Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Νέα πλατεία Μύτικα: Ανθρώπων έργα για βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των δημοτών και των επισκεπτών.



Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, επισκεφθήκαμε για 4η φορά την πλατεία του Μύτικα, για να δούμε με τα μάτια μας και να αποτυπώσουμε με τον φωτογραφικό φακό την πρόοδο των εργασιών.
Η πρώτη μας επίσκεψη ήταν 22 Ιουνίου (δείτε εδώ).
Η δεύτερη στις 18 Ιουλίου (δείτε εδώ).
Η τρίτη στις 1 Αυγούστου (δείτε εδώ)......

Από 8-21 Αυγούστου είχαμε διακοπή εργασιών φυσιολογικά, για να πάνε και οι άνθρωποι που κατασκευάζουν την πλατεία να κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και από τις 22 Αυγούστου το εργοτάξιο είναι πάλι σε πλήρη λειτουργία, με την πρόοδο των εργασιών να είναι πραγματικά εντυπωσιακή, κάτι που το ομολογούν όλοι και απ' ότι φαίνεται πολύ σύντομα θα έχουμε ολοκλήρωση των εργασιών, πάντα καιρού βοηθούντος, χωρίς να θέλουμε να πούμε κάτι περισσότερο για συγκεκριμένο χρόνο παράδοσης.
Με το καλό λοιπόν να ολοκληρωθεί το έργο με τις αρχές της Τέχνης και της Επιστήμης, το οποίο ανήκει στους πολίτες και μόνο και σε καμία εκάστοτε δημοτική αρχή, η οποία απλά πράττει το καθήκον της δουλεύοντας για την βελτίωση της ποιότητας ζωής ΟΛΩΝ των πολιτών.

Δείτε και μόνοι σας τις φωτογραφίες που βρίσκεται το έργο σήμερα.




































mytikaspress

3 σχόλια:

  1. ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΝΑ ΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΡΓΟ.ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΕΡΓΑ ΓΑΛΟΥΝΗ.ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΠΟΣΑ ΕΡΓΑ ΕΙΔΑΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ . Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ . ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΠΕ

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο