Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

ΠΑΣΟΚ: ώρα ψηφοδελτίων...


Στην τελική ευθεία για τις ανακοινώσεις των υποψηφίων που θα δώσουν τη μάχη των εκλογών βρίσκονται στη Χαριλάου Τρικούπη.....

Επειτα από μια πολύμηνη και επίπονη διαδικασία συλλογής και επεξεργασίας βιογραφικών των ενδιαφερομένων να διεκδικήσουν μια έδρα στη Βουλή με το ΠΑΣΟΚ, η αρμόδια επιτροπή υπό τον Βαγγέλη Αργύρη είναι έτοιμη να παρουσιάσει τις επιλογές της, οι οποίες περνούν από το φίλτρο του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη. Πρόθεση της ηγεσίας είναι... η σχετική λίστα να τεθεί υπόψη της Κεντρικής Επιτροπής που θα συνεδριάσει το επόμενο Σαββατοκύριακο 10 και 11 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

Η «Εφ.Συν.» εξασφάλισε και δημοσιεύει σήμερα ένα μεγάλο μέρος των ονομάτων που –σύμφωνα με πληροφορίες– έχουν κλειδώσει ή ακούγεται έντονα ότι θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ από την Αττική, τη Θεσσαλονίκη και τους περισσότερους νομούς της χώρας.

Δημήτρης Κουκλουμπέρης

efsyn.gr

3 σχόλια:

  1. 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν πάμε 2ο γύρο εκλογών (, που θα πάμε ( ενισχυμένη αναλογική ) η Αιτωλ/νια ως 5 εδρική ( απογραφή 2021) , πιθανόν να βγάλει 4 έδρες το πρώτο κόμμα και 1 το δεύτερο. Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει μέχρι τώρα. σε όλους τους Νομούς που υπάρχουν 5 έδρες. Στις πρώτες εκλογές που ισχύει η απλή αναλογική , μπορεί να δεις έδρες 2 το πρώτο κόμμα , 1, 1 , 1 τα υπόλοιπα ή 2, 2 ,1 . Αναμένομεν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή