Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας: συμβάλλει έμπρακτα και να σταθεί κοντά στους συλλόγους και στους αθλητές, διότι αναγνωρίζει την σημαντική προσφορά τους ως προς την προβολή και την αθλητική-πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής


Με αφορμή την διεξαγωγή δυο αθλητικών διοργανώσεων στην περιοχή......
Τα τελευταία χρόνια λαμβάνουν χώρα στην πόλη της Βόνιτσας δύο σημαντικές διοργανώσεις, οι αγώνες του Ναυταθλητικού Ομίλου Βόνιτσας , καθώς και του Ιππικού Ομίλου Βόνιτσας. Η Δημοτική Αρχή συγχαίρει τους νικητές και τους συμμετέχοντες των αγώνων και στα δύο αγωνίσματα αντίστοιχα και στέκεται αρωγός σε δράσεις και ενέργειες που αναβιώνουν το αθλητικό ιδεώδες. Επικροτεί όσους συμβάλλουν με την εθελοντική τους δράση στην διεξαγωγή των διοργανώσεων και στέκονται δίπλα στους αθλητές.


Η Δημοτική αρχή προσπαθεί παρά τις δυσμενείς συνθήκες και τα πενιχρά έσοδα να συμβάλλει έμπρακτα και να σταθεί κοντά στους συλλόγους και στους αθλητές, διότι αναγνωρίζει την σημαντική προσφορά τους ως προς την προβολή και την αθλητική-πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής μας , προσελκύοντας κόσμο από πολλά μέρη της Ελλάδος. Δεσμευόμαστε να συμβάλουμε στη βελτίωση των αθλητικών υποδομών ,των συνθηκών διεξαγωγής των αγώνων , καθώς και στην περαιτέρω μαζικοποίησή τους ,με σκοπό την αθλητική δραστηριοποίηση μεγαλύτερης μερίδας των Δημοτών μας.


Επιπροσθέτως, να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους απλούς Δημότες για την άριστη φιλοξενία τους απέναντι στους συμμετέχοντες των αγώνων τόσο σε αυτούς που είναι λάτρεις των αλόγων όσο και σε αυτούς που απλά θέλουν να βοηθήσουν στην διοργάνωση των αθλητικών εκδηλώσεων , οι οποίες τέρπουν και δραστηριοποιούν τους Δημότες μας.


Τέλος, να επισημανθεί ότι μια ακόμη λαμπρή αθλητική διοργάνωση που γίνεται στην πόλη της Βόνιτσας κατά τα τελευταία έτη είναι ο Ημιμαραθώνιος Άκτιος Δρόμος, ο οποίος διεξάγεται κατά παράδοση την 1η Κυριακή του Οκτωβρίου και λαμβάνουν μέρος σε αυτήν πληθώρα αθλητών από όλη την Ελλάδα. Ευελπιστούμε και φέτος η συμμετοχή του κόσμου να είναι μεγάλη και να διεξαχθεί επιτυχώς ο αγώνας.

Δύναμη Πολιτών , Δύναμη Πολιτισμού και Οράματος!

8 σχόλια:

  1. Πολύ. Μπλα μπλα για. Κάτι. Που. Σαν. Δήμος. Είναι. Υποχρεωμένος. Να. Κάνει. Απλός. Ότι. Γηνεται. Θέλη. Ο. Κ καρυολης. Να. Το. Δείχνη. Σαν. Έργο. Μπάς. Και. Τσίμπησε. Κανένα. Ψηφαλακη. Όμως. Δεν. Τον. Σώνει. Τίποτα. Όλοι. Εμείς. Που. Τον. Είχαμαι. Στήριξη. Τώρα. Από. Εμάς. Θα. Χάσει. Διότι. Τα. Ψέματα. Έχουν. Κοντά. Ποδάρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελα ρε Παντελή ασε τα ψόφια τώρα και ξεκουμπισου από εκεί άντε μπράβο κουρασες τον κόσμο. Μην ξεχάσεις και τους συλλόγους που κάποτε δεν ήθελες ν ακούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για δύο χρόνια τα ανταποδοτικά από τις ανεμογεννήτριες πήγαν στην ποδοσφαιρική ομάδα του Μοναστηρακίου. Αθλητισμός με αγορές παιχτών από όλη την ελλάδα. Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.
    Τι επέγινε; Μια σαπουνόφουσκα. Αυτός είναι ο αθλητισμός σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο καριολης είναι πάλι δήμαρχος ρε παπαγαλάκια αλλά πέντε χρόνια θα σας πονάει ρε ανδρικελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάει ο καριόλης αφού έτσι σου αρέσει να ακούγεται τελείωσε😭 κλάψε τώρα και ότι προλάβεις κάν ε τον έχουν στριμώξει άσχημα από όλες τις μεριές.Την προηγούμενη ήταν τελείως διαφορετικά σε όλα τα επίπεδα τώρα θα τον φάει η μαρμάγκα. Εμείς τον βγάζαμε τώρα θα του φτιάξουμε τον λάκο γιατί είναι άνθρωπος που δεν έχει σεβασμό όσους τον βοηθήσανε και τον κάνανε αρχηγό δυστυχώς τους φέρθηκε με τον χειρότερο τρόπο. Εδώ θα είμαστε μεγάλε. Έχει ο καιρός γυρίσματα και πρέπει να πληρώσει .

      Διαγραφή
  5. Πεσμας τί μισθό παίρνεις η πόσα εντάλματα κόβεις για νά δούμε πόσο άξιος είσαι χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καρυ προχωρα κανένα ανδρικελο δεν μπορεί να σε σταματήσει ο λαός γνωρίζει πολύ καλα γιατί σε πολεμούν αυτοι οι πέντε που πριν ήταν μαζί σου και προσπαθούν με την διάσπαση να χάσεις τις εκλογές θα πάρουν την απάντηση γιατί εσυ εισαι ο ίδιος ο λαός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσυ 1.31ποιος τον έβαλε ιδιοκτήτη στον δήμο τον καριόλη για το υπόλοιπο της ζωής του για πες από πότε έγινε ιδιοκτησία του ο δήμος σε αυτόν και στα τσιράκια και στις φαγανες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο