Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Ξεκίνησαν και στον Αστακό τα έργα εσωτερικής οδοποιίας, σε δύο πολύ προβληματικά σημεία του οικισμού.


Φωτογραφίες: Από προσωπική σελίδα
Facebook Δημάρχου Ξηρμέρου.

Ξεκίνησαν και στον Αστακό τα έργα εσωτερικής οδοποιίας σε δύο πολύ προβληματικά τμήματα του οικισμού, τα οποία περιλαμβάνουν σαν πρώτο βήμα το φρεζάρισμα του υφιστάμενου οδοστρώματος.......

Μιλάμε για τα τμήματα:
1. Στο κομμάτι του δρόμου ερχόμενος από Καραϊσκάκη και μπαίνοντας Αστακό, από το σημείο της αερογέφυρας ως τον Αη Νικόλα.
2. Στο κομμάτι του δρόμου που ξεκινά κάθετα από τον παραπάνω δρόμο, περνά μπροστά από το Δημαρχείο και λίγο πριν το πάρκο.
Μιλάμε για δύο πολύ σημαντικά τμήματα εσωτερικής οδοποιίας για την έδρα του Δήμου τον Αστακό, που μετά από πολλά χρόνια βλέπει βελτιώσεις στην οδοποιία και σίγουρα απαιτούνται και άλλες πολλές παρεμβάσεις και σε άλλα σημεία του οικισμού.
Με το καλό λοιπόν να ολοκληρωθούν οι δύο αυτές σημαντικές παρεμβάσεις με τις αρχές της Τέχνης και της Επιστήμης, με τα έργα να ανήκουν στους πολίτες και μόνο και σε καμία εκάστοτε δημοτική αρχή, η οποία απλά πράττει το καθήκον της δουλεύοντας για την βελτίωση της ποιότητας ζωής ΟΛΩΝ των πολιτών.






mytikaspress

4 σχόλια:

  1. Ο δήμος για πρώτη φορά έχει μορφωμένο Δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να προσέχει τις παρέες του.Του ρίχνουν την αξιοπρέπεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βρεθηκε ενας δημαρχος να βαλει σειρα στο δημο, και τα λαμογια οργανωνονται να φτιαξουν συνδυασμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλε 9:30. Αστούς να φτιάξουν ότι θέλουν ο λαός ξέρει ποιοι είναι και τι σκοπό έχουν . Ο τριανταφυλακης έχει το λαό μαζί του και όλα αυτα τα ανδρικελα τα οποία προ ερχοντε από το συνάφι του γαλουνη θα τα τελειωσει οριστικα δίνοντας στον άξιο και έντιμο τριανταφυλακη ένα 80% στις εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο