δημοτικής ομάδας πρόσφατα όπου η Χριστίνα Σταρακά ανακοίνωσε αυτή την πρόθεσή της, την ώρα που αναμένονται εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα στο κόμμα της αναφορικά με τις βουλευτικές υποψηφιότητες.

Η ίδια μετέφερε στους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους ότι δεν θεωρεί σωστό να είναι σε προεκλογική δραστηριότητα και συγχρόνως να εκπροσωπεί την παράταξη. Εξήγησε, δε, ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα βγάλει επίσημη ανακοίνωση για να ανακοινώσει αυτή την πρόθεσή της στους δημότες.

Το πρόσωπο του Πάνου Καψάλη συγκεντρώνει τις συντριπτικά περισσότερες πιθανότητες να αναλάβει επικεφαλής της δημοτικής παράταξης.

Ο κ. Καψάλης θεωρείται ότι γνωρίζει άριστα τα τεχνικά και τα οικονομικά θέματα του δήμου Αγρινίου και έχει υπάρξει πιο δραστήριος από κάθε άλλο σύμβουλο στην παράταξή του, οπότε πιστεύεται ότι είναι ο καταλληλότερος να ηγηθεί μέχρι την λήξη της θητείας του παρόντος Δημοτικού Συμβουλίου.

 sinidisi.gr

2 σχόλια:

  1. Από τη παρετειτε η Χριστίνα δε νομίζω ότι έχει ελπίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σωστο ήταν να παραμείνει στην δημοτική παράταξη εως και την ληξη της δημοτικής της θητειας.
    Οταν ηγήθηκε της δημοτικής παράταξης, είχε πεί στους δημότες του Αγρινιου οτι κσποια χρονική στιγμή θα αποχωρησει απο την δημοτική παράταξη ?
    αλλα τι λεω τωρα , αυτα είναι ψιλα γραμματα για αιρετούς της αυτοδιοικησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο