Μπορεί να ακούγεται ως κλισέ, αλλά είναι πραγματικότητα. Το περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στη ΔΕΘ πράγματι εντυπωσίασε και κέρδισε τις εντυπώσεις. Αν όχι το καλύτερο, σίγουρα από καλύτερα, σύμφωνα με τους περισσότερους επισκέπτες της έκθεσης.
Μια από τις δράσεις που ξεχώρισαν ήταν το οινογαστριμαργικό ταξίδι στους στα προϊόντα της Δυτικής Ελλάδας.
Οι επισκέπτες γνώρισαν κρασιά και γεύσεις της περιοχής, με τα κρασιά να προσφέρονται για δοκιμή μέσα σε δοκιμαστικούς σωλήνες και να συνοδεύονται επίσης με τοπικά προϊόντα όπως, ντοματίνια από το Βαρθολομιό, Αυγοτάραχο Μεσολογγίου, Κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας, Παραδοσιακό Παστό Χοιρινό Ηλείας ή Φράουλα Μανωλάδας.
Η παρουσίαση αυτή με τίτλο «Όλα είναι θέμα χημείας» αποτέλεσε κυριολεκτικά την ατραξιόν του περιπτέρου.
Εφημερίδα “Συνείδηση”
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο