Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Δημήτρης Ταγκας : είμαστε υπερήφανοι που ο στόχος μας παίρνει σάρκα και οστά.

 


πηγη facebook Τάγκας Δημήτρης

Ο πρόεδρος κοινότητας Αγραμπέλου Δημήτρης Τάγκας στο προσωπικο του προφιλ εγραψε : για την ασφαλτόστρωση δρόμου Αγράμπελο- Πηγάδια και  οτι είμαστε υπερήφανοι που ο στόχος μας παίρνει σάρκα και οστά.....

και ευχαριστίες προς  την Δημοτική αρχή και ειδικότερα τον Δήμαρχο κ Τριανταφυλλάκη Ιωάννη που έτρεξε μαζί με το επιτελείο του Δήμου ,  ειδικούς συνεργάτες και μηχανικούς για την ωρίμανση και την υποστήριξη του αιτήματος  και κατάφεραν να εντάξουν σε χρόνο ρεκόρ ένα έργο που δίνει λύση στα όμορα χωριά  και πνοή στους αγροκτηνοτρόφους της περιοχής μας 



Μια όμορφη και εξίσου Σημαντική βραδιά με  εγκάρδιους ανθρώπους που ο κοινός μας σκοπός μας ένωσε. Η ισχύς εν την ενώσει είχαμε γράψει σε παλαιότερη ανάρτηση για το συγκεκριμένο θέμα ( Ασφαλτόστρωση δρόμου Αγράμπελο Πηγάδια) και είμαστε υπερήφανοι που ο στόχος μας πέρνει σάρκα και οστά. 

Να ευχαριστήσουμε την Δημοτική αρχή και ειδικότερα τον Δήμαρχο Κο Τριανταφυλλάκη Ιωάννη που έτρεξε μαζί με το επιτελείο του Δήμου μας ( ειδικούς συνεργάτες και μηχανικούς για την ορίμανση και την υποστήριξη του αιτήματος μας ) και κατάφεραν να εντάξουν σε χρόνο ρεκόρ ένα έργο που δίνει λύση στα όμορα χωριά μας και πνοή στους αγροκτηνοτρόφους των περιοχών μας.

Συνεχίζουμε










9 σχόλια:

  1. Ποπο κόσμος στελέχη …αυτοί μείνανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΟΥΣ
      ΣΠΑΝΟΣ
      ΧΟΛΕΒΑΣ
      ΤΑΓΚΑΣ
      ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ
      ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ;
      ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΤΟ 23

      Διαγραφή
  2. τον δρωμο στο κάμπο τις χρυσοβιτσας κε στη τσαπουρνια θα των φτιαξεται; Παιρναμε κάθε μέρα κε σπαμε τα αμαξια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρέξατε πουθενά? επισκέφθηκατε κάποιον αρμόδιο? ητανε ο Γιάννης ο Χρόνης που έτρεξε να φτιαχτεί ο δρόμος για τη Χρυσοβίτσα και εντάχθηκε και αυτός ο δρόμος στη μελέτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ. ΑΛΛΗ ΜΕΛΕΤΗ Η ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ ΑΛΛΗ ΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ

      Διαγραφή
  4. 2 ερωτήσεις θα κάνω και όποιος θέλει απαντάει μπορεί να μας δείξει επίσημο έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου ποτέ αιτήθηκε ο πρόεδρος για την μελέτη και ποιες ενέργειες έγιναν στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης για την χρηματοδότηση
    Στο ισχύς εν τι ενωση αλλά πρωσωπα είδαμε στην παλιά ανάρτηση του προέδρου με δωρεά από την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήπως ο Πρόεδρος των Αγραμπέλων ξέχασε να αναφέρει , ότι τον άλλο μισό τον είχε ασφαλτοστρώσει ο Στάικος και οι συνεργάτες του ;
    Έτσι είναι οι άνθρωποι, ξεχνάνε επάνω στην χαρά τους κάποια σημαντικά πράγματα , όπως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός .
    Ένας συγγενής σου από τα Αγράμπελα, που δεν ξεχνώ και γι αυτό θα είμαι υποψήφιος με τον Στάικο και να δούμε πόσους θα πάρει ο Τάγκας .
    Τα Αγράμπελα ψηφίζουν Στάικο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα μην τρελαίνεσαι πρόεδρε. Δεν τα βάζετε από την τσέπη σάς τα χρήματα.
    Με δημόσιο χρήμα γίνονται δρόμοι.
    Και δεν χρειάζεται να ευχαριστούν κανέναν η δημότες. Όλα τα έργα γίνονται με δημόσιο χρήμα κάι με τα δημοτικά τέλη πόυ πληρώνουν η δημότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο