Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Αναφορά της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ, για αφαίρεση των Δυτικών Ακτών της Αιτωλοακαρνανίας από την υπό ίδρυση Π.Ο.Α.Υ.



Προς το Προεδρείο της Βουλής

ΑΝΑΦΟΡΑ

Για τους κ. Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Εσωτερικών......

Θέμα: Αφαίρεση των Δυτικών Ακτών της Αιτωλοακαρνανίας από την υπό ίδρυση Π.Ο.Α.Υ.

Οι βουλευτές Παπαναστάσης Νίκος, Καραθανασόπουλος Νίκος και Μανωλάκου Διαμάντω.

Κατέθεσαν ΑΝΑΦΟΡΑ το κείμενο της Επιτροπής Αγώνα Δήμου Ξηρομέρου - Καλάμου και Καστού ενάντια στη Π.Ο.ΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, στο οποίο ζητούν να αφαιρεθούν οι δυτικές ακτές της Αιτωλοακαρνανίας, από την υπό ίδρυση Περιοχή Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ).

Αθήνα 14/12/2022

Οι καταθέτοντες βουλευτές

2 σχόλια:

  1. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά και από αυτή τη στήλη τον κύριο ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, τους δύο βουλευτές του Κ.Κ.Ε και το ίδιο το κόμμα, για την συνεχόμενη στήριξη στον δίκαιο αγώνα μας για σωστή χωροθέτηση της Π.Ο.Α.Υ με αφαίρεση του παράκτιου τμήματος ΑΣΤΑΚΟΥ - ΜΥΤΙΚΑ και στη Νήσο ΚΑΛΑΜΟΣ. Τους συνεργάτες και τους συμπαραστάτες δεν πρέπει να τους ξεχνάμε.
    Παναγιώτης Χολής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναμένουμε έστω και την υστάτη ώρα από τους υπόλοιπους 6 βουλευτές Αιτ/νίας, να σπάσουν την σιωπή τους και να πάρουν μία καθαρή θέση υπερ του δίκαιου αιτήματος για εξαίρεση του παράκτιου μετώπου Αστακός - Μύτικας και νήσου Καλάμου, από την ίδρυση ΠΟΑΥ που ικανοποιεί τους πολίτες του Ξηρομέρου και σε κανένα σημείο δεν εμποδίζει την απρόσκοπτη ανάπτυξη των ιχθυοκαλλιεργειών. Ας αναλάβουν πρωτοβουλίες για ένα γόνιμο και ειλικρινή διάλογο προς ώφελος όλων. Μέχρι σήμερα αδιάλακτη είναι μόνο η μία πλευρά, η οποία δεν έχει κάνει πόντο πίσω πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο