Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Με επιτυχία παρουσιάστηκε το βιβλίο του Γραμματέα της ΛΑΕ-ΑΑ Δημήτρη Στρατούλη «8 μήνες που συντάραξαν την Ελλάδα, Ιανουάριος – Αύγουστος 2015», εκδ. ΤΟΠΟΣ.


Με μεγάλη επιτυχία, παρά την χθεσινή κακοκαιρία, σε μία κατάμεστη από 
συμμετέχοντες/σες αίθουσα του ΣΕΡΑΦΕΙΟΥ πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα..... η πρώτη παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γραμματέα της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ – ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Δημήτρη Στρατούλη «8 μήνες που συντάραξαν την Ελλάδα, Ιανουάριος – Αύγουστος 2015», εκδόσεις ΤΟΠΟΣ.
Ο συντονιστής της συζήτησης Πέτρος Παπακωνσταντίνου και οι ομιλητές Νίκος Χουντής, Σοφία Σακοράφα, Λεωνίδας Βατικιώτης και Δημήτρης Σαραφιανός με τις παρεμβάσεις τους συνέβαλαν σε ένα γόνιμο προβληματισμό και σε μία ουσιαστική συζήτηση, με βάση το βιβλίο, για το εάν και πως τα πράγματα θα μπορούσαν τότε να πάνε αλλιώς, να αποτραπεί η συνθηκολόγηση με τους δανειστές και η υπογραφή του 3 ου μνημονίου από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και την τότε κυβέρνησή του και να ακολουθηθεί ένας διαφορετικός φιλολαϊκός αντιμνημονιακός δρόμος, για τον οποίο αγωνίζονταν η τότε ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΑΜΑ του ΣΥΡΙΖΑ και άλλες δυνάμεις της Αριστεράς μέσα ή έξω από αυτόν. Επίσης, και για το πώς οι σύγχρονες προκλήσεις πρέπει να αντιμετωπιστούν ενωτικά και μετωπικά από τις δυνάμεις της Αριστεράς.
Αθήνα 1/12/2022
Το Γραφείο Τύπου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο